Connect with us

Viraal

Groot onderzoek gestart naar wedstrijd Nederland en Argentinië: ‘Mogelijk omkoping’

Er is nogal wat gebeurd tijdens en na de wedstrijd…

Het zit erop voor Oranje. In een wedstrijd vol kaarten (18 gele, plus een rooie voor Dumfries) wist het Nederlands elftal nog terug te komen tot 2-2, om er vervolgens na penals uit te vliegen. De tuchtcommissie van de FIFA is nu een onderzoek gestart naar het gedrag van de spelers tijdens en na de turbulente wedstrijd.

Messi
Jammer dat het avontuur ten einde is? Zeker. Was het geheel onverwachts? Niet per se. Argentinië heeft immers Messi, die gisteravond tijdens de kwartfinale wederom een beslissende rol had bij de Zuid-Amerikanen. De kleine baltovenaar gaf de assist voor de 1-0, legde zelf een penalty in het netje en was ook tijdens de strafschoppenserie succesvol.

Wangedrag
Hoewel Oranje uit het toernooi geknikkerd is, was het absoluut geen saaie pot. Met twee doelpunten van Wout Weghorst, een fraaie kopbal en een geniale ingestudeerde vrije trap, zette Nederland een achterstand om in een gelijkspel, om daarna helaas te falen vanaf elf meter. De eerste twee strafschoppen, genomen door Van Dijk en Berghuis, werden gepakt door de Argentijnse doelman.

Naast alle doelpunten zit de wedstrijd echter vol andere opvallende momenten. De overtreding op Nathan Aké was er daar eentje van. Nadat de scheids floot voor een overtreding werd de bal nog even snoeihard door een Argentijn de Nederlandse dug-out in gepeund, waarna er een opstootje ontstond.

Ook na de wedstrijd is het nodige gebeurd. Zo lag Messi onder meer in de clinch met Van Gaal en later met Weghorst.

Onderzoek
Al met al ziet de FIFA genoeg reden om een onderzoek te starten naar zowel de Nederlandse als Argentijnse spelers en coaches. In het geval van Argentinië gaat het om het overtreden van artikel 12 (wangedrag van spelers en trainers) en 16 (orde en veiligheid). Bij Nederland zou het enkel gaan om het niet naleven van artikel 12.

Lees verder

Viraal

SBS6 onthult per ongeluk heel intiem bedgeheim van Peter Gillis en Nicol

We weten inmiddels allemaal dat er ernstige beschuldigingen naar voren gekomen tegen Peter Gillis. Eerder werd hij beschuldigd van mishandeling van zijn vriendin Nicol en een vechtpartij in een café. Onlangs werd er opnieuw aangifte gedaan tegen Peter wegens ontvoering, mishandeling en diefstal tijdens het kopen van een motor. Bovendien laat de schrijver van zijn biografie weten dat Peter mensen inhuurde om wanbetalers aan te pakken.

Peter heeft dus veel op zijn kerfstok, maar Peter moet af en toe ook ontspannen en dat doet hij eigenlijk maar op één plek.

Hatseflat Hut

Onlangs werd in een uitzending van Massa is Kassa opgemerkt dat in de slaapkamer van Peter en Nicol een bordje boven het kingsize bed hangt met de opmerkelijke tekst “Hatseflat Hut”. Dit bordje verwijst naar de populaire uitspraak van Gillis, “hatseflats”, die op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden.

Het lijkt erop dat Peter en zijn Nicol een geheime liefdesnestje hebben gecreëerd waar ze samen kunnen ontspannen. Ondanks het feit dat Peter in het openbaar niet altijd even vriendelijk is tegen Nicol, lijken ze het binnenshuis prima met elkaar te kunnen vinden in hun Hatseflats Hut.

Hieronder een foto van het bordje boven het bed voor als je het gemist hebt.

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: Jaap hangt ‘m er direct in en gaat dan lekker tukken

Het komt niet vaak voor dat twee deelnemers aan het SBS6-programma Lang Leve de Liefde elkaar zó leuk vinden dat er direct getongworsteld wordt. Voor Jaap maakt dat helemaal niets uit want hij heeft er gewoon zin in en daar sleept ‘ie zijn prooi mooi in mee.

We zullen eerlijk zijn, we hadden best wel een beetje moeite om het fragment helemaal uit te zien. Wie ook moeite had om wakker te blijven was Jaap zelf. Want vlak na zijn daad vertrekt hij lekker naar bed.

Lees verder

Viraal

Grote Ophef in tv programma: zeventigers duiken meteen tussen de lakens

Zweedse versie van Hotel Romantiek zorgde meteen voor de nodige ophef. De vonk tussen Monica (72) en Roger (70) sprong meteen over. Zelfs in die mate dat ze gelijk tussen de lakens doken. Monica sprak duidelijke taal: “Ik wilde hem al op de eerste dag.”

In het datingprogramma trekken tien 65-plussers naar een luxe hotel in de Zwitserse Alpen om de ware liefde te ontdekken. Voor zeventigers Monica en Roger was de zoektocht snel afgelopen. De twee vonden mekaar ogenblikkelijk.

Kijkers zagen hoe de tortelduifjes knuffelden, zoenden en elkaar vasthielden. Daarop namen ze een schuimbad en belandden tussen de lakens. Roger zei bij een liefdevolle zoen: “Ik denk dat we veel plezier kunnen hebben samen. Jij bent spontaan, daar hou ik van. En het lijkt erop dat jij ook van spontaniteit en gekkigheid houdt. We zouden een gevaarlijk goed koppel kunnen zijn.”

Kritiek

Er kwam heel wat kritiek op de beelden. Zweedse politicus Chris Marschall zei dat hij de beelden niet vond kunnen. “Sommige scènes balanceren op de grens van het schenden van de privacy. Waarom niet direct investeren in een livestream om seks vanuit de alpenhut te tonen? Waarom heiliger willen zijn dan de datingprogramma’s voor 30-jarigen? De camera’s staan al klaar, de kijkcijfers zullen exploderen.”

Lees verder
Advertisement

Trending