Connect with us

Viraal

Je vingers zeggen veel over je persoonlijkheid. Dit zeggen je vingers over jou!

Dit onderzoek heeft tot verbluffende resultaten geleid!

Er wordt voortdurend onderzoek gedaan en het meeste blijft onopgemerkt, maar soms komen we resultaten tegen die gewoon te interessant zijn om niet te delen. Het kan leuk zijn om nieuwe feiten te ontdekken, maar soms kom je dingen tegen die je liever niet weet. En dan hebben we het probleem dat het niet zeker is dat de resultaten kloppen.

Vingers

Gelukkig zijn de feiten die we vandaag voor je hebben van het leuke soort! Het blijkt dat je hand veel over je persoonlijkheid kan onthullen. Het is eigenlijk best absurd. Dit onderzoek richt zich vooral op je vingers.

Het geheim zit in de ringvinger en wijsvinger. Deze kunnen veel onthullen over het soort persoon dat u bent. Dit experiment geldt alleen voor mannen omdat de lengte van deze vingers het testosteronniveau bij mannen aangeeft. Er zijn drie soorten: A, B en C.

A. De ringvinger is langer dan de wijsvinger

Dit gaat over mooie mannen. Ze zijn charmant en kunnen met iedereen overweg. Toch zijn ze wat agressiever en nemen ze graag risico’s. Dit betekent ook dat dit type mensen vaak meer verdient dan hun collega’s die een kortere ringvinger hebben.

B. De ringvinger is korter dan de wijsvinger

Mannen met zulke handen zijn erg zelfverzekerd en kunnen zelfs een beetje narcistisch zijn. Deze mensen hebben er geen probleem mee om vaak alleen te zijn en worden niet graag gestoord. Als het echter om liefde gaat, hebben ze minder zelfvertrouwen omdat zij niet degenen zijn die de eerste stap zetten en het initiatief nemen.

C. De ringvinger en wijsvinger zijn even lang

Misschien zegt dit alles al… mannen met zulke handen zijn goed in bemiddelen en zijn erg loyaal en liefdevol. Alles is in balans met deze soort. Ze zijn rustig en alles lijkt soepel te verlopen, alsof het georganiseerd is.

Wat denk je, herken je jezelf of een geliefde in een van deze categorieën?

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: Mark raakt een tikkie opgewonden van de paaldans-act van zijn date

Als deelnemer aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde moet je wel een beetje geluk hebben. Soms heb je als kijker namelijk al na 10 seconden namelijk door dat minstens één van de twee deelnemers ze niet helemaal op een rijtje heeft zitten.

Deelnemer Mark heeft daarentegen wel geluk. Hij werd gekoppeld aan een dame met behoorlijke paaldans skills. Waarschijnlijk dacht Mark al binnen 10 seconden aan verlengen.

Lees verder

Viraal

De winter begint nu echt: ”Extreme kou is onderweg”

Vandaag, op 1 december, is de meteorologische winter begonnen. Volgens Weer.nl is er een bak koude lucht onderweg naar Nederland.

Deze donderdag vallen de temperaturen nog mee Het wordt landelijk tussen de 5 en 8 graden. Morgen ziet het er al een stuk minder fraai uit. Zo zal het overdag niet warmer worden dan 4 graden. Een teken dat je nu echt je winterjas en je wanten van zolder kunt halen.

Scandinavië
De reden dat het zo koud wordt, blijkt een enorm hogedrukgebied boven Scandinavië. Afgelopen nacht heeft het op een paar plekken zelfs gevroren. In het westen was het op sommige plaatsen ook erg mistig. In de rest van het land bleven de temperaturen schommelen ronde 4 of 5 graden.

Sneeuw
Vanavond en ook vannacht wordt het flink bewolkt. Morgen hebben inwoners van het noorden van Nederland verreweg de meeste kans op zon. De rest van ons land wordt geteisterd door wolkenvelden. Het blijft op de meeste plekken droog.

In het zuidoosten kan morgenavond sneeuw vallen. De noordoostenwind is zwak tot matig en het wordt tussen 2 en 4 graden.

Weekend
Kijk jij al uit naar het weekend? Qua weer hoef je jezelf niet al te veel te verbeelden. Zaterdag en zondag overheersen de wolkenvelden, waarbij het mogelijk zelfs gaat sneeuwen. Het gaat dan echter om een piepkleine hoeveelheid, dus je kunt de slee nog niet van stal halen.

Sterker nog, de sneeuw blijft niet eens liggen. De temperaturen zullen uitkomen rond de 2 a 4 graden. Dat is dus niet zo hoog.

Begin volgende week ziet het er wat dat betreft een stuk beter uit. Maandag en dinsdag worden al minder koud. Echter wacht ons in de daaropvolgende dagen wederom dalende temperaturen, waarbij er kans op winterse neerslag is.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Viraal

Biertje op café wordt flink duurder

Horecaondernemers kregen van Heineken te horen dat ze per 1 januari hun prijzen verhogen, gemiddeld met 10,7 procent. Deze verhoging komt er bovenop de eerdere verhogen van januari en augustus.

In een brief aan ondernemers staat te lezen: “Wereldwijd zien we de prijzen fors oplopen. Dit geldt ook voor ons als bedrijf. Of het nu gaat om transport, grondstoffen als mout en hop of verpakkingsmaterialen als karton en aluminium; de prijzen rijzen de pan uit als het gaat om het brouwen, verpakken en vervoeren van onze bieren.”

Volgens de bierbrouwer worden niet alle prijzen doorgerekend. “Heineken absorbeert een deel van die enorme kostenstijgingen. Tegelijkertijd kunnen we niet alle kosten op onze schouders nemen en ontkomen we er niet aan om een deel van die stijgingen door te berekenen in onze prijzen.”

Het is nog niet bekend of ook de prijzen van bier in de winkels en supermarkten omhoog zullen gaan.

Lees verder
Advertisement

Trending