Connect with us

Viraal

Stomdronken jochie (15) ramt andere weggebruiker met Audi van ouders, man zwaargewond

In Friesland is een klein dorpje opgeschrikt door een zwaar ongeluk op de vroege zondagmorgen. Hier ramde een 15 jarige joyrider, de auto van een 22-jarige man. De man raakte zwaargewond en de ravage was enorm. Het jochie had na een feestje de Audi van zijn ouders geleend.

Feest in Dokkum

Volgens ParraTV was de 15-jarige jongen op een feestje in Dokkum geweest waarna hij thuisgebracht zou zijn. Toen hij thuis was leek het hem een goed idee om de Audi van zijn ouders te pakken voor een ritje. Zijn ouders waren op dat moment niet thuis vanwege een wintersport.

Op beelden is te zien hoe het jochie vol gas rondscheurt in de Audi. Zijn passagier maakt ondertussen een filmpje. Rond half 6 reed hij op hoge snelheid over een kruising, waarbij hij vol in de auto van een 22-jarige man knalde. De bestuurder is opgepakt door de politie en de man is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Ravage

De ravage na het auto ongeluk was enorm. Buurtbewoners geven in een interview met hart van Nederland aan hoe hard het wel niet gegaan is. Over het halve dorp liggen de brokstukken verspreid. Zo vonden het motorblok van de auto zon honderd meter verderop in een tuin. Een Range Rover van 3.000 kilo, een kleinere auto van zo’n 1.000 kilo, plus een motor van 500 kilo werden zonder pardon opzij gekegeld.

De beelden van de ravage en de Joyride zijn hieronder te zien. Het is een wonder dat er niet meer slachtoffers zijn gevallen. Je kunt beide filmpjes bekijken door op het pijltje in de Instagram post te klikken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ParraTV (@parratv)

Lees verder

Viraal

SBS6 onthult per ongeluk heel intiem bedgeheim van Peter Gillis en Nicol

We weten inmiddels allemaal dat er ernstige beschuldigingen naar voren gekomen tegen Peter Gillis. Eerder werd hij beschuldigd van mishandeling van zijn vriendin Nicol en een vechtpartij in een café. Onlangs werd er opnieuw aangifte gedaan tegen Peter wegens ontvoering, mishandeling en diefstal tijdens het kopen van een motor. Bovendien laat de schrijver van zijn biografie weten dat Peter mensen inhuurde om wanbetalers aan te pakken.

Peter heeft dus veel op zijn kerfstok, maar Peter moet af en toe ook ontspannen en dat doet hij eigenlijk maar op één plek.

Hatseflat Hut

Onlangs werd in een uitzending van Massa is Kassa opgemerkt dat in de slaapkamer van Peter en Nicol een bordje boven het kingsize bed hangt met de opmerkelijke tekst “Hatseflat Hut”. Dit bordje verwijst naar de populaire uitspraak van Gillis, “hatseflats”, die op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden.

Het lijkt erop dat Peter en zijn Nicol een geheime liefdesnestje hebben gecreëerd waar ze samen kunnen ontspannen. Ondanks het feit dat Peter in het openbaar niet altijd even vriendelijk is tegen Nicol, lijken ze het binnenshuis prima met elkaar te kunnen vinden in hun Hatseflats Hut.

Hieronder een foto van het bordje boven het bed voor als je het gemist hebt.

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: Jaap hangt ‘m er direct in en gaat dan lekker tukken

Het komt niet vaak voor dat twee deelnemers aan het SBS6-programma Lang Leve de Liefde elkaar zó leuk vinden dat er direct getongworsteld wordt. Voor Jaap maakt dat helemaal niets uit want hij heeft er gewoon zin in en daar sleept ‘ie zijn prooi mooi in mee.

We zullen eerlijk zijn, we hadden best wel een beetje moeite om het fragment helemaal uit te zien. Wie ook moeite had om wakker te blijven was Jaap zelf. Want vlak na zijn daad vertrekt hij lekker naar bed.

Lees verder

Viraal

Grote Ophef in tv programma: zeventigers duiken meteen tussen de lakens

Zweedse versie van Hotel Romantiek zorgde meteen voor de nodige ophef. De vonk tussen Monica (72) en Roger (70) sprong meteen over. Zelfs in die mate dat ze gelijk tussen de lakens doken. Monica sprak duidelijke taal: “Ik wilde hem al op de eerste dag.”

In het datingprogramma trekken tien 65-plussers naar een luxe hotel in de Zwitserse Alpen om de ware liefde te ontdekken. Voor zeventigers Monica en Roger was de zoektocht snel afgelopen. De twee vonden mekaar ogenblikkelijk.

Kijkers zagen hoe de tortelduifjes knuffelden, zoenden en elkaar vasthielden. Daarop namen ze een schuimbad en belandden tussen de lakens. Roger zei bij een liefdevolle zoen: “Ik denk dat we veel plezier kunnen hebben samen. Jij bent spontaan, daar hou ik van. En het lijkt erop dat jij ook van spontaniteit en gekkigheid houdt. We zouden een gevaarlijk goed koppel kunnen zijn.”

Kritiek

Er kwam heel wat kritiek op de beelden. Zweedse politicus Chris Marschall zei dat hij de beelden niet vond kunnen. “Sommige scènes balanceren op de grens van het schenden van de privacy. Waarom niet direct investeren in een livestream om seks vanuit de alpenhut te tonen? Waarom heiliger willen zijn dan de datingprogramma’s voor 30-jarigen? De camera’s staan al klaar, de kijkcijfers zullen exploderen.”

Lees verder
Advertisement

Trending