Connect with us

Viraal

Lang Leve de Liefde: Gozer heeft een heel goed argument om te bewijzen dat hij goed in bed is

Het was weer raak in het programma Lang Leve de Liefde. Dit keer ging het om een gozer die naar eigen zeggen erg goed in bed is. Om dat te bewijzen komt hij met een argument waar de waarheid direct van betwijfeld wordt door de dame.

Vreemdgaan
De gozer geeft aan dat zijn exen allemaal vreemd gaan en daar heeft de dame meteen een scherpe opmerking over. Ze vraagt zich namelijk af hoe dat komt en de vraag of hij misschien slecht in bed is, is vrij gevat. De gozer lijkt echter te schrikken en schiet meteen in de verdediging. “Nee dat niet, dat zeker niet, nee nee nee”. Later wil hij toch nog wel even verduidelijken dat hij écht goed in bed is. Zó goed zelfs, dat hij is gevraagd voor een natuurfilm.

De vraagtekens zijn nog net niet boven de dame te zien maar ze vraagt lijkt in ieder geval dwars door zijn stoere argument te prikken. “Hoezo wordt je daar zomaar voor gevraagd? Daar wordt je toch niet zomaar voor gevraagd?” Zegt de dame. Maar zijn antwoord is simpel: “Omdat ik het dus wel goed kan”. Case closed

Rare conclusie
Online gaan de comments voornamelijk over de gozer maar er zijn ook mensen die het voor hem opnemen. Zij vragen zich vooral af waarom de dame vind dat het zijn schuld is dat zijn ex vriendinnen vreemd gaan. Daarnaast betreft het sowieso een dame die graag op televisie naar de liefde zoekt want ze was al eens te zien in ‘Take me out: Mama knows best’. Het fragment is hieronder te bekijken!

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: Mark raakt een tikkie opgewonden van de paaldans-act van zijn date

Als deelnemer aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde moet je wel een beetje geluk hebben. Soms heb je als kijker namelijk al na 10 seconden namelijk door dat minstens één van de twee deelnemers ze niet helemaal op een rijtje heeft zitten.

Deelnemer Mark heeft daarentegen wel geluk. Hij werd gekoppeld aan een dame met behoorlijke paaldans skills. Waarschijnlijk dacht Mark al binnen 10 seconden aan verlengen.

Lees verder

Viraal

De winter begint nu echt: ”Extreme kou is onderweg”

Vandaag, op 1 december, is de meteorologische winter begonnen. Volgens Weer.nl is er een bak koude lucht onderweg naar Nederland.

Deze donderdag vallen de temperaturen nog mee Het wordt landelijk tussen de 5 en 8 graden. Morgen ziet het er al een stuk minder fraai uit. Zo zal het overdag niet warmer worden dan 4 graden. Een teken dat je nu echt je winterjas en je wanten van zolder kunt halen.

Scandinavië
De reden dat het zo koud wordt, blijkt een enorm hogedrukgebied boven Scandinavië. Afgelopen nacht heeft het op een paar plekken zelfs gevroren. In het westen was het op sommige plaatsen ook erg mistig. In de rest van het land bleven de temperaturen schommelen ronde 4 of 5 graden.

Sneeuw
Vanavond en ook vannacht wordt het flink bewolkt. Morgen hebben inwoners van het noorden van Nederland verreweg de meeste kans op zon. De rest van ons land wordt geteisterd door wolkenvelden. Het blijft op de meeste plekken droog.

In het zuidoosten kan morgenavond sneeuw vallen. De noordoostenwind is zwak tot matig en het wordt tussen 2 en 4 graden.

Weekend
Kijk jij al uit naar het weekend? Qua weer hoef je jezelf niet al te veel te verbeelden. Zaterdag en zondag overheersen de wolkenvelden, waarbij het mogelijk zelfs gaat sneeuwen. Het gaat dan echter om een piepkleine hoeveelheid, dus je kunt de slee nog niet van stal halen.

Sterker nog, de sneeuw blijft niet eens liggen. De temperaturen zullen uitkomen rond de 2 a 4 graden. Dat is dus niet zo hoog.

Begin volgende week ziet het er wat dat betreft een stuk beter uit. Maandag en dinsdag worden al minder koud. Echter wacht ons in de daaropvolgende dagen wederom dalende temperaturen, waarbij er kans op winterse neerslag is.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Viraal

Biertje op café wordt flink duurder

Horecaondernemers kregen van Heineken te horen dat ze per 1 januari hun prijzen verhogen, gemiddeld met 10,7 procent. Deze verhoging komt er bovenop de eerdere verhogen van januari en augustus.

In een brief aan ondernemers staat te lezen: “Wereldwijd zien we de prijzen fors oplopen. Dit geldt ook voor ons als bedrijf. Of het nu gaat om transport, grondstoffen als mout en hop of verpakkingsmaterialen als karton en aluminium; de prijzen rijzen de pan uit als het gaat om het brouwen, verpakken en vervoeren van onze bieren.”

Volgens de bierbrouwer worden niet alle prijzen doorgerekend. “Heineken absorbeert een deel van die enorme kostenstijgingen. Tegelijkertijd kunnen we niet alle kosten op onze schouders nemen en ontkomen we er niet aan om een deel van die stijgingen door te berekenen in onze prijzen.”

Het is nog niet bekend of ook de prijzen van bier in de winkels en supermarkten omhoog zullen gaan.

Lees verder
Advertisement

Trending