Connect with us

Viraal

Problemen met toiletpapier liggen op de loer: Berichten zijn verontrustend!

Producenten van toilet- en keukenpapier komen met zeer verontrustende berichten. Daar iedereen het product gebruikt is het slecht nieuws.

Er dreigt een verwoestende crisis, dit dankzij de alsmaar oplopende prijs van papier. Er zullen tekorten gaan ontstaan, het is slechts een kwestie van tijd.

De Belgische krant De Tijd komt vandaag met deze berichtgeving. Een ‘insider’ die anoniem wil blijven, maar in de branche actief is, zegt:

”Dit is de hel. Voor ons en voor onze klanten. De kosten van het maken van papieren zakdoekjes, tissues en wc- en keukenpapier worden normaal voor de helft bepaald door de prijs van papierpulp. Die is het afgelopen jaar met ongeveer de helft gestegen.”

Het produceren van toiletpapier blijkt een ‘energie-intensieve’ bezigheid. Energie bepaalt normaliter 10 tot 15 procent van de kosten van een rolletje wc-papier.

Dat bedrag is door de stijgende gasprijs inmiddels 50 procent. De enige manier om te overleven is volgens de bron ‘stevige prijsverhogingen’.

“Sinds de zomer van vorig jaar zitten we al aan onze vijfde prijsverhoging.” De verkoop van keukenpapier is in vergelijking met vorig jaar is de verkoop van keukenpapier met 30 procent gedaald.

De fabrikanten laten hun machines iets trager dan normaal draaien, en sommige producenten gaan nog een stap verder en leggen de papiermachines tot tien dagen per maand stil, ook in Nederland.

“We hebben geen belang bij paniek, want dan beland je in hamstertoestanden. Dat is slecht voor iedereen.

Maar als het zo doorgaat en iedereen zijn machines stillegt, sluit ik niet uit dat in bepaalde periodes in sommige regio’s tekorten zullen gaan ontstaan”, zegt de sectorspecialist.

Lees verder

Viraal

SBS6 onthult per ongeluk heel intiem bedgeheim van Peter Gillis en Nicol

We weten inmiddels allemaal dat er ernstige beschuldigingen naar voren gekomen tegen Peter Gillis. Eerder werd hij beschuldigd van mishandeling van zijn vriendin Nicol en een vechtpartij in een café. Onlangs werd er opnieuw aangifte gedaan tegen Peter wegens ontvoering, mishandeling en diefstal tijdens het kopen van een motor. Bovendien laat de schrijver van zijn biografie weten dat Peter mensen inhuurde om wanbetalers aan te pakken.

Peter heeft dus veel op zijn kerfstok, maar Peter moet af en toe ook ontspannen en dat doet hij eigenlijk maar op één plek.

Hatseflat Hut

Onlangs werd in een uitzending van Massa is Kassa opgemerkt dat in de slaapkamer van Peter en Nicol een bordje boven het kingsize bed hangt met de opmerkelijke tekst “Hatseflat Hut”. Dit bordje verwijst naar de populaire uitspraak van Gillis, “hatseflats”, die op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden.

Het lijkt erop dat Peter en zijn Nicol een geheime liefdesnestje hebben gecreëerd waar ze samen kunnen ontspannen. Ondanks het feit dat Peter in het openbaar niet altijd even vriendelijk is tegen Nicol, lijken ze het binnenshuis prima met elkaar te kunnen vinden in hun Hatseflats Hut.

Hieronder een foto van het bordje boven het bed voor als je het gemist hebt.

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: Jaap hangt ‘m er direct in en gaat dan lekker tukken

Het komt niet vaak voor dat twee deelnemers aan het SBS6-programma Lang Leve de Liefde elkaar zó leuk vinden dat er direct getongworsteld wordt. Voor Jaap maakt dat helemaal niets uit want hij heeft er gewoon zin in en daar sleept ‘ie zijn prooi mooi in mee.

We zullen eerlijk zijn, we hadden best wel een beetje moeite om het fragment helemaal uit te zien. Wie ook moeite had om wakker te blijven was Jaap zelf. Want vlak na zijn daad vertrekt hij lekker naar bed.

Lees verder

Viraal

Grote Ophef in tv programma: zeventigers duiken meteen tussen de lakens

Zweedse versie van Hotel Romantiek zorgde meteen voor de nodige ophef. De vonk tussen Monica (72) en Roger (70) sprong meteen over. Zelfs in die mate dat ze gelijk tussen de lakens doken. Monica sprak duidelijke taal: “Ik wilde hem al op de eerste dag.”

In het datingprogramma trekken tien 65-plussers naar een luxe hotel in de Zwitserse Alpen om de ware liefde te ontdekken. Voor zeventigers Monica en Roger was de zoektocht snel afgelopen. De twee vonden mekaar ogenblikkelijk.

Kijkers zagen hoe de tortelduifjes knuffelden, zoenden en elkaar vasthielden. Daarop namen ze een schuimbad en belandden tussen de lakens. Roger zei bij een liefdevolle zoen: “Ik denk dat we veel plezier kunnen hebben samen. Jij bent spontaan, daar hou ik van. En het lijkt erop dat jij ook van spontaniteit en gekkigheid houdt. We zouden een gevaarlijk goed koppel kunnen zijn.”

Kritiek

Er kwam heel wat kritiek op de beelden. Zweedse politicus Chris Marschall zei dat hij de beelden niet vond kunnen. “Sommige scènes balanceren op de grens van het schenden van de privacy. Waarom niet direct investeren in een livestream om seks vanuit de alpenhut te tonen? Waarom heiliger willen zijn dan de datingprogramma’s voor 30-jarigen? De camera’s staan al klaar, de kijkcijfers zullen exploderen.”

Lees verder
Advertisement

Trending