Connect with us

Viraal

Sportjournaliste María Morán zou vrouw zijn met wie Jasper Cillessen kind kreeg (Spaanse eist meer geld van doelman voor hun baby)

Jasper Cillessen zit niet in de WK-selectie van Oranje. Bondscoach Louis van Gaal heeft de doelman van NEC laten afvallen voor de mondiale eindstrijd in Qatar. Een dag voor Van Gaal zijn WK-selectie bekendmaakte werd bekend dat een Spaanse vrouw na een korte affaire met Cillessen een baby van hem baarde en nu voor de rechter meer geld voor de opvoeding van hun kind eist. Die vrouw zou de 34-jarige Spaanse sportjournaliste María Morán.

Op haar inmiddels afgesloten Instagram-account plaatst María Morán deze week foto’s en een video van zichzelf met een baby. Volgens juicekanaal Realityfbi is Cillessen de vader van het kind. De doelman had tijdens zijn periode in Spanje, hij speelde voor FC Barcelona en Valencia, een korte relatie met Madrileense Morán. Waarschijnlijk hebben ze elkaar leren kennen van het werk. Morán is namelijk sportjournaliste bij GolTelevision.

Volgens de Spaanse advocaat van Jasper Cillessen is “er is geen groot verhaal”. In een verklaring zegt die Spaanse raadsman: “In de tijd dat Jasper in Spanje was heeft hij een korte relatie gehad en daaruit is een kind geboren. Het vaderschap is door Jasper vrijwillig aanvaard en moet nu voor de rechter worden bevestigd. Deze formaliteit wordt verzorgd door Jaspers advocaten in Spanje. Daarna wordt er gesproken over de alimentatie”, zo laat de Spaanse advocaat weten in een verklaring.

“Het is vermeldenswaard dat deze zaak delicaat is, aangezien het gaat om een minderjarig kind dat niet mag worden blootgesteld. In Spanje worden minderjarige kinderen speciaal beschermd en elke inmenging of blootstelling kan leiden tot strafrechtelijke aansprakelijkheid”, besluit de advocaat van de doelman.

Jasper Cillessen maakte in 2016 een droomtransfer van Ajax naar FC Barcelona, maar het werd een nachtmerrie. Hij kwam op de reservebank terecht, want Marc-André ter Stegen was de eerste keus bij de Catalanen. In 2019 liep zijn jarenlange relatie met Joanne Klooster op de klippen. Cillessen (32) is sindsdien vrijgezel.

Cillessen stapte in hetzelfde jaar over naar Valencia. Daar begon hij veelbelovend, maar kwam de keeper uiteindelijk weer op de reservebank terecht. NEC gooide dit jaar hem een reddingsboei toe en hij verkaste naar Nijmegen.

Het nieuws rond Cillessen kwam op een precair moment. Een dag voordat bondscoach Louis van Gaal bekendmaakte welke spelers hij mee zou nemen naar het WK in Qatar. De kans dat Cillessen deel uitmaakt van de Oranje-selectie leek groot, maar Van Gaal besliste anders: Cillessen blijft thuis.

Lees verder

Viraal

Biertje op café wordt flink duurder

Horecaondernemers kregen van Heineken te horen dat ze per 1 januari hun prijzen verhogen, gemiddeld met 10,7 procent. Deze verhoging komt er bovenop de eerdere verhogen van januari en augustus.

In een brief aan ondernemers staat te lezen: “Wereldwijd zien we de prijzen fors oplopen. Dit geldt ook voor ons als bedrijf. Of het nu gaat om transport, grondstoffen als mout en hop of verpakkingsmaterialen als karton en aluminium; de prijzen rijzen de pan uit als het gaat om het brouwen, verpakken en vervoeren van onze bieren.”

Volgens de bierbrouwer worden niet alle prijzen doorgerekend. “Heineken absorbeert een deel van die enorme kostenstijgingen. Tegelijkertijd kunnen we niet alle kosten op onze schouders nemen en ontkomen we er niet aan om een deel van die stijgingen door te berekenen in onze prijzen.”

Het is nog niet bekend of ook de prijzen van bier in de winkels en supermarkten omhoog zullen gaan.

Lees verder

Viraal

Arts waarschuwt: ‘Smeer geen Vicks VaboRub op het gebied ‘daarbeneden’

Het internet is natuurlijk een prachtige plek waar men eigenlijk wel alle informatie kan vinden waar je naar zoekt. Ook als het aankomt op handige tips, trucs en hacks kan je online natuurlijk gewoon je gram halen. Ware het niet dat sommige van deze dingen gewoon levensgevaarlijk voor je zijn.

Zo dus ook de volgende trend. Deze werd wederom verspreid via het geweldige medium TikTok en ging al snel de hele wereld over. Reden genoeg voor artsen om de noodklok te luiden, want dit geintje is levensgevaarlijk. Al lijken mensen dit nog niet voldoende in te zien.

Vicks VapoRub
Vicks VapoRub is zoiets dat in menig mens zijn medicijnkastje staat. Het spul werkt als een malle tegen verkoudheid, kriebelhoest en ga zo maar verder. Tot is er dus een toepassing waar je beter niet aan kan beginnen. Het insmeren van je ‘doos’ met dit goedje.

Trend
Geloof het of niet, maar mensen zijn er heilig van overtuigd dat dit spul je kan helpen om je s*ksleven iets boeiender te maken. Het zou daarnaast jeuk aan je vagina minder maken en ervoor zorgen dat het lekkerder gaat ruiken. Eh… Oké!?

Gevaarlijk
Gynaecologen wereldwijd maken zich onwijs veel zorgen om deze bizarre trend. Vicks is namelijk een flink agressief goedje en dit verstoort de natuurlijke pH-waarde van je vagina. Je kan hierdoor een flinke infectie ‘daarbeneden’ krijgen en laten we niet vergeten dat het branderige gevoel na het insmeren allesbehalve prettig aanvoelt.

Wat vind jij van deze bizarre trend? Deel je mening met ons in de reacties en vergeet niet: Vicks smeer je dus overal, behalve op je edele delen!

Lees verder

Viraal

Lang Leve de Liefde-deelneemster zorgt voor veel irritatie bij kijkers. “Ga lopen met dat dienblad”

Lang Leve de Liefde. Een programma om vrijgezellen aan de liefde te helpen. Althans: dat was het idee.

Uiteindelijk is het vooral een opeenstapeling van hele ongemakkelijke momenten tussen mensen die eigenlijk net niet lekker met elkaar werken.Bij sommige personen hoef je jezelf ook niet af te vragen waarom ze vrijgezel zijn. Zo hadden we de dame die compleet uit haar kanarie ging na een hele normale vraag, de man met vier kinderen bij drie vrouwen en nu ook deze griet. Die nogal, ueh… onaardig uit de hoek komt tegen haar veel te aardige date.

Dominant
De dame in kwestie is namelijk nogal dominant van karakter. Op een niet ‘al te vriendelijke’ manier vertelt ze haar date wat hij moet doen.

Toontje
Aanvankelijk stelt ze nog wel vragen, maar het toontje waarop laat nogal wat te wensen over. Zo vraagt ze “mag ik die fruit,” maar op een manier dat hij al geen nee zou durven te zeggen. Vervolgens zegt ze: “Als je dit laat vallen he, dan heb je echt een probleem. Dan ga ik gelijk naar huis.”

Rustig
De meneer in kwestie blijft er eigenlijk heel rustig onder, maar je ziet dat hij zich regelmatig verbaasd over de commanderende manier van spreken van de dame.

Lees verder

Trending