Connect with us

Viraal

Lionel Messi haalt hard uit naar Louis van Gaal en Weghorst: ‘Waar kijk je naar, dwaas, loop door’

Lionel Messi had het na afloop van de kwartfinale tussen het Nederlands elftal en Argentinië aan de stok met onder meer Oranje-bondscoach Louis van Gaal en spits Wout Weghorst. De 35-jarige sterspeler had zich gestoord aan uitspraken van de Nederlandse oefenmeester. Argentinië won na penalty’s.

Vrijwel direct na afloop van de strafschoppenserie, die werd gewonnen door Argentinië na missers van Virgil van Dijk en Steven Berghuis, wandelde Messi naar de zijkant toe om Van Gaal op te zoeken. Messi maakte met zijn hand een babbelgebaar, waarna hij een boze blik van Van Gaal kreeg. Ook richting andere leden van de technische staf van Oranje maakte Messi zijn ongenoegen kenbaar.

,,Van Gaal zegt altijd maar dat hij goed voetbal speelt, maar hij brengt alleen maar lange spelers in het veld en hij slaat het middenveld over’’, reageerde Messi na afloop.’’ Ook doelman Emiliano Martínez was blij dat hij Van Gaal had verslagen. ,,Hij zei dat Nederland in het voordeel zou zijn bij penalty’s. Hij moet leren om zijn mond te houden’’, aldus de keeper, die uitgroeide tot de grote held. ,,Ik heb zijn uitspraken op mijn telefoon staan en heb ze in aanloop naar de wedstrijd elke dag gelezen als motivatie.”

Wout Weghorst
Weghorst, maker van twee doelpunten, kreeg er flink van langs van Messi. Tijdens een interview voor de Argentijnse tv leek de spits langs en daar was de sterspeler van Paris Saint-Germain niet van gediend. ,,Waar kijk je naar, dwaas?”, zei Messi. ,,Loop door, dwaas.”

In de catacomben probeerde Weghorst vervolgens uit te leggen dat hij geen kwaad in de zin had. ,,Ik stond op hem te wachten om hem een hand te geven”, aldus de aanvaller van Besiktas tegen Lautaro Martínez en Sergio Agüero. ,,Dat is alles.”

Volgens Spaanse media wilde Weghorst zijn shirt ruilen met Messi. Toen de Argentijn dat niet wilde, zou de spits een afkeurend gebaar hebben gemaakt. ,,Hun nummer 19 was aan het provoceren”, legde Messi uit aan Spaanse media. ,,Hij botste tegen ons op, zei dingen tegen ons die niet bij voetbal horen. Ik respecteer iedereen, maar dan waardeer ik het als ze mij ook respecteren. Ik denk dat hun coach ook geen respect voor ons had. Het gebeurt in het heetst van de strijd.”

Lees verder

Viraal

SBS6 onthult per ongeluk heel intiem bedgeheim van Peter Gillis en Nicol

We weten inmiddels allemaal dat er ernstige beschuldigingen naar voren gekomen tegen Peter Gillis. Eerder werd hij beschuldigd van mishandeling van zijn vriendin Nicol en een vechtpartij in een café. Onlangs werd er opnieuw aangifte gedaan tegen Peter wegens ontvoering, mishandeling en diefstal tijdens het kopen van een motor. Bovendien laat de schrijver van zijn biografie weten dat Peter mensen inhuurde om wanbetalers aan te pakken.

Peter heeft dus veel op zijn kerfstok, maar Peter moet af en toe ook ontspannen en dat doet hij eigenlijk maar op één plek.

Hatseflat Hut

Onlangs werd in een uitzending van Massa is Kassa opgemerkt dat in de slaapkamer van Peter en Nicol een bordje boven het kingsize bed hangt met de opmerkelijke tekst “Hatseflat Hut”. Dit bordje verwijst naar de populaire uitspraak van Gillis, “hatseflats”, die op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden.

Het lijkt erop dat Peter en zijn Nicol een geheime liefdesnestje hebben gecreëerd waar ze samen kunnen ontspannen. Ondanks het feit dat Peter in het openbaar niet altijd even vriendelijk is tegen Nicol, lijken ze het binnenshuis prima met elkaar te kunnen vinden in hun Hatseflats Hut.

Hieronder een foto van het bordje boven het bed voor als je het gemist hebt.

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: Jaap hangt ‘m er direct in en gaat dan lekker tukken

Het komt niet vaak voor dat twee deelnemers aan het SBS6-programma Lang Leve de Liefde elkaar zó leuk vinden dat er direct getongworsteld wordt. Voor Jaap maakt dat helemaal niets uit want hij heeft er gewoon zin in en daar sleept ‘ie zijn prooi mooi in mee.

We zullen eerlijk zijn, we hadden best wel een beetje moeite om het fragment helemaal uit te zien. Wie ook moeite had om wakker te blijven was Jaap zelf. Want vlak na zijn daad vertrekt hij lekker naar bed.

Lees verder

Viraal

Grote Ophef in tv programma: zeventigers duiken meteen tussen de lakens

Zweedse versie van Hotel Romantiek zorgde meteen voor de nodige ophef. De vonk tussen Monica (72) en Roger (70) sprong meteen over. Zelfs in die mate dat ze gelijk tussen de lakens doken. Monica sprak duidelijke taal: “Ik wilde hem al op de eerste dag.”

In het datingprogramma trekken tien 65-plussers naar een luxe hotel in de Zwitserse Alpen om de ware liefde te ontdekken. Voor zeventigers Monica en Roger was de zoektocht snel afgelopen. De twee vonden mekaar ogenblikkelijk.

Kijkers zagen hoe de tortelduifjes knuffelden, zoenden en elkaar vasthielden. Daarop namen ze een schuimbad en belandden tussen de lakens. Roger zei bij een liefdevolle zoen: “Ik denk dat we veel plezier kunnen hebben samen. Jij bent spontaan, daar hou ik van. En het lijkt erop dat jij ook van spontaniteit en gekkigheid houdt. We zouden een gevaarlijk goed koppel kunnen zijn.”

Kritiek

Er kwam heel wat kritiek op de beelden. Zweedse politicus Chris Marschall zei dat hij de beelden niet vond kunnen. “Sommige scènes balanceren op de grens van het schenden van de privacy. Waarom niet direct investeren in een livestream om seks vanuit de alpenhut te tonen? Waarom heiliger willen zijn dan de datingprogramma’s voor 30-jarigen? De camera’s staan al klaar, de kijkcijfers zullen exploderen.”

Lees verder
Advertisement

Trending