Connect with us

Actueel

Maxime Meiland verliefd op deze getrouwde BN’er: ‘Het is klaar met Leroy’

Het had niet veel gescheeld of Maxime Meiland, bekend van de realityserie “Chateau Meiland”, was nooit samengekomen met haar huidige echtgenoot Leroy Molkenboer. In haar eigen podcast Maxime’s Mini Misdaad, waarin ze samen met haar vriendinnen de meest genante momenten en ‘misdaden’ van luisteraars bespreekt, doet de realityster enkele opvallende onthullingen over haar eigen verleden. Een van de verrassende onthullingen die ze deed, was dat ze ‘bijna getrouwd’ was met iemand anders, voordat ze Leroy ontmoette.

Een bijna-huwelijk met een ander

In de aflevering van haar podcast vertelt Maxime over een gebeurtenis die plaatsvond nog voordat ze Leroy leerde kennen. Ze beschrijft hoe ze tijdens een stapavond in Amsterdam, op het bekende Leidseplein, enkele Engelse mannen ontmoette. “Op het Leidseplein heb je een aantal kroegen. Daar waren twee, drie van die Engelse jongens,” begint ze haar verhaal.

Volgens Maxime was ze op dat moment in de overtuiging dat ze op het punt stond om de liefde van haar leven te vinden. “Ik dacht echt: ik ga morgen trouwen,” vertelt ze lachend. Haar vriendinnen Roxy Philippi en Demi de Bakker, die haar tijdens de podcast vergezellen, kunnen hun lachen niet inhouden en reageren met een knipoog: “Dat heb jij wel vaker hahaha.”

Maxime herinnert zich het verdere verloop van de avond niet meer helemaal duidelijk, maar ze weet dat de ontmoeting uiteindelijk op niets is uitgelopen. “Uiteindelijk werd het niks, toch? Het werd ook niet echt een relatie.” Ze vertelt dat ze destijds vaak in situaties belandde waarin ze hoopte dat iemand haar echt leuk zou vinden, maar dat het vaak uitliep op teleurstellingen. In het geval van de Engelse man bleek er bovendien een extra complicatie te zijn: “Hij had gewoon een vrouw thuis, die Engelsman.”

Betrapt tijdens een intiem moment

Maar dat is niet het enige opvallende verhaal dat Maxime in haar podcast deelt. Een van haar vriendinnen vertelt over een gênant moment waarbij Maxime haar betrapte tijdens een intiem moment. Dit voorval vond plaats bij een andere vriendin thuis. “Toen dacht jij dat het eventjes gepast was om in het bed van een vriendin even de lakens te delen met iemand, hè,” plaagt haar vriendin Maxime tijdens de aflevering.

Maxime reageert enigszins onverschillig op het verhaal: “Foutje maken kan gebeuren. Staat mij niks van bij.” Blijkbaar was ze er destijds niet van onder de indruk dat haar vriendin onverwachts binnenkwam tijdens dit ongemakkelijke moment.

Leroy: de ware liefde

Gelukkig voor Maxime liep haar liefdesverhaal uiteindelijk goed af. In 2021 verliet ze het beroemde ouderlijk huis om samen te gaan wonen met haar huidige man, Leroy Molkenboer. Hun relatie groeide snel en op 30 juli 2022 gaven Maxime en Leroy elkaar het jawoord in een prachtig huwelijksceremonie. Samen hebben ze een dochter, Vivé. Maxime heeft daarnaast nog een dochter, Claire, uit een eerdere relatie.

De vader van Claire, Jaap, had destijds weinig interesse in hun dochter en besloot geen deel uit te maken van haar leven. Maxime heeft echter altijd open en eerlijk gesproken over haar ervaringen als alleenstaande moeder en hoe belangrijk haar dochter voor haar is. Gelukkig vond ze in Leroy niet alleen de liefde van haar leven, maar ook een man die haar steunt in het opvoeden van beide dochters.

Verandering van levensstijl

Maxime heeft, sinds ze haar huidige partner Leroy ontmoette, haar leven drastisch zien veranderen. Waar ze eerder vaak het nieuws haalde vanwege haar turbulente liefdesleven en het wonen bij haar ouders, lijkt ze nu haar rust te hebben gevonden. Samen met Leroy leidt ze een stabiel gezinsleven en hebben ze een huis in Nederland, weg van de hectiek van het Meiland-imperium.

Dit rustige gezinsleven heeft Maxime echter niet volledig uit de schijnwerpers gehaald. Ze blijft een bekend gezicht in de Nederlandse media en is regelmatig te zien in interviews en televisieprogramma’s. Bovendien blijft ze actief op social media, waar ze haar volgers op de hoogte houdt van haar dagelijks leven, haar gezin en haar nieuwe avonturen.

Een leven in de schijnwerpers

Maxime’s leven is altijd onderwerp geweest van publieke belangstelling. Vanaf het moment dat de familie Meiland in 2019 doorbrak met de populaire realityserie “Chateau Meiland”, stonden de leden van de familie voortdurend in de spotlights. Hun luxe leven in een kasteel in Frankrijk, gevolgd door hun verhuizing terug naar Nederland, werd door miljoenen mensen op de voet gevolgd.

Hoewel Maxime al langer bekend was bij het grote publiek, kreeg haar liefdesleven extra veel aandacht door de publieke aard van de serie en de openheid waarmee ze over haar relaties sprak. Vooral haar moederschap en de relatie met de vader van Claire werden breed uitgemeten in de media.

Toekomstplannen

Ondanks haar verleden vol avonturen, lijkt Maxime nu meer gefocust dan ooit op haar toekomst met Leroy en haar twee dochters. De familie woont in een prachtig huis in Nederland en geniet van hun tijd samen. Maxime en Leroy hebben hun gezinsleven goed op de rails en lijken vastbesloten om een mooie toekomst op te bouwen.

In haar podcast en op social media blijft Maxime eerlijk en openhartig over haar ervaringen, wat haar een geliefd figuur maakt bij haar fans. Ze deelt niet alleen de mooie momenten, maar ook de uitdagingen die komen kijken bij het ouderschap, het runnen van een huishouden en het onderhouden van een gezonde relatie.

Maxime en Leroy zijn vastbesloten om hun leven samen verder uit te bouwen. Ze kijken uit naar nieuwe avonturen, zowel privé als professioneel. Met haar nieuwe podcast en haar werk als realityster lijkt Maxime voorlopig niet van plan om de schijnwerpers te verlaten.

Conclusie

Maxime Meiland heeft in haar podcast Maxime’s Mini Misdaad een aantal bijzondere onthullingen gedaan over haar verleden, waaronder haar bijna-huwelijk met een onbekende Engelsman. Gelukkig vond ze uiteindelijk de ware in Leroy Molkenboer, met wie ze een liefdevol en stabiel gezin heeft opgebouwd. Haar openhartigheid en humor maken haar een geliefd figuur in de Nederlandse media. Ondanks de ups en downs die ze heeft meegemaakt, lijkt Maxime nu helemaal op haar plek in haar nieuwe leven als moeder, echtgenote en realityster.