Connect with us

Viraal

Gast in Lang Leve de Liefde schept op over bedprestaties: ‘Ben zelfs gevraagd voor een p*rnofilm!’

In LLDL, kort voor Lang Leve de Liefde, komen de meest uiteenlopende types voorbij die met elkaar op een 24 uurs date gaan. In een villa waar je van alle gemakken wordt voorzien mag je het met een onbekende single uithouden. Klikt het, dat is dat natuurlijk hartstikke fijn, klikt het niet, dan kan die 24 uur héél langs gaan duren. De kans dat je date zal slagen is in Lang Leve de Liefde ongeveer 7%. Klink vrij laag, maar toch stukken beter dan First Dates waar het slagingspercentage nog geen 0,68% is. Aan de hand van een lijst met voorkeuren wordt er door de programmamakers een geschikte ‘kandidaat’ voor je gezocht. Jijzelf moet natuurlijk ook voldoen aan de voorkeuren die jouw mogelijke date heeft opgegeven. Mocht de dame uit de volgende date een ‘beest in bed’ zoeken, dan zit ze goed. Als we de woorden van meneer mogen geloven dan…

Gast in LLDL is ‘in principe niet slecht’ in bed!
De date is al snel begonnen met een gesprek over vorige relaties. De dame in kwestie is heel benieuwd waarom zijn relaties zijn stukgelopen. Hij vertelt dat er een paar vriendinnen zijn geweest die vreemdgegaan zijn tijdens de relatie en dat dát de reden is geweest dat hij het heeft uitgemaakt. De jongen geeft aan dat hij al ’twee jaar lang heel verdrietig en eenzaam’ is. De dame in kwestie vraagt of hij nog wel een vriendin heeft gehad: “Ja, één ex. Melanie uit Delft. Die is ook vreemdgegaan…” Mevrouw vraagt zich natuurlijk af waarom alle meisjes bij deze jongen vreemdgaan: “Ben je slecht in bed of zo?” De jongen schiet gelijk in de verdediging: “Nou, dat niet… Nee, nee, nee, dat zeker niet, nee, nee, nee, nee… Ik ben in principe niet slecht want ik ben vier maanden geleden nog gevraagd voor een..” Je raadt het al:

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: Mark raakt een tikkie opgewonden van de paaldans-act van zijn date

Als deelnemer aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde moet je wel een beetje geluk hebben. Soms heb je als kijker namelijk al na 10 seconden namelijk door dat minstens één van de twee deelnemers ze niet helemaal op een rijtje heeft zitten.

Deelnemer Mark heeft daarentegen wel geluk. Hij werd gekoppeld aan een dame met behoorlijke paaldans skills. Waarschijnlijk dacht Mark al binnen 10 seconden aan verlengen.

Lees verder

Viraal

De winter begint nu echt: ”Extreme kou is onderweg”

Vandaag, op 1 december, is de meteorologische winter begonnen. Volgens Weer.nl is er een bak koude lucht onderweg naar Nederland.

Deze donderdag vallen de temperaturen nog mee Het wordt landelijk tussen de 5 en 8 graden. Morgen ziet het er al een stuk minder fraai uit. Zo zal het overdag niet warmer worden dan 4 graden. Een teken dat je nu echt je winterjas en je wanten van zolder kunt halen.

Scandinavië
De reden dat het zo koud wordt, blijkt een enorm hogedrukgebied boven Scandinavië. Afgelopen nacht heeft het op een paar plekken zelfs gevroren. In het westen was het op sommige plaatsen ook erg mistig. In de rest van het land bleven de temperaturen schommelen ronde 4 of 5 graden.

Sneeuw
Vanavond en ook vannacht wordt het flink bewolkt. Morgen hebben inwoners van het noorden van Nederland verreweg de meeste kans op zon. De rest van ons land wordt geteisterd door wolkenvelden. Het blijft op de meeste plekken droog.

In het zuidoosten kan morgenavond sneeuw vallen. De noordoostenwind is zwak tot matig en het wordt tussen 2 en 4 graden.

Weekend
Kijk jij al uit naar het weekend? Qua weer hoef je jezelf niet al te veel te verbeelden. Zaterdag en zondag overheersen de wolkenvelden, waarbij het mogelijk zelfs gaat sneeuwen. Het gaat dan echter om een piepkleine hoeveelheid, dus je kunt de slee nog niet van stal halen.

Sterker nog, de sneeuw blijft niet eens liggen. De temperaturen zullen uitkomen rond de 2 a 4 graden. Dat is dus niet zo hoog.

Begin volgende week ziet het er wat dat betreft een stuk beter uit. Maandag en dinsdag worden al minder koud. Echter wacht ons in de daaropvolgende dagen wederom dalende temperaturen, waarbij er kans op winterse neerslag is.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Viraal

Biertje op café wordt flink duurder

Horecaondernemers kregen van Heineken te horen dat ze per 1 januari hun prijzen verhogen, gemiddeld met 10,7 procent. Deze verhoging komt er bovenop de eerdere verhogen van januari en augustus.

In een brief aan ondernemers staat te lezen: “Wereldwijd zien we de prijzen fors oplopen. Dit geldt ook voor ons als bedrijf. Of het nu gaat om transport, grondstoffen als mout en hop of verpakkingsmaterialen als karton en aluminium; de prijzen rijzen de pan uit als het gaat om het brouwen, verpakken en vervoeren van onze bieren.”

Volgens de bierbrouwer worden niet alle prijzen doorgerekend. “Heineken absorbeert een deel van die enorme kostenstijgingen. Tegelijkertijd kunnen we niet alle kosten op onze schouders nemen en ontkomen we er niet aan om een deel van die stijgingen door te berekenen in onze prijzen.”

Het is nog niet bekend of ook de prijzen van bier in de winkels en supermarkten omhoog zullen gaan.

Lees verder
Advertisement

Trending