Connect with us

Viraal

Dame in LLDL maakt met schilderij duidelijk dat haar date een enorme l*l is!

In LLDL krijgen we natuurlijk een hoop aparte figuren zijn. Gelukkig maar, anders wordt het natuurlijk een doodvermoeiend programma. In Lang Leve de Liefde is het zaak om de je ‘blind date’ in de eerste 24 uur zo goed mogelijk te leren kennen. Na deze 24 uur kun je aangeven of je het een geslaagde dag vond, of dat je liever de biezen pakt. Tijdens deze eerste 24 uur is er genoeg te doen in de luxe villa. Samen koken, het bubbelbad in, een filmpje kijken, spelletjes doen, noem het maar op. Er wordt door de programmamakers aan je gevraagd om tenminste één activiteit te bedenken, alle spullen worden voor je geregeld. We hebben bijvoorbeeld weleens iemand gezien die een zwembad liet neerzetten om in zijn kano te stappen. Je kunt dus behoorlijk uitpakken. De dame uit de volgende date heeft besloten om gezellig samen te gaan schilderen.

LLDL-mevrouw schildert haar date, de p*rn*acteur!
Echter moet je eerst weten wat er gebeurd is vóórdat dit stel is gaan schilderen. Meneer heeft namelijk aangegeven dat al zijn ex-vriendinnetjes vreemd zijn gegaan tijdens de relatie. Dat is dan ook de reden, volgens hemzelf, dat hij al twee jaar ‘zielig en alleen’ is. De dame in kwestie vroeg zich gelijk af of er misschien iets mis is met zijn bed-prestaties wanneer alle dames het ergens anders gaan zoeken. Zijn reactie was volgens kijkers behoorlijk uit de duim gezogen: “Nou, dat niet… Nee, nee, nee, dat zeker niet, nee, nee, nee, nee… Ik ben in principe niet slecht want ik ben vier maanden geleden nog gevraagd voor een volwassene film!” Mevrouw vroeg zich natuurlijk af hoe hij daar in godsnaam voor gevraagd wordt: “Omdat ik het heel goed kan…” was zijn antwoord. We vermoeden dat dit haar inspiratie was voor het schilderij. Eerder gesprek onderaan te bekijken:

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: Mark raakt een tikkie opgewonden van de paaldans-act van zijn date

Als deelnemer aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde moet je wel een beetje geluk hebben. Soms heb je als kijker namelijk al na 10 seconden namelijk door dat minstens één van de twee deelnemers ze niet helemaal op een rijtje heeft zitten.

Deelnemer Mark heeft daarentegen wel geluk. Hij werd gekoppeld aan een dame met behoorlijke paaldans skills. Waarschijnlijk dacht Mark al binnen 10 seconden aan verlengen.

Lees verder

Viraal

De winter begint nu echt: ”Extreme kou is onderweg”

Vandaag, op 1 december, is de meteorologische winter begonnen. Volgens Weer.nl is er een bak koude lucht onderweg naar Nederland.

Deze donderdag vallen de temperaturen nog mee Het wordt landelijk tussen de 5 en 8 graden. Morgen ziet het er al een stuk minder fraai uit. Zo zal het overdag niet warmer worden dan 4 graden. Een teken dat je nu echt je winterjas en je wanten van zolder kunt halen.

Scandinavië
De reden dat het zo koud wordt, blijkt een enorm hogedrukgebied boven Scandinavië. Afgelopen nacht heeft het op een paar plekken zelfs gevroren. In het westen was het op sommige plaatsen ook erg mistig. In de rest van het land bleven de temperaturen schommelen ronde 4 of 5 graden.

Sneeuw
Vanavond en ook vannacht wordt het flink bewolkt. Morgen hebben inwoners van het noorden van Nederland verreweg de meeste kans op zon. De rest van ons land wordt geteisterd door wolkenvelden. Het blijft op de meeste plekken droog.

In het zuidoosten kan morgenavond sneeuw vallen. De noordoostenwind is zwak tot matig en het wordt tussen 2 en 4 graden.

Weekend
Kijk jij al uit naar het weekend? Qua weer hoef je jezelf niet al te veel te verbeelden. Zaterdag en zondag overheersen de wolkenvelden, waarbij het mogelijk zelfs gaat sneeuwen. Het gaat dan echter om een piepkleine hoeveelheid, dus je kunt de slee nog niet van stal halen.

Sterker nog, de sneeuw blijft niet eens liggen. De temperaturen zullen uitkomen rond de 2 a 4 graden. Dat is dus niet zo hoog.

Begin volgende week ziet het er wat dat betreft een stuk beter uit. Maandag en dinsdag worden al minder koud. Echter wacht ons in de daaropvolgende dagen wederom dalende temperaturen, waarbij er kans op winterse neerslag is.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Viraal

Biertje op café wordt flink duurder

Horecaondernemers kregen van Heineken te horen dat ze per 1 januari hun prijzen verhogen, gemiddeld met 10,7 procent. Deze verhoging komt er bovenop de eerdere verhogen van januari en augustus.

In een brief aan ondernemers staat te lezen: “Wereldwijd zien we de prijzen fors oplopen. Dit geldt ook voor ons als bedrijf. Of het nu gaat om transport, grondstoffen als mout en hop of verpakkingsmaterialen als karton en aluminium; de prijzen rijzen de pan uit als het gaat om het brouwen, verpakken en vervoeren van onze bieren.”

Volgens de bierbrouwer worden niet alle prijzen doorgerekend. “Heineken absorbeert een deel van die enorme kostenstijgingen. Tegelijkertijd kunnen we niet alle kosten op onze schouders nemen en ontkomen we er niet aan om een deel van die stijgingen door te berekenen in onze prijzen.”

Het is nog niet bekend of ook de prijzen van bier in de winkels en supermarkten omhoog zullen gaan.

Lees verder
Advertisement

Trending