Connect with us

Viraal

Man gebruikt GHB en stopt 15 eieren in zijn an*s

Wat GHB wel niet met je kan doen: een 29-jarige Nederlandse man stopte onder invloed van de harddrug 15 eieren in zijn an*s. De eieren waren gekookt en gepeld.

Buikpijn

Rond middernacht meldde de man zich op de spoedeisende hulp omdat hij flinke buikpijn had. Samen met zijn partner had de man de eieren in zijn an*s gestopt.

Bij binnenkomst had hij een verhoogde hartslag en versnelde ademhaling. De buikspieren van de man spanden zich willekeurig aan.

Tijdens een CT-scan zagen de doktoren ‘perforatie van de karteldarm’ en ‘een forse hoeveelheid lucht en vocht in de vrije buikholte’, waarop ze besloten de man direct te opereren.

Tijdens de operatie bleek ook nog dat er een grote scheur in de darmwand van de man zat en dat hij buikvliesontsteking had.

‘De eieren werden zo goed en zo kwaad als dat ging verwijderd’, schrijft het Nederlands Tijdschrift voor de Geneeskunde. De man heeft nog even in het ziekenhuis gelegen, maar kon na een paar dagen weer naar huis.

Gevaarlijke drug

De man was onder invloed van GHB toen hij de eieren in zijn an*s stopte. GHB is een harddrug en erg verslavend.

Al na enkele weken dagelijks gebruik kan iemand verslaafd raken, schrijft Jellinek. De effecten verschillen per persoon, maar gebruikers kunnen een gelukzalig gevoel krijgen en s)ksueel 0pgewonden raken.

Het gevaarlijke aan GHB is dat de hoeveelheid die prettige effecten oplevert, heel dicht bij de hoeveelheden ligt waarbij negatieve effecten als bewusteloosheid kunnen optreden.

Mensen kunnen al snel een te hoge dosis nemen en een te hoge dosis van GHB kan de ademhaling verstoren en zelfs stoppen.

Lees verder

Viraal

SBS6 onthult per ongeluk heel intiem bedgeheim van Peter Gillis en Nicol

We weten inmiddels allemaal dat er ernstige beschuldigingen naar voren gekomen tegen Peter Gillis. Eerder werd hij beschuldigd van mishandeling van zijn vriendin Nicol en een vechtpartij in een café. Onlangs werd er opnieuw aangifte gedaan tegen Peter wegens ontvoering, mishandeling en diefstal tijdens het kopen van een motor. Bovendien laat de schrijver van zijn biografie weten dat Peter mensen inhuurde om wanbetalers aan te pakken.

Peter heeft dus veel op zijn kerfstok, maar Peter moet af en toe ook ontspannen en dat doet hij eigenlijk maar op één plek.

Hatseflat Hut

Onlangs werd in een uitzending van Massa is Kassa opgemerkt dat in de slaapkamer van Peter en Nicol een bordje boven het kingsize bed hangt met de opmerkelijke tekst “Hatseflat Hut”. Dit bordje verwijst naar de populaire uitspraak van Gillis, “hatseflats”, die op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden.

Het lijkt erop dat Peter en zijn Nicol een geheime liefdesnestje hebben gecreëerd waar ze samen kunnen ontspannen. Ondanks het feit dat Peter in het openbaar niet altijd even vriendelijk is tegen Nicol, lijken ze het binnenshuis prima met elkaar te kunnen vinden in hun Hatseflats Hut.

Hieronder een foto van het bordje boven het bed voor als je het gemist hebt.

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: Jaap hangt ‘m er direct in en gaat dan lekker tukken

Het komt niet vaak voor dat twee deelnemers aan het SBS6-programma Lang Leve de Liefde elkaar zó leuk vinden dat er direct getongworsteld wordt. Voor Jaap maakt dat helemaal niets uit want hij heeft er gewoon zin in en daar sleept ‘ie zijn prooi mooi in mee.

We zullen eerlijk zijn, we hadden best wel een beetje moeite om het fragment helemaal uit te zien. Wie ook moeite had om wakker te blijven was Jaap zelf. Want vlak na zijn daad vertrekt hij lekker naar bed.

Lees verder

Viraal

Grote Ophef in tv programma: zeventigers duiken meteen tussen de lakens

Zweedse versie van Hotel Romantiek zorgde meteen voor de nodige ophef. De vonk tussen Monica (72) en Roger (70) sprong meteen over. Zelfs in die mate dat ze gelijk tussen de lakens doken. Monica sprak duidelijke taal: “Ik wilde hem al op de eerste dag.”

In het datingprogramma trekken tien 65-plussers naar een luxe hotel in de Zwitserse Alpen om de ware liefde te ontdekken. Voor zeventigers Monica en Roger was de zoektocht snel afgelopen. De twee vonden mekaar ogenblikkelijk.

Kijkers zagen hoe de tortelduifjes knuffelden, zoenden en elkaar vasthielden. Daarop namen ze een schuimbad en belandden tussen de lakens. Roger zei bij een liefdevolle zoen: “Ik denk dat we veel plezier kunnen hebben samen. Jij bent spontaan, daar hou ik van. En het lijkt erop dat jij ook van spontaniteit en gekkigheid houdt. We zouden een gevaarlijk goed koppel kunnen zijn.”

Kritiek

Er kwam heel wat kritiek op de beelden. Zweedse politicus Chris Marschall zei dat hij de beelden niet vond kunnen. “Sommige scènes balanceren op de grens van het schenden van de privacy. Waarom niet direct investeren in een livestream om seks vanuit de alpenhut te tonen? Waarom heiliger willen zijn dan de datingprogramma’s voor 30-jarigen? De camera’s staan al klaar, de kijkcijfers zullen exploderen.”

Lees verder
Advertisement

Trending