Connect with us

algemeen

Onverwachte Ontmoeting: Peter Spreekt Af met Nicolleke in het Geheim

Onlangs werd Peter Gillis onverwachts vastgelegd in een video door een auto-enthousiasteling.

Peter, vooral bekend om zijn weelde in vakantieparken, bezit een indrukwekkende verzameling luxe auto’s. Zijn collectie omvat onder andere een opvallende Rolls Royce en de iconische ‘hatseflats-camper’, die bekend is bij fans van het televisieprogramma ‘Massa is Kassa’.

Samen vertegenwoordigen deze voertuigen een indrukwekkende waarde van ongeveer één miljoen euro.

Maar de schatten in Peters garage beperken zich niet tot deze opvallende voertuigen. Zo beschikt hij ook over een luxueuze Ferrari 812 GTS, uitgerust met een krachtige V12-motor, met een geschatte waarde van ongeveer een half miljoen euro.

Het is zeker geen alledaags gezicht wanneer zo’n krachtige sportwagen door de straten van een Brabants dorp scheurt.

Dergelijke voertuigen hebben vooral onder jongeren een imago dat statusverhogend is, hoewel ze in essentie net als elke andere auto van punt A naar B kunnen rijden.

Voor Peter draait het echter om de uitstraling en de luxe die deze auto’s met zich meebrengen. Tijdens een recente gelegenheid parkeerde Peter zijn Ferrari op een zeer opvallende manier. Terwijl hij op een terras zat, leek hij erop gebrand te zijn dat iedereen wist dat de auto van hem was.

Opmerkelijk genoeg is er onlangs een video opgedoken, gedateerd op 23 juni, waarin Peter op een terras te zien is. Wat deze video nog interessanter maakt, is het feit dat hij niet in het gezelschap was van Wendy van Hout, met wie hij destijds al vier maanden een relatie had.

De video toont Peter in plaats daarvan in het gezelschap van niemand minder dan Nicol Kremers, met wie hij op dat moment al betrokken was in een mediarel. Dit roept natuurlijk de vraag op: wat deed Peter daar met Nicol?

Peter Gillis