Connect with us

Actueel

Eva uit Over Mijn L1jk neemt moedige beslissing: ´Jeetje, wat ben ik blij!´

Eva, bekend van het programma Over Mijn Lijk, heeft een spannende dag voor de boeg. In de drukte van het schrijven van haar eigen boek besluit ze iets aan haar uiterlijk te veranderen.

“Vandaag vind ik spannend, want ik ga terug naar mijn eigen gegroeide haar en laat mijn extensions eruit halen,” deelt ze op Instagram, waar ze geregeld met updates komt. Op de foto zijn haar lange lokken nog te zien, maar de kappersbeurt wekt ook nieuwsgierigheid op. “Ben zo benieuwd hoe lang nu mijn eigen haar is.”

Terug naar de Oude Eva

In januari dit jaar deelde Eva ook al een update over haar haren. Door de chem0 moest zij een jaar daarvoor afscheid nemen van haar lange coupe. Begin dit jaar was het al een stuk aangegroeid, en toen kon ze het op meerdere manieren dragen. “Mijn nieuwe kapsel proberen, nu gewoon heel veel haarlak gebruikt! Ik ben blij; mijn oude Eva hoofd met lang haar is weer terug met dit kapsel,” zei ze.

Emotionele Momenten

Eva deelde in augustus het treurige nieuws dat zij is uitbehandeld. Ze leefde al in spanning toe naar de veel bepalende scan, zo vertelde ze in gesprek met Shownieuws.

Op Instagram liet ze emotioneel weten dat “het besef eindelijk binnen is gekomen.” “Het is een gekke week, want ik moet zeggen dat ik mij niet heel anders voel, maar uitbehandeld is wel iets groots,” schreef ze. “Misschien kan dat ook omdat er fysiek niks veranderd? Misschien komt het daarom niet binnen?”

Toen Eva het idee kreeg dat haar kuur niet werkte en de arts haar het slechte nieuws vertelde, moest zij een traantje laten. “Het is nu gewoon afwachten tot het lijden echt begint, denk ik, maar voor nu verandert er niks.”