Connect with us

Actueel

Iris uit B&B Vol Liefde deelt update over haar liefdesleven die niemand zag aankomen

De Griekse bed and breakfastbazin Iris uit het populaire programma B&B Vol Liefde heeft tijdens de grote reünie-uitzending een verrassende liefdesonthulling gedaan. Hoewel ze in het programma geen vonken voelde bij schipper Jan, heeft ze na de opnames toch de liefde gevonden. Houd je vast, want deze onthulling bevat een flinke dosis romantiek en passie!

Vriendschap met Jan

Tijdens de reünie geeft Iris aan dat ze en Jan niet als geliefden eindigden, maar wel als hele goede vrienden. “Het is meer een broer- en zusrelatie geworden,” vertelt Iris. Ondanks dat het niet uitliep op een romantische relatie, koestert ze nog steeds een diepe band met Jan. Gelukkig stopte de zoektocht naar liefde voor Iris niet toen de opnames eindigden.

Een Nieuwe Man in Haar Leven

Na het programma kwam er een onverwachte wending in Iris’ liefdesleven. “Toen de Grieken hoorden dat ik op zoek was naar een man, kwamen ze met suggesties voor familieleden of vrienden die nog single waren,” deelt Iris.

Dit leidde tot haar ontmoeting met Tszakis, een man die haar hart wist te veroveren. Ondanks dat hij niet direct haar type was – kaal, met een bril, baard en snor – gaf ze hem toch een kans. En dat pakte goed uit. “Van Tszakis krijg ik toch echt wel de vlinders in mijn buik,” vertelt Iris stralend. “Het was iets wat ik totaal niet had verwacht.”

Wilde Verlangens

Voor de vaste kijkers van B&B Vol Liefde is het geen geheim dat Iris bekendstaat om haar “wilde verlangens.” En ook met Tszakis zit dat wel goed. Iris vertelt openhartig dat de passie tussen hen er flink vanaf spat.

“Het gaat er behoorlijk wild aan toe,” zegt ze met een knipoog. Ze is dolgelukkig met haar nieuwe partner en maakt daarbij een humoristische vergelijking: “Het is geen Pierce Brosnan geworden, maar meer een Danny DeVito,” verwijzend naar de gelijkenis tussen de acteur en haar kleine, kale vriend.

Een Gelukkige Toekomst?

Hoewel Tszakis op het eerste gezicht misschien niet voldeed aan Iris’ eerdere voorkeuren, heeft hij haar hart gestolen. Iris is klaar om deze nieuwe liefde een kans te geven, en wie weet wat de toekomst voor hen in petto heeft. Voor nu lijkt het erop dat ze haar Griekse god heeft gevonden, en ze straalt van geluk.

Met deze onthulling sluit Iris haar avontuur in B&B Vol Liefde met een hoogtepunt af, en kunnen fans tevreden terugkijken op dit spraakmakende seizoen.