Connect with us

Viraal

24-jarig meisje heeft al 22 kinderen en wil er nog meer

Een jonge vrouw al 22 kinderen op de wereld gezet en het ziet er niet naar uit dat ze het rustiger aan gaat doen. Christina Ozturk beviel op natuurlijke wijze van haar eerste dochter toen ze 17 was, volgens de Daily Mail.

Spoel een paar jaar vooruit en de 24-jarige Russische heeft nu 21 extra baby’s dankzij draagmoederschap.

Nadat ze haar man Galip, 57 jaar, ontmoette tijdens een vakantie in Georgië, wat haar eerste buitenlandse reis ooit was, begon het paar al snel een groot gezin te stichten.

Ze wonen nu in Batumi, waar ze 16 meisjes hebben die hen helpen voor hun enorme hoeveelheid kinderen te zorgen.

Christina schat dat ze ongeveer 138.000 pond (ongeveer 160.000 euro) aan draagmoeders heeft betaald om haar kinderen te krijgen, die allemaal in minder dan 18 maanden zijn geboren.

In een gesprek met Fabulous zei de jonge vrouw: “Ik droom hier al van kinds af aan van. Mijn man droomde ook van een groot, gelukkig gezin.”

“Dus nadat we elkaar ontmoet hadden, begonnen we onze droom om te zetten in daden.”

“Onze romantische relatie is veranderd maar ons hele leven is veranderd, niet alleen het romantische gedeelte. Ik weet niet zeker of we het grootste gezin ter wereld zullen zijn maar we zijn zeker van plan om het gelukkigste gezin ter wereld te zijn.”

Ze zei dat ze niet het gevoel heeft dat ze iets heeft gemist door kinderen te krijgen via draagmoeders en is enthousiast om te zien hoeveel meer ze nog aan de familie kan toevoegen.

Het is zeker niet goedkoop om alle baby’s te voeden, te kleden en te onderhouden, evenals hun inwonende kindermeisjes.

Christina vervolgt: “Het kost ongeveer £3.500 tot £4.200 [ongeveer 5000 – 7000 euro] per week voor de benodigdheden voor alle kinderen. Soms [zijn de kosten] een beetje meer, soms een beetje minder.”

De meisjes die voor de kinderen zorgen krijgen meestal zo’n 350 pond (500 euro) per week betaald.

Ze voegde eraan toe: “Op dit moment hebben we drie verdiepingen thuis. In de toekomst zullen we misschien meer verdiepingen bouwen, misschien kopen we een groter huis.”

“We hebben geen exact plan, want op dit moment hebben we genoeg ruimte voor iedereen.”

Volgens de Daily Mail waren Christina en Galip oorspronkelijk van plan om elk jaar een baby te krijgen.

Ze realiseerden zich echter dat hun voortplantingscapaciteiten dat niet zouden kunnen bijbenen en dus besloten ze de weg van het draagmoederschap te bewandelen.

Toen ze ontdekten hoeveel gemakkelijker het was dan een gewone zwangerschap, dachten ze dat ze zouden zien hoeveel meer ze er nog konden krijgen.

Christiana zei: “De kliniek in Batumi kiest draagmoeders voor ons en neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het proces op zich.

“We zijn niet persoonlijk bekend met draagmoeders en hebben geen directe contacten met hen om problemen na de zwangerschap te voorkomen.”

Haar Instagram-pagina suggereert dat ze er meer dan 100 zou kunnen hebben als ze ze allemaal kan verzorgen.

Bron: leefspiritueel

Lees verder

Viraal

SBS6 onthult per ongeluk heel intiem bedgeheim van Peter Gillis en Nicol

We weten inmiddels allemaal dat er ernstige beschuldigingen naar voren gekomen tegen Peter Gillis. Eerder werd hij beschuldigd van mishandeling van zijn vriendin Nicol en een vechtpartij in een café. Onlangs werd er opnieuw aangifte gedaan tegen Peter wegens ontvoering, mishandeling en diefstal tijdens het kopen van een motor. Bovendien laat de schrijver van zijn biografie weten dat Peter mensen inhuurde om wanbetalers aan te pakken.

Peter heeft dus veel op zijn kerfstok, maar Peter moet af en toe ook ontspannen en dat doet hij eigenlijk maar op één plek.

Hatseflat Hut

Onlangs werd in een uitzending van Massa is Kassa opgemerkt dat in de slaapkamer van Peter en Nicol een bordje boven het kingsize bed hangt met de opmerkelijke tekst “Hatseflat Hut”. Dit bordje verwijst naar de populaire uitspraak van Gillis, “hatseflats”, die op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden.

Het lijkt erop dat Peter en zijn Nicol een geheime liefdesnestje hebben gecreëerd waar ze samen kunnen ontspannen. Ondanks het feit dat Peter in het openbaar niet altijd even vriendelijk is tegen Nicol, lijken ze het binnenshuis prima met elkaar te kunnen vinden in hun Hatseflats Hut.

Hieronder een foto van het bordje boven het bed voor als je het gemist hebt.

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: Jaap hangt ‘m er direct in en gaat dan lekker tukken

Het komt niet vaak voor dat twee deelnemers aan het SBS6-programma Lang Leve de Liefde elkaar zó leuk vinden dat er direct getongworsteld wordt. Voor Jaap maakt dat helemaal niets uit want hij heeft er gewoon zin in en daar sleept ‘ie zijn prooi mooi in mee.

We zullen eerlijk zijn, we hadden best wel een beetje moeite om het fragment helemaal uit te zien. Wie ook moeite had om wakker te blijven was Jaap zelf. Want vlak na zijn daad vertrekt hij lekker naar bed.

Lees verder

Viraal

Grote Ophef in tv programma: zeventigers duiken meteen tussen de lakens

Zweedse versie van Hotel Romantiek zorgde meteen voor de nodige ophef. De vonk tussen Monica (72) en Roger (70) sprong meteen over. Zelfs in die mate dat ze gelijk tussen de lakens doken. Monica sprak duidelijke taal: “Ik wilde hem al op de eerste dag.”

In het datingprogramma trekken tien 65-plussers naar een luxe hotel in de Zwitserse Alpen om de ware liefde te ontdekken. Voor zeventigers Monica en Roger was de zoektocht snel afgelopen. De twee vonden mekaar ogenblikkelijk.

Kijkers zagen hoe de tortelduifjes knuffelden, zoenden en elkaar vasthielden. Daarop namen ze een schuimbad en belandden tussen de lakens. Roger zei bij een liefdevolle zoen: “Ik denk dat we veel plezier kunnen hebben samen. Jij bent spontaan, daar hou ik van. En het lijkt erop dat jij ook van spontaniteit en gekkigheid houdt. We zouden een gevaarlijk goed koppel kunnen zijn.”

Kritiek

Er kwam heel wat kritiek op de beelden. Zweedse politicus Chris Marschall zei dat hij de beelden niet vond kunnen. “Sommige scènes balanceren op de grens van het schenden van de privacy. Waarom niet direct investeren in een livestream om seks vanuit de alpenhut te tonen? Waarom heiliger willen zijn dan de datingprogramma’s voor 30-jarigen? De camera’s staan al klaar, de kijkcijfers zullen exploderen.”

Lees verder
Advertisement

Trending