Connect with us

Viraal

Mensen die veel masturberen hebben een grotere kans om succesvol te worden

De meeste volwassenen masturberen van tijd tot tijd, of je nou een relatie hebt of niet. Het is natuurlijk totaal niet verkeerd om jezelf af en toe een plezier te doen. Sterker nog, een orgasme zorgt ervoor dat het lichaam zich ontspant en is van vitaal belang voor een gezond leven.

Masturberen
Maar al dat zelfgenot blijkt nu ook positief te kunnen uitpakken op je carrière! Een recente studie lijkt echter precies dat te beweren. Volgens nieuw onderzoek hebben mensen die veel masturberen een grotere kans hebben om een ​​manager te worden dan degenen die dat niet doen, staat in The Mirror.

Succesvol op werk
Hoe vaak je ‘met jezelf speelt’ bespreek je natuurlijk niet met anderen. We weten allemaal dat iedereen het doet, maar het is, en zal waarschijnlijk altijd een taboe blijven. Het onderzoek werd uitgevoerd door reclamebureau Frac.tl, waar 1012 mensen vragen beantwoordden over hun masturbatiegewoonten en hun werksituatie.

De resultaten toonden aan dat degenen die meer dan eens per week masturberen, beter presteren op het werk dan degenen die het minder vaak doen. Degenen die het wel veel doen zijn in veel gevallen succesvol.

“Deze deelnemers hadden meer kans om in dienst te zijn, hadden meer kans om managementposities te bekleden en hadden meer kans om hogere salarissen te verdienen”, schrijft het bedrijf in het onderzoek. Deze ‘actievere’ mensen verdienen gemiddeld $ 47.076. Ongeveer $ 3.000 meer vergeleken met niet-frequente masturbators.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Viraal

SBS6 onthult per ongeluk heel intiem bedgeheim van Peter Gillis en Nicol

We weten inmiddels allemaal dat er ernstige beschuldigingen naar voren gekomen tegen Peter Gillis. Eerder werd hij beschuldigd van mishandeling van zijn vriendin Nicol en een vechtpartij in een café. Onlangs werd er opnieuw aangifte gedaan tegen Peter wegens ontvoering, mishandeling en diefstal tijdens het kopen van een motor. Bovendien laat de schrijver van zijn biografie weten dat Peter mensen inhuurde om wanbetalers aan te pakken.

Peter heeft dus veel op zijn kerfstok, maar Peter moet af en toe ook ontspannen en dat doet hij eigenlijk maar op één plek.

Hatseflat Hut

Onlangs werd in een uitzending van Massa is Kassa opgemerkt dat in de slaapkamer van Peter en Nicol een bordje boven het kingsize bed hangt met de opmerkelijke tekst “Hatseflat Hut”. Dit bordje verwijst naar de populaire uitspraak van Gillis, “hatseflats”, die op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden.

Het lijkt erop dat Peter en zijn Nicol een geheime liefdesnestje hebben gecreëerd waar ze samen kunnen ontspannen. Ondanks het feit dat Peter in het openbaar niet altijd even vriendelijk is tegen Nicol, lijken ze het binnenshuis prima met elkaar te kunnen vinden in hun Hatseflats Hut.

Hieronder een foto van het bordje boven het bed voor als je het gemist hebt.

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: Jaap hangt ‘m er direct in en gaat dan lekker tukken

Het komt niet vaak voor dat twee deelnemers aan het SBS6-programma Lang Leve de Liefde elkaar zó leuk vinden dat er direct getongworsteld wordt. Voor Jaap maakt dat helemaal niets uit want hij heeft er gewoon zin in en daar sleept ‘ie zijn prooi mooi in mee.

We zullen eerlijk zijn, we hadden best wel een beetje moeite om het fragment helemaal uit te zien. Wie ook moeite had om wakker te blijven was Jaap zelf. Want vlak na zijn daad vertrekt hij lekker naar bed.

Lees verder

Viraal

Grote Ophef in tv programma: zeventigers duiken meteen tussen de lakens

Zweedse versie van Hotel Romantiek zorgde meteen voor de nodige ophef. De vonk tussen Monica (72) en Roger (70) sprong meteen over. Zelfs in die mate dat ze gelijk tussen de lakens doken. Monica sprak duidelijke taal: “Ik wilde hem al op de eerste dag.”

In het datingprogramma trekken tien 65-plussers naar een luxe hotel in de Zwitserse Alpen om de ware liefde te ontdekken. Voor zeventigers Monica en Roger was de zoektocht snel afgelopen. De twee vonden mekaar ogenblikkelijk.

Kijkers zagen hoe de tortelduifjes knuffelden, zoenden en elkaar vasthielden. Daarop namen ze een schuimbad en belandden tussen de lakens. Roger zei bij een liefdevolle zoen: “Ik denk dat we veel plezier kunnen hebben samen. Jij bent spontaan, daar hou ik van. En het lijkt erop dat jij ook van spontaniteit en gekkigheid houdt. We zouden een gevaarlijk goed koppel kunnen zijn.”

Kritiek

Er kwam heel wat kritiek op de beelden. Zweedse politicus Chris Marschall zei dat hij de beelden niet vond kunnen. “Sommige scènes balanceren op de grens van het schenden van de privacy. Waarom niet direct investeren in een livestream om seks vanuit de alpenhut te tonen? Waarom heiliger willen zijn dan de datingprogramma’s voor 30-jarigen? De camera’s staan al klaar, de kijkcijfers zullen exploderen.”

Lees verder
Advertisement

Trending