Connect with us

Viraal

Mama wordt uit haar rolstoel getild om met haar zoon te dansen op zijn bruiloft en overlijdt amper 10 dagen later

Iedereen stelt zich zijn eigen trouwdag voor. We denken aan de dierbaren die er zullen zijn, de vader die de bruid naar het altaar begeleidt, de moeder die met haar zoon, de bruidegom, danst.

Maar soms verlopen onze plannen niet zoals gehoopt. In het leven moeten we de dingen nemen zoals ze komen…

Scooter Hightower hield meer van zijn moeder dan van wie of wat dan ook. Ze waren een hechte familie die al hun gelukkige momenten samen vierden.

A.L.S.
Een hartverscheurend triest moment bracht de clan onvermijdelijk nog dichter bij elkaar bracht. In december 2019 werd bij Terri, de moeder van Scooter, ALS vastgesteld. ALS, kort voor amyotrofe laterale sclerose, is een zeldzame neurologische ziekte die de neuronen van een persoon beïnvloedt die geassocieerd worden met het controleren van hun vrijwillige spierbewegingen.

De hele familie was er kapot van, vooral omdat ALS ongeneeslijk is. De familie wist dat het onvermijdelijke Terri te gebeuren stond. De zomer van 2020 was het begin van het einde toen Terri langzaam het vermogen verloor om te praten, te lopen en zelfs zelfstandig te eten. Ze moest een elektrische rolstoel hebben om zich zelfstandig te kunnen verplaatsen!

“Ze wilde op onze bruiloft zijn”
Toen haar gezondheid verslechterde, had ze een paar wensen die ze hoopte te vervullen vooraleer ze overleed. Volgens Scooter waren haar wensen “Ze wachtte op de geboorte van haar kleindochter, mijn nichtje, die nu ze of zeven maanden is, plus wachtte ze ook op onze bruiloft. Ze wilde op onze bruiloft zijn.”

Scooters trouwdag was vastgesteld op 9 oktober 2020. Hij nam zijn tijd om het perfecte nummer te kiezen om een dans te delen met zijn moeder, hij koos “Mothers” van Thomas Finchum. Zijn zus hielp hem bij het maken van de keuze!

De dans van moeder en zoon
Op het moment van de dans, reed Scooter zijn moeder naar de dansvloer. Hij tilde haar uit haar rolstoel met de hulp van zijn vader. De 150 bruiloftsgasten keken toe hoe hij zijn moeder vasthield, haar lichaamsgewicht ondersteunde en langzaam met haar danste. Er bleef geen enkel oog droog. Scooter huilde ook terwijl hij met zijn moeder danste, misschien wetend dat hij niet veel tijd meer met haar had. Tijdens de dans werd zij volledig ondersteund door haar zoon, met haar gezicht in zijn schouderholte genesteld.

Hij fluisterde tegen zijn moeder tijdens de hele dans, het was een hartverscheurend mooi moment dat moeder en zoon deelden.

Toen de muziek begon te vervagen, liet Scooter zijn moeder terug in haar rolstoel zakken. Op dat moment was de bruidegom openlijk aan het snikken. Zijn vrienden en familie naderden het duo om Scooter te steunen in dit emotionele moment en te applaudisseren voor de prachtige dans die moeder en zoon hadden gedeeld.

Amper tien dagen na de bruiloft van haar zoon overleed Terri op 57-jarige leeftijd. Ze had 30 jaar als paramedicus gediend en vanwege haar dienst werd haar lichaam door 15 ambulances naar de kerk begeleid.

Scooter heeft sindsdien uitvoerig over zijn moeder gepraat, waarbij hij laat zien hoe onbaatzuchtig ze was en hoeveel mensen ze hielp in haar carrière en haar persoonlijk leven. Hij onthulde ook dat hij voor de diagnose van zijn moeder weinig wist over ALS, en daarom wilde hij na haar overlijden ook anderen erover voorlichten.

Video gaat viraal
De fotograaf op de bruiloft, Neil Fox, maakte een prachtige video van de dans van moeder en zoon. Nadat Terri was overleden, verzocht de familie de video openbaar te maken, zodat mensen zich bewust konden worden van ALS en wat het met de mensen doet.

De video ging viraal. Mensen uit het hele land namen contact op met de familie Hightower omwege hun verlies en om hun eigen ervaringen met ALS te delen.

“Scooters vrouw Afton zei dat het moment erg emotioneel was geweest. Ze zei: “Het was een heel bitterzoet moment, wetende dat dit haar doel was en wetende hoeveel het voor haar en Scooter betekende.”

Eerlijk gezegd is dit een bitterzoet verhaal op zich. Onze gebeden en goede wensen gaan uit naar de familie Hightower wiens leven verder moet gaan na dit grote verlies.

Deel dit artikel met anderen om meer bekendheid te geven aan ALS.

Lees verder

Viraal

Oma wil alleen op kleinkind passen tegen bizar uurtarief

Een moeder heeft in een anonieme post op Reddit haar verdriet geuit over de wijze waarop haar moeder zich opstelt ten aanzien van oppassen. De oma wil best op haar net geboren kleinkind passen, als er flink voor betaald wordt.

In verreweg de meeste gevallen zijn opa’s en oma’s dolblij om hun kleinkind te zien, laat staan als ze hem of haar helemaal voor zichzelf hebben. Lekker genieten met kleinkind, mooier kan het bijna niet. Maar geldt dus niet voor een horror-oma uit Amerika.

Reddit

Op Reddit schrijft haar dochter dat haar man en zij moeilijk een opvang kunnen vinden omdat die zo duur is. Ze hebben het niet breed en daarom hebben ze de moeder van de vrouw gevraagd of zij 2 dagen per week kan oppassen. Dat scheelt een hoop geld, dachten ze.

20 dollar per uur

Het tegenovergestelde blijkt echt het geval. De oma, die al met pensioen is en de hele dag nauwelijks wat uitvoert, weigert gratis op haar kleinkind te passen. Ze eist 20 dollar per uur. Als ze haar zoontje later komt ophalen dan afgesproken, moet er per minuut een ‘boete’ betaald worden.

Voorts eist de oma een autostoel, buggy, flesjes en voldoende eten en drinken. De oma weigert om geld uit te geven aan haar kleinkind en wil er zelfs nog op verdienen. De moeder schrijft: “We hebben het financieel al niet breed, maar dit kan ik al helemaal niet betalen.”

De vrouw overweegt een kinderopvang te zoeken. “Ik had de hoop om wat geld te besparen maar een opvang is goedkoper dan mijn eigen moeder. Het is eigenlijk bizar dat ik dit moet schrijven.”

Bron: trendnieuws

Lees verder

Viraal

Zware bevalling: moeder zet baby van 7,3 kilo op de wereld

Een Braziliaanse moeder (27) heeft een wel heel zware bevalling achter de rug. Bij de geboorte woog haar zoon namelijk 7,3 kilo.

Angerson Santos, zoals het kind noemt, werd 18 januari geboren via keizersnede. Moeder Cleidiane Santos dos Santos was voor een routinecontrole in het ziekenhuis. Ze was veertien weken zwanger. De dokters zagen dat de baby te groot was en besloten dat er niet langer kon worden gewacht.

24 uur later kwam de jongen ter wereld. Hij was 59 centimeter groot en woog 7,3 kilo. De moeder getuigt tegenover de lokale media: “Deze verrassing had ik niet verwacht. Ik dacht dat hij ongeveer vier kilo zou zijn, maar het bleek zeven.”

Toch geen wereldrecord

Angerson kon geen record achter zijn naam zetten in Brazilië. In 2005 kwam Ademilton ter wereld met een gewicht van 7,6 kilo. Het wereldrecord staat al meer dan 60 jaar op naam van een Italiaanse baby. Die woog in 1955 maar liefst 10,2 kilo.

Lees verder

Viraal

Amanda is 24/7 seksueel opgewonden: “Ik ben te geil om auto te rijden”

We zijn allemaal wel eens in de stemming. Maar wist je dat er een diagnose bestaat waarbij je de hele tijd geil bent? Er zijn maar weinig mensen die een Persistent genital arousal disorder (PGAD) hebben – maar misschien kun je jezelf er wel in herkennen?

Dat is hoe de 23-jarige Amanda McLaughlin, uit Michigan, zich voelt. Ze is te seksueel opgewonden om te kunnen werken – en moet haar man elke dag vragen om de daad te doen, legt ze uit in de BBC-documentaireserie Living Differently.

Het was op 13-jarige leeftijd dat Amanda McLaughlin begon te merken dat er iets mis was. Nadat ze in de puberteit kwam masturbeerde ze aanzienlijk meer dan de gemiddelde tiener.

Haar familie dacht dat ze een seksverslaving had en haar moeder heeft er spijt van dat ze de problemen van haar dochter niet serieuzer heeft genomen, zegt ze tegen de BBC.

Uiteindelijk werd Amanda gediagnosticeerd met Persistent genital arousal disorder (PGAD). Het was een opluchting – eindelijk was er een redelijke verklaring voor haar ongelooflijke verlangens.

De aandoening zorgt ervoor dat je gedurende lange perioden opgewonden raakt en dat orgasmes dit niet kunnen verlichten.

“Het is niet leuk om de hele tijd opgewonden te zijn. Het voelt alsof je op het punt staat een orgasme te krijgen en dan gaat het nooit meer weg. Zou jij de hele tijd op het randje van een orgasme willen staan? Ik denk het niet,” zegt Amanda in de documentaire.

Ze neemt meer dan 30 verschillende medicijnen om de symptomen te verminderen en zit afwisselend op warme kussens en ijszakken. Haar enorme verlangens nemen het grootste deel van het leven van de 23-jarige in beslag.

In de toekomst hoopt Amanda, met behandeling, te kunnen werken, kinderen te krijgen en zelfs auto te rijden.

Ken jij iemand die hier misschien aan lijdt? Tag die persoon dan op Facebook, of deel deze belangrijke informatie met je vrienden!

Bron: leefspiritueel

Lees verder

Trending