Connect with us

Viraal

Beelden: Erik uit Lang Leve de Liefde op heterdaad betrapt op het toilet!

Wanneer je aan Lang Leve de Liefde meedoet dan wil je je natuurlijk van je beste kant laten zien. Mocht je gekoppeld worden aan jouw prins of prinses op het witte paard, dan wil je uiteraard hetzelfde gevoel geven aan je date. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een beetje bij elkaar past. Wanneer je rookt, dan kunnen sommige mensen, niet-rokers, daar een probleem mee hebben. Dat kan namelijk nogal ruiken voor een niet-roker. Erik geeft aan dat hij in de avond geeft sigaretjes meer opsteekt, maar in de ochtend maar al te graag. Echter doet Erik dit liever niet buiten maar binnen. Dat kan natuurlijk enorm gaan stinken en goed voor je witte muren is het ook niet. Erik kiest echter een erg privé plekje uit om zijn peukie te doen. En dat is op het toilet.

Toiletgewoontes in Lang Leve de Liefde!

Zoals je misschien wel weet zorgt een bakje koffie of een peukie ervoor dat je in de ochtend gelijk aan de slag kunt gaan op het toilet. Een logische locatie dus om je dag te starten mocht je roken. De date van Erik, Esmee, gelooft haar oren niet wanneer ze ontdekt dat Erik rookt: “’s avonds rook je niet? Dat is wel netjes.

Maarja, je begint wel ’s morgens vroeg…” Erik: “Ik rook niet thuis zeg maar… Niet binnen…” Esmee is daar wel blij mee: “Oja, dat vind ik ook netjes!” Maar dan komt de aap uit de mouw: “Nouja, wel op het toilet… Maar uh…” Esmee is overrompelt: “Jij rookt op het toilet!!?? JIJ ROOKT OP HET TOILET!!?? Je rookt in het toilet? Jij rookt als je op de wc zit? Ik vind het een vreemde gewaarwording…” Erik komt tot de conclusie: “Misschien was dit iets te intiem om nu al te delen…” Beelden:

Lees verder

Viraal

SBS6 onthult per ongeluk heel intiem bedgeheim van Peter Gillis en Nicol

We weten inmiddels allemaal dat er ernstige beschuldigingen naar voren gekomen tegen Peter Gillis. Eerder werd hij beschuldigd van mishandeling van zijn vriendin Nicol en een vechtpartij in een café. Onlangs werd er opnieuw aangifte gedaan tegen Peter wegens ontvoering, mishandeling en diefstal tijdens het kopen van een motor. Bovendien laat de schrijver van zijn biografie weten dat Peter mensen inhuurde om wanbetalers aan te pakken.

Peter heeft dus veel op zijn kerfstok, maar Peter moet af en toe ook ontspannen en dat doet hij eigenlijk maar op één plek.

Hatseflat Hut

Onlangs werd in een uitzending van Massa is Kassa opgemerkt dat in de slaapkamer van Peter en Nicol een bordje boven het kingsize bed hangt met de opmerkelijke tekst “Hatseflat Hut”. Dit bordje verwijst naar de populaire uitspraak van Gillis, “hatseflats”, die op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden.

Het lijkt erop dat Peter en zijn Nicol een geheime liefdesnestje hebben gecreëerd waar ze samen kunnen ontspannen. Ondanks het feit dat Peter in het openbaar niet altijd even vriendelijk is tegen Nicol, lijken ze het binnenshuis prima met elkaar te kunnen vinden in hun Hatseflats Hut.

Hieronder een foto van het bordje boven het bed voor als je het gemist hebt.

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: Jaap hangt ‘m er direct in en gaat dan lekker tukken

Het komt niet vaak voor dat twee deelnemers aan het SBS6-programma Lang Leve de Liefde elkaar zó leuk vinden dat er direct getongworsteld wordt. Voor Jaap maakt dat helemaal niets uit want hij heeft er gewoon zin in en daar sleept ‘ie zijn prooi mooi in mee.

We zullen eerlijk zijn, we hadden best wel een beetje moeite om het fragment helemaal uit te zien. Wie ook moeite had om wakker te blijven was Jaap zelf. Want vlak na zijn daad vertrekt hij lekker naar bed.

Lees verder

Viraal

Grote Ophef in tv programma: zeventigers duiken meteen tussen de lakens

Zweedse versie van Hotel Romantiek zorgde meteen voor de nodige ophef. De vonk tussen Monica (72) en Roger (70) sprong meteen over. Zelfs in die mate dat ze gelijk tussen de lakens doken. Monica sprak duidelijke taal: “Ik wilde hem al op de eerste dag.”

In het datingprogramma trekken tien 65-plussers naar een luxe hotel in de Zwitserse Alpen om de ware liefde te ontdekken. Voor zeventigers Monica en Roger was de zoektocht snel afgelopen. De twee vonden mekaar ogenblikkelijk.

Kijkers zagen hoe de tortelduifjes knuffelden, zoenden en elkaar vasthielden. Daarop namen ze een schuimbad en belandden tussen de lakens. Roger zei bij een liefdevolle zoen: “Ik denk dat we veel plezier kunnen hebben samen. Jij bent spontaan, daar hou ik van. En het lijkt erop dat jij ook van spontaniteit en gekkigheid houdt. We zouden een gevaarlijk goed koppel kunnen zijn.”

Kritiek

Er kwam heel wat kritiek op de beelden. Zweedse politicus Chris Marschall zei dat hij de beelden niet vond kunnen. “Sommige scènes balanceren op de grens van het schenden van de privacy. Waarom niet direct investeren in een livestream om seks vanuit de alpenhut te tonen? Waarom heiliger willen zijn dan de datingprogramma’s voor 30-jarigen? De camera’s staan al klaar, de kijkcijfers zullen exploderen.”

Lees verder
Advertisement

Trending