Connect with us

Actueel

Freek Vonk totaal onherkenbaar bij Jinek: ‘Liet zich helemaal volspuiten!’

Freek Vonk was gisteravond te gast in de nieuwe talkshow van Eva Jinek, getiteld ‘Eva’. Tijdens zijn verschijning viel het veel kijkers op dat de bioloog, die recent nog in het ziekenhuis lag na een avontuur waarbij hij aangaf ‘zo high als een kanarie’ te zijn geweest, er anders uitzag dan men gewend is.

Er werd gespeculeerd dat Freek wellicht cosmetische ingrepen had ondergaan, met name botoxinjecties. Zijn tanden, die nu opvallend recht en wit zijn, werden ook onderwerp van discussie. Deze veranderingen leidden tot uiteenlopende reacties op social media.

Veel kijkers vermoeden dat Freek een bezoek heeft gebracht aan een kliniek in Turkije, een populaire bestemming voor cosmetische ingrepen. De reacties op zijn nieuwe uiterlijk waren gemengd.

Zo vond een kijker dat Freek nu leek op een jonge versie van André Hazes, maar dan zonder tatoeages. Een ander merkte op dat zijn tanden wel erg opvielen en niet goed pasten bij zijn gezicht.

Hieronder volgen enkele reacties van kijkers:

Een gebruiker merkte op dat Freek Vonk waarschijnlijk botox heeft laten inspuiten, wat volgens hen duidelijk zichtbaar was tijdens zijn optreden in de talkshow. Een andere kijker vroeg zich af of ze naar Carlo Boszhard keek, omdat Freek er zo strak en energiek uitzag. Weer een andere gebruiker complimenteerde Freek voor het tonen van zijn jeugdigheid en gaf aan dat het normaal is om er soms anders uit te zien.

Freek Vonk

Wat de talkshow zelf betreft, was dit de eerste uitzending van ‘Eva’, de nieuwe talkshow van presentatrice Eva Jinek. De inmiddels 46-jarige Jinek vertelde tegen het ANP dat ze ernaar uitkeek om weer op televisie te zijn. Ze heeft enige tijd van het scherm af geweest, onder andere door de geboorte van haar kind en de zorg voor haar gezin.

Volgens Jinek is ‘Eva’ een wezenlijk andere show dan haar vorige programma’s, vooral vanwege het tijdstip van uitzenden. Waar ze voorheen laat op de avond te zien was, wordt ‘Eva’ nu eerder op de avond uitgezonden, rond 19.00 uur, wat volgens haar meer mogelijkheden biedt omdat het nieuws van de dag nog volop in ontwikkeling is.

Freek Vonk

Niet iedereen was echter enthousiast over de nieuwe talkshow. Johan Derksen, die bekendstaat om zijn ongezouten mening, liet weten niet onder de indruk te zijn van het programma. Zijn kritiek voegde een extra laag toe aan de gemengde reacties rondom de nieuwe show van Eva Jinek.