Connect with us

Viraal

Peter zoekt meisje die hij 30 jaar geleden zwanger maakte

Peter Boogaard maakte begin jaren 90 een meisje zwanger dat begeleid woonde. Inmiddels is hij 53 jaar en wil hij weten waar de vrouw en zijn kind zijn. “Maar ik weet eigenlijk haar naam niet.”

Boogaard zegt tegen het Algemeen Dagblad zenuwachtig te zijn om zijn verhaal te doen. Hij heeft er namelijk nooit eerder iemand over verteld. Als hij eerlijk is schaamt hij zich kapot. “Dat ik bijvoorbeeld haar naam ben vergeten.”

Flarden van herinneringen

“Ze was donkerblond, geloof ik. Kwam uit Amsterdam en woonde dus in Amersfoort op kamertraining. Ik heb enkel nog flarden van herinneringen.”

Wel weet hij nog dat hij in een moeilijke periode zat destijds. Sinds zijn elfde was hij verslaafd aan wiet en hij werd op zijn 14e door Jeugdzorg in een internaat geplaatst. In de weekenden mocht hij naar huis en dan ging hij flink gebruiken. “Ook heroïne”, zegt hij.

Via een vriend leert hij uiteindelijk twee meisjes kennen. De een is 14 en de ander is 15. Zelf is hij 18. Ze zochten een slaapplek en die bood Peter hen graag aan. Na een aantal dagen vertrekken de meisjes. Drie jaar later komt Peter een van de meisjes weer tegen in Amersfoort.

Begeleid wonen

Het blijkt dat het meisje begeleid woont en Peter besluit om er bij te gaan wonen. Dat mag natuurlijk niet en wanneer het meisje overdag de deur uit is, verstopt Peter zich. De begeleiders mogen er namelijk niets van weten. In de avonden zijn ze behoorlijk intiem.

Na een tijdje verlaat Peter de plek. Als hij later naar de huis belt waar het meisje naar zijn veronderstelling verblijft, krijgt hij te horen dat het meisje is weggestuurd. Ze zou een jongen (Peter dus) bij haar hebben laten slapen en is bovendien…zwanger.

In die tijd was er geen internet en geen mobiele telefoon. In contact komen met elkaar was dus moeilijk. Het wordt nog lastiger omdat Peter vast komt te zitten. Hij ging dus maar door met overleven in zijn eigen wereld.

Oproep

Boogaard zegt verder tegen niemand iets. Ook niet tegen zijn twee exen. Opeens begint het echter te kriebelen en nu wil hij graag in contact komen met de vrouw en zijn kind.

Via Facebook doet hij een oproep. Maarja, hij weet nog maar weinig. Hij hoopt daarom dat iemand zich herkent in dit verhaal. Peter heeft het gevoel dat hij een dochter heeft. “Ze heeft ook recht om te weten wie ik ben”, zegt hij.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Viraal

SBS6 onthult per ongeluk heel intiem bedgeheim van Peter Gillis en Nicol

We weten inmiddels allemaal dat er ernstige beschuldigingen naar voren gekomen tegen Peter Gillis. Eerder werd hij beschuldigd van mishandeling van zijn vriendin Nicol en een vechtpartij in een café. Onlangs werd er opnieuw aangifte gedaan tegen Peter wegens ontvoering, mishandeling en diefstal tijdens het kopen van een motor. Bovendien laat de schrijver van zijn biografie weten dat Peter mensen inhuurde om wanbetalers aan te pakken.

Peter heeft dus veel op zijn kerfstok, maar Peter moet af en toe ook ontspannen en dat doet hij eigenlijk maar op één plek.

Hatseflat Hut

Onlangs werd in een uitzending van Massa is Kassa opgemerkt dat in de slaapkamer van Peter en Nicol een bordje boven het kingsize bed hangt met de opmerkelijke tekst “Hatseflat Hut”. Dit bordje verwijst naar de populaire uitspraak van Gillis, “hatseflats”, die op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden.

Het lijkt erop dat Peter en zijn Nicol een geheime liefdesnestje hebben gecreëerd waar ze samen kunnen ontspannen. Ondanks het feit dat Peter in het openbaar niet altijd even vriendelijk is tegen Nicol, lijken ze het binnenshuis prima met elkaar te kunnen vinden in hun Hatseflats Hut.

Hieronder een foto van het bordje boven het bed voor als je het gemist hebt.

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: Jaap hangt ‘m er direct in en gaat dan lekker tukken

Het komt niet vaak voor dat twee deelnemers aan het SBS6-programma Lang Leve de Liefde elkaar zó leuk vinden dat er direct getongworsteld wordt. Voor Jaap maakt dat helemaal niets uit want hij heeft er gewoon zin in en daar sleept ‘ie zijn prooi mooi in mee.

We zullen eerlijk zijn, we hadden best wel een beetje moeite om het fragment helemaal uit te zien. Wie ook moeite had om wakker te blijven was Jaap zelf. Want vlak na zijn daad vertrekt hij lekker naar bed.

Lees verder

Viraal

Grote Ophef in tv programma: zeventigers duiken meteen tussen de lakens

Zweedse versie van Hotel Romantiek zorgde meteen voor de nodige ophef. De vonk tussen Monica (72) en Roger (70) sprong meteen over. Zelfs in die mate dat ze gelijk tussen de lakens doken. Monica sprak duidelijke taal: “Ik wilde hem al op de eerste dag.”

In het datingprogramma trekken tien 65-plussers naar een luxe hotel in de Zwitserse Alpen om de ware liefde te ontdekken. Voor zeventigers Monica en Roger was de zoektocht snel afgelopen. De twee vonden mekaar ogenblikkelijk.

Kijkers zagen hoe de tortelduifjes knuffelden, zoenden en elkaar vasthielden. Daarop namen ze een schuimbad en belandden tussen de lakens. Roger zei bij een liefdevolle zoen: “Ik denk dat we veel plezier kunnen hebben samen. Jij bent spontaan, daar hou ik van. En het lijkt erop dat jij ook van spontaniteit en gekkigheid houdt. We zouden een gevaarlijk goed koppel kunnen zijn.”

Kritiek

Er kwam heel wat kritiek op de beelden. Zweedse politicus Chris Marschall zei dat hij de beelden niet vond kunnen. “Sommige scènes balanceren op de grens van het schenden van de privacy. Waarom niet direct investeren in een livestream om seks vanuit de alpenhut te tonen? Waarom heiliger willen zijn dan de datingprogramma’s voor 30-jarigen? De camera’s staan al klaar, de kijkcijfers zullen exploderen.”

Lees verder
Advertisement

Trending