Connect with us

Actueel

Foto’s: Prinses Amalia plots topfit: ‘Ze zit iedere dag in de sportschool!’

Prinses Amalia was de stralende blikvanger tijdens Prinsjesdag dit jaar. De kroonprinses viel op door haar indrukwekkende verschijning, waarbij volgens veel toeschouwers te zien was dat ze aanzienlijk was afgevallen. De reacties op sociale media waren dan ook overweldigend positief. Op platformen zoals Twitter (of X, zoals het nu heet) stroomden de complimenten binnen over haar vernieuwde look en uitstraling. Veel mensen merkten op hoe volwassen en elegant de kroonprinses eruitzag.

Een van de enthousiaste reacties kwam van een gebruiker met de naam Mies, die schreef: “En weg is haar babyvet. Ik zie nu een gepassioneerde en prachtige jonge vrouw die absoluut van een rups is veranderd in een kleurrijke vlinder. Met het oog op de toekomst, een indrukwekkende transformatie.” Deze vergelijking met een vlinder geeft mooi weer hoe de publieke perceptie van Amalia in de loop van de tijd is veranderd. Van een jonge prinses in de schaduw van haar ouders, naar een zelfstandige, zelfverzekerde vrouw die klaar is voor haar toekomstige rol als koningin.

Internationale Aandacht voor Amalia

Niet alleen in Nederland trok de transformatie van prinses Amalia veel aandacht, ook in het buitenland volgen royaltywatchers haar nauwlettend. In Spanje is er bijvoorbeeld altijd grote belangstelling voor ons koningshuis, niet in de laatste plaats vanwege de historische banden tussen de Nederlandse en Spaanse vorstenhuizen. Daarnaast heeft Amalia enige tijd in Madrid gewoond, wat de interesse daar verder heeft aangewakkerd.

Maar ook in Argentinië, het geboorteland van koningin Máxima, wordt veel geschreven over Amalia en haar familie. De Argentijnse media houden het Nederlandse koningshuis goed in de gaten, en dat geldt zeker voor royaltykenners zoals Rodolfo Vera Valderón. Hij is een bekende commentator in Argentinië en staat erom bekend dat hij alles over de Nederlandse koninklijke familie op de voet volgt. Recent deed hij enkele opmerkelijke uitspraken over zowel koningin Máxima als prinses Amalia.

Geruchten Over Ozempic-gebruik

Tijdens een televisieoptreden in Argentinië suggereerde Vera Valderón dat zowel koningin Máxima als prinses Amalia mogelijk het diabetesmedicijn Ozempic zouden gebruiken om af te vallen. Ozempic is een medicijn dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor de behandeling van diabetes type 2, maar het staat erom bekend dat het ook gewichtsverlies kan bevorderen. In celebritykringen doen al langer geruchten de ronde dat veel beroemdheden het middel gebruiken om snel af te vallen.

De geruchten over het vermeende gebruik van Ozempic door Amalia en Máxima vonden echter niet overal weerklank. In Spanje, waar de media nauwkeurig verslag doen van de Europese koninklijke families, werd dit verhaal door de krant Vanitatis van El Confidencial naar het rijk der fabelen verwezen. Volgens deze krant is het gewichtsverlies van prinses Amalia niet het gevolg van medicatie, maar van een strikt sport- en dieetregime.

Amalia’s Nieuwe Levensstijl

Sinds prinses Amalia weer in Amsterdam woont, zou ze volgens Vanitatis bijna dagelijks in de sportschool te vinden zijn. Ze werkt daar aan haar conditie onder begeleiding van personal trainer en diëtist Milan Antoni. Antoni is gespecialiseerd in voedingsadvies en personal training en zou Amalia intensief begeleiden. Zijn aanpak zou gericht zijn op een gezonde levensstijl waarbij zowel voeding als beweging centraal staan.

Het harde werken van Amalia werpt duidelijk zijn vruchten af. Haar verschijning tijdens Prinsjesdag was slechts een van de vele momenten waarop ze indruk maakte. Ook na dit belangrijke jaarlijkse evenement is ze regelmatig in het openbaar verschenen, telkens in verbluffende outfits die haar gewichtsverlies extra benadrukken. De prinses lijkt te stralen en veel zelfvertrouwen uit te stralen, wat ook door velen op sociale media werd opgemerkt.

prinses Amalia

Complimenten voor Amalia’s Nieuwe Look

De nieuwe look van prinses Amalia werd op Twitter/X volop bejubeld. Mensen deelden foto’s van haar tijdens recente evenementen en complimenteerden haar stijl, elegantie en de gezonde uitstraling die ze nu heeft. Vooral haar keuze voor modieuze en goed passende outfits werd geprezen. Amalia lijkt niet alleen fysiek veranderd, maar straalt ook een nieuw soort volwassenheid uit, iets dat in haar kledingkeuze duidelijk naar voren komt.

Een van de posts die veel werd gedeeld, toonde Amalia in een elegante outfit na Prinsjesdag, waarin goed te zien was hoeveel ze was afgevallen. De reacties onder deze posts varieerden van bewondering voor haar discipline tot respect voor haar volwassen en verfijnde voorkomen. Het lijkt erop dat Amalia zich niet alleen voorbereidt op haar toekomstige rol als koningin, maar ook op haar eigen manier in het leven staat, waarbij ze haar gezondheid en welzijn vooropstelt.

Focus op Gezondheid

Het feit dat Amalia, net als haar ouders, gezondheid en zelfzorg serieus lijkt te nemen, past binnen de bredere trend onder jongeren om bewuster met hun lichaam en geest om te gaan. Steeds meer jongeren richten zich op een gezonde levensstijl, waarbij sport en voeding een belangrijke rol spelen. Amalia lijkt hierin geen uitzondering te zijn. Hoewel het leven van een prinses niet altijd makkelijk is, en ze vaak onder een vergrootglas ligt, lijkt ze op haar eigen manier balans te vinden.

Het is duidelijk dat Amalia hard werkt aan haar gezondheid en dat ze er goed uitziet. Door haar discipline en toewijding aan haar nieuwe levensstijl inspireert ze wellicht ook anderen om goed voor zichzelf te zorgen. De complimenten die ze krijgt, zowel nationaal als internationaal, getuigen van de bewondering die mensen hebben voor haar inzet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toekomstige Koningin

Hoewel het duidelijk is dat Amalia nog volop in ontwikkeling is, zowel persoonlijk als professioneel, zet ze stappen in de richting van haar toekomstige rol als koningin. Haar nieuwe uitstraling en de manier waarop ze zichzelf presenteert, laten zien dat ze serieus bezig is met haar verantwoordelijkheid en dat ze haar positie met kracht en waardigheid vervult.

Key Points

  • Indrukwekkende Transformatie: Prinses Amalia viel tijdens Prinsjesdag op door haar nieuwe, slankere verschijning. Haar gewichtsverlies is het resultaat van hard werken en een nieuwe levensstijl.
  • Internationale Aandacht: Niet alleen in Nederland, maar ook in Spanje en Argentinië wordt Amalia nauwlettend gevolgd door royaltykenners. In Argentinië werd zelfs gespeculeerd over het gebruik van het medicijn Ozempic, wat echter door Spaanse media werd tegengesproken.
  • Dagelijkse Sportschoolbezoeken: Amalia werkt sinds haar terugkeer naar Amsterdam hard aan haar gezondheid. Ze traint dagelijks in de sportschool onder begeleiding van personal trainer Milan Antoni.
  • Complimenten op Social Media: Op sociale media, met name op Twitter/X, wordt de nieuwe look van Amalia geprezen. Mensen bewonderen haar discipline en de manier waarop ze zichzelf presenteert.
  • Focus op Gezondheid en Zelfzorg: Amalia’s nieuwe levensstijl weerspiegelt de bredere trend onder jongeren om bewust met gezondheid om te gaan. Haar transformatie dient als inspiratie voor anderen om ook hun gezondheid serieus te nemen.
  • Voorbereiding op de Toekomst: Amalia’s volwassen en zelfverzekerde uitstraling wijst erop dat ze zich serieus voorbereidt op haar toekomstige rol als koningin van Nederland.