Connect with us

Actueel

Zien: Vivienne van den Assem verklaart de oorlog aan Gordon met keiharde uitspraak!

Vivienne van den Assem heeft tijdens een recente uitzending van RTL Boulevard scherp uitgehaald naar Gordon. Hoewel haar uitspraken diplomatiek waren, is het duidelijk dat Gordon ze als een frontale aanval zal opvatten. In zijn nieuwe realityserie op SBS6 maakt Gordon er namelijk een gewoonte van om openlijk kritiek te uiten op bijna elke bekende Nederlander die hem ooit onrecht zou hebben aangedaan. Inmiddels hebben al minstens veertien bekende namen de woede van Gordon moeten verduren, waaronder Angela de Jong, Tina Nijkamp, Aran Bade, Rob Goossens, Johan Derksen, René van der Gijp, Wilfred Genee, Valentijn Driessen, Jeroen Pauw, Gerard Joling, Evert Santegoeds, Hélène Hendriks en Jack van Gelder.

De toon van de serie roept steeds meer kritiek op, omdat Gordon zijn persoonlijke wrok lijkt te botvieren op een groeiende lijst van bekende Nederlanders. Steeds meer mensen vinden dat Gordons felle aanvallen buiten proportie zijn, vooral omdat hij zelf vaak het initiatief neemt om anderen aan te vallen terwijl hij tegelijkertijd klaagt over de kritiek die hij ontvangt. Vivienne van den Assem besloot tijdens de uitzending van RTL Boulevard geen blad voor de mond te nemen en haar eigen visie op de kwestie te delen.

Vivienne van den Assem Neemt Geen Genade

Vivienne hield zich tijdens de uitzending niet in en leverde felle kritiek op Gordons gedrag. Ze opende met een stevige uitspraak: “In de aflevering van Gordons realitysoap van morgen krijgt René van der Gijp weer een flinke veeg uit de pan. Gordon lijkt boos te zijn op zo’n beetje iedereen die hem in de weg staat om zijn grote droom – weer muziek maken – te verwezenlijken. Gijp lacht alles weg, zoals we van hem gewend zijn.”

De opmerking van Vivienne viel op, omdat ze Gordon direct ‘gevallen volkszanger’ noemde, een term die niet onopgemerkt voorbij zal gaan bij de zanger. Het is duidelijk dat Vivienne zich niet terughoudend voelt om Gordons acties te bekritiseren, zeker gezien de steeds grotere stroom aan kritiek op zijn gedrag. Ze voegde toe dat het ondertussen een patroon begint te worden in Gordons show, waarbij hij in elke aflevering wel met een nieuwe persoon ruzie heeft.

Reactie van Tina Nijkamp

In de uitzending werd ook een fragment getoond van Tina Nijkamp, die eerder zelf door Gordon onder vuur werd genomen. Nijkamp benadrukte dat René van der Gijp goed op de situatie reageerde door erom te lachen, wat volgens haar de enige juiste reactie was. “Wat kun je ook anders dan lachen? Het begint nu echt een herhaling te worden. Gordon die elke aflevering weer ruzie maakt met iemand anders. Ik ben zelf ook uitgescholden en ik dacht: wat kan ik anders doen dan me laten uitschelden? Wat moet je daar nog zinnigs over zeggen? Het is wat het is.”

Nijkamp stelde verder dat als zij verantwoordelijk zou zijn voor het programma, ze zou adviseren om te stoppen met al het gescheld. “Na twee afleveringen vol scheldpartijen weten we het nu wel. Gordon heeft iedereen al verrot gescholden, maar dit herhalen in elke aflevering lijkt me geen slimme zet.” Haar opmerkingen werden bijgevallen door de andere panelleden, die vonden dat het inmiddels wel genoeg was geweest.

Aran Bade Voegt Zich bij de Kritiek

Aran Bade, een andere vaste kracht bij RTL Boulevard, deed er nog een schepje bovenop en stelde zich ook kritisch op tegenover Gordons gedrag. Hij merkte op: “Wat heeft de kijker hier nu eigenlijk aan? Wat we zien is vooral dat Gordon steeds weer terugvalt op dezelfde beledigingen en negativiteit. Het komt erop neer dat hij niet goed kon zingen en dat René van der Gijp dat simpelweg op een humoristische manier verwoordde.”

Bade verwees naar een opmerking van René van der Gijp over Gordons muzikale kwaliteiten: “René zei dat zelfs bij de HEMA niemand hem zou wegtrekken als hij daar zou zingen. En ja, dat klopte eigenlijk wel.” Het panel van RTL Boulevard leek het eens te zijn over het feit dat Gordons constante negativiteit niet veel bijdraagt aan zijn imago en dat het publiek wellicht vermoeid begint te raken van zijn scheldkanonnades.

De Echte Vraag: Wat Voegt Dit Toe?

Steeds meer critici vragen zich af wat Gordons soap de kijker eigenlijk te bieden heeft. Waar het eerst een inkijkje leek te bieden in het persoonlijke leven van een bekende Nederlander die op zoek was naar verzoening en een nieuwe start, is het programma al snel veranderd in een podium voor wrok en afrekeningen met collega’s uit de showbizz. De aanvallen op andere BN’ers, of ze nu gerechtvaardigd zijn of niet, domineren nu de afleveringen, en dit begint de kijkers en andere mediafiguren tegen te staan.

Gordon, die ooit geliefd was vanwege zijn flamboyante persoonlijkheid en scherpe humor, lijkt nu vooral bekend te staan om zijn tirades en negatieve energie. De vraag is of hij daarmee de sympathie van het grote publiek kan behouden, of dat zijn huidige strategie hem meer vijanden dan vrienden oplevert.

Gevallen Volkszanger

Het gebruik van de term ‘gevallen volkszanger’ door Vivienne van den Assem is veelzeggend. Het verwijst naar het idee dat Gordon, ooit immens populair als zanger en televisiepersoonlijkheid, nu vooral bekendstaat om zijn persoonlijke problemen en ruzies. Waar hij vroeger werd geprezen om zijn humor en talent, lijkt hij nu vooral in het nieuws te komen vanwege zijn conflicten met anderen.

Voor een publiek figuur als Gordon, die jarenlang een vaste waarde was op televisie en in de muziekwereld, moet het moeilijk zijn om te zien dat zijn carrière nu vooral getekend wordt door deze negatieve uitingen. Het is misschien deze frustratie die hem ertoe aanzet om in zijn soap zo fel van leer te trekken tegen iedereen die hem ooit bekritiseerd heeft.

Een Tweede Soap?

Met de scherpe reacties van Vivienne van den Assem en Aran Bade lijkt het erop dat Gordons real-life soap wel eens een vervolg zou kunnen krijgen – niet op televisie, maar in de media. Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Gordon reageert op de kritiek die hem wordt toegeworpen vanuit RTL Boulevard. Gezien zijn reputatie zal hij waarschijnlijk niet stil blijven, en een nieuwe ronde van scheldpartijen lijkt in de maak.

Wat de toekomst voor Gordon en zijn soap ook brengt, het is duidelijk dat zijn huidige strategie niet zonder gevolgen blijft. De groeiende lijst van bekende Nederlanders die hij tegen zich in het harnas heeft gejaagd, en de toenemende kritiek vanuit de media, zouden er uiteindelijk toe kunnen leiden dat hij een nieuwe koers moet kiezen. De vraag is of Gordon bereid is om zijn aanpak te veranderen, of dat hij zich vastbijt in zijn huidige rol van criticus en het zwartmaken van anderen.

Conclusie

De spanningen rondom Gordon en zijn real-life soap blijven toenemen. Waar het programma aanvankelijk bedoeld leek als een inkijkje in zijn leven, is het nu vooral een podium geworden voor zijn persoonlijke afrekeningen met andere BN’ers. Vivienne van den Assem en de andere panelleden van RTL Boulevard hebben duidelijk hun bedenkingen bij Gordons aanpak en uiten steeds openlijker hun kritiek. Het is afwachten hoe Gordon zal reageren op deze nieuwe aanval, maar een ding is zeker: de soap is nog lang niet voorbij.

Key Points:

  1. Vivienne van den Assem haalt uit naar Gordon tijdens een uitzending van RTL Boulevard en noemt hem een ‘gevallen volkszanger’.
  2. Gordons realityshow op SBS6 ligt onder vuur vanwege zijn constante scheldpartijen en aanvallen op andere BN’ers.
  3. Panelleden zoals Tina Nijkamp en Aran Bade voegen zich bij de kritiek en vinden dat Gordon steeds dezelfde beledigingen herhaalt.
  4. Het publiek en de media vragen zich af wat Gordons soap de kijker eigenlijk nog te bieden heeft, nu het vooral draait om ruzies.
  5. De term ‘gevallen volkszanger’ verwijst naar het idee dat Gordon zijn imago als zanger heeft verloren en nu vooral bekendstaat om zijn conflicten.