Connect with us

Actueel

Els uit B&B Vol Liefde: ‘Dit is mijn nieuwe vriend!’

Els, een van de populaire deelnemers uit het realityprogramma B&B Vol Liefde, heeft een verrassende wending in haar liefdesleven meegemaakt. Hoewel haar avontuur met Robert Jan, de B&B-eigenaar uit Schotland, niet leidde tot de liefde die ze zocht, heeft ze inmiddels een bijzondere nieuwe band gevormd. En deze keer is het met een andere deelnemer uit het programma.

Tijdens de reünie van B&B Vol Liefde, die vorige week werd uitgezonden, ontstond er een opvallende klik tussen Els en Mike, een andere B&B-eigenaar uit de show. De reünie bracht niet alleen oude herinneringen naar boven, maar leek ook een nieuwe, onverwachte connectie tot stand te brengen. Sindsdien heeft Els op haar Instagram-kanaal haar volgers op de hoogte gehouden van deze bijzondere band, en de reacties van haar fans zijn enthousiast.

Een Onverwachte Ontmoeting

Tijdens de reünie hadden Els en Mike eindelijk de kans om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Hoewel ze elkaar al hadden gezien op televisie, was dit de eerste keer dat ze elkaar in levenden lijve zagen. De chemie tussen hen was meteen voelbaar. In een openhartige post op Instagram beschrijft Els hoe Mike oprecht indruk op haar maakte tijdens deze ontmoeting. “Wat ben jij lang en knap… Ik zie een nieuwe match!” grapte Els, waarna ze beiden in lachen uitbarstten. Dit luchtige, maar warme moment haalde zelfs de uitzending van de reünie-aflevering.

Els, die met haar charmante en opgewekte persoonlijkheid veel kijkersharten heeft veroverd, kon haar blijdschap niet verbergen. Volgens haar was het een “liefde op het eerste gezicht”, al benadrukt ze dat het hier waarschijnlijk om een diepe vriendschap gaat. Mike, met zijn Spaanse charme en openhartigheid, zorgde ervoor dat Els zich meteen op haar gemak voelde. “Hij sprong letterlijk op voor een dikke omhelzing toen hij me zag,” deelt Els in haar Instagram-post. “De klik was er direct.”

Liefde of Vriendschap?

Hoewel veel kijkers zich afvragen of er misschien meer speelt tussen Els en Mike, benadrukt Els dat de band die ze nu hebben vooral vriendschappelijk is. “Ik kan zijn moeder zijn, maar dat maakt niet uit,” grapte ze in haar bericht, verwijzend naar het aanzienlijke leeftijdsverschil tussen haar en Mike. “Voor vriendschap bestaat namelijk geen leeftijd,” voegde ze eraan toe, en haar volgers konden deze positieve houding alleen maar toejuichen.

Els heeft altijd een open en eerlijke houding gehad tijdens haar deelname aan B&B Vol Liefde, en haar manier van omgaan met mensen wordt dan ook zeer gewaardeerd door de fans. Ze heeft een natuurlijke charme die ervoor zorgt dat mensen zich tot haar aangetrokken voelen. Mike, die zelf geen geluk vond in de liefde tijdens het programma, heeft nu een waardevolle vriendin in Els gevonden.

Instagram Update en Fans

Els houdt haar volgers regelmatig op de hoogte van haar leven na het programma via haar Instagram-pagina. Sinds de uitzending van de reünie deelt ze opvallend veel over haar band met Mike. Ze beschrijft hem als een dierbare vriend en laat weten dat ze regelmatig contact hebben. “We spreken elkaar vaak en hebben een bijzondere band opgebouwd,” schrijft ze. Ze is dankbaar voor de vriendschap die is ontstaan dankzij het programma en waardeert de steun van haar volgers.

Haar fans, die haar lief en leed hebben gevolgd tijdens het programma, reageren massaal op haar berichten. Veel volgers zijn blij voor Els en prijzen haar openhartige houding. “Els, je bent een inspiratie voor velen!” schrijft een fan. Een ander voegt toe: “Ik hoop dat jullie vriendschap alleen maar sterker wordt.”

Els heeft in korte tijd een indrukwekkende schare volgers opgebouwd. Toen ze deelnam aan B&B Vol Liefde, was ze een van de weinige Nederlanders die nog geen social media-accounts had. Maar inmiddels is haar Instagram-pagina onder de naam ‘Who Els’ een ware hit. Binnen enkele weken na het aanmaken van haar account, verzamelde ze duizenden volgers. Het aantal blijft gestaag groeien, en ze staat momenteel op bijna 180.000 volgers. Haar volgers zijn niet alleen nieuwsgierig naar haar liefdesleven, maar ook naar haar dagelijkse bezigheden als voormalig stewardess en onderneemster.

De Reacties van de Reünie

De reünie-aflevering van B&B Vol Liefde zorgde zoals verwacht voor veel verrassingen en emotionele momenten. Veel kijkers zaten op het puntje van hun stoel om te zien welke relaties stand hadden gehouden en welke deelnemers nog steeds op zoek zijn naar de ware liefde. Voor Els was de ontmoeting met Mike een van de hoogtepunten van de avond. Ze had hem weliswaar eerder op televisie gezien, maar de persoonlijke ontmoeting was voor haar een heel ander verhaal. “Het voelde meteen vertrouwd,” aldus Els.

Veel van Els’ fans hopen dat haar band met Mike zich verder zal ontwikkelen, maar voor nu lijkt het duo vooral te genieten van een hechte vriendschap. Els staat erom bekend dat ze mensen in haar hart sluit en haar vriendschappen koestert, en haar relatie met Mike is hier geen uitzondering op. Het is duidelijk dat de twee een bijzondere connectie hebben, en wie weet wat de toekomst in petto heeft.

Wat Nu?

Hoewel Els geen liefde vond met Robert Jan, heeft haar deelname aan het programma haar veel gebracht. Niet alleen heeft ze nieuwe vriendschappen gesloten, maar ze heeft ook een hele nieuwe wereld van mogelijkheden ontdekt. Haar populariteit op social media blijft groeien, en haar openhartige manier van communiceren met haar volgers zorgt ervoor dat mensen zich tot haar aangetrokken voelen.

Els heeft aangegeven dat ze zich voorlopig focust op haar persoonlijke groei en haar nieuwe vriendschap met Mike. Ze is dankbaar voor de ervaringen die het programma haar heeft gebracht en kijkt uit naar wat de toekomst haar nog meer te bieden heeft. Voorlopig blijft ze single, maar zoals haar volgers weten: alles kan gebeuren, vooral met iemand zoals Els, die het leven altijd met een open hart en een lach tegemoet treedt.

Conclusie

Els mag dan geen romantische partner hebben gevonden tijdens haar tijd in B&B Vol Liefde, ze heeft wel iets veel waardevollers gekregen: een bijzondere vriendschap met Mike. Hun band is sterk en oprecht, en het lijkt erop dat ze beiden enorm veel waarde hechten aan hun connectie. Voor de volgers van Els is het duidelijk: liefde komt in vele vormen, en in dit geval is het een warme en hechte vriendschap die zowel Els als Mike enorm veel geluk brengt.