Connect with us

Viraal

‘De Joker’ uit The Masked Singer is al ontmaskerd!

The Masked Singer is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest populaire televisieprogramma’s op de Nederlandse televisie. Iedere week kijken ruim twéé miljoen mensen naar bekende Nederlanders verstopt in waanzinnige pakken. De BN’ers proberen hun identiteit zo goed mogelijk te verhullen, maar moeten wel een liedje zingen en dansen. De bewegingen en het stemgeluid is hetgeen waar je het mee doet, raden wie er in het pak zit. Over ieder pak wordt natuurlijk hevig gespeculeerd, maar een paar pakken springen er inmiddels al uit. Eerder wisten we te melden wie er in het Flamingo-pak zit, dit zou Hélène Hendriks zijn volgens Wilfred Genee. De Masked Singer-specialisten hebben zich hier over uitgesproken, en het blijk toch Monica Geuze te zijn. Dit vanwege verschillende hints zoals ‘Een tropisch eiland’ en ‘Kaarsen’ die beter bij Monica passen dan bij Hélène. Wilfred lijkt toch bij het verkeerde eind te zitten met zijn collega.

De Joker uit The Masked Singer ontmaskerd?
De Flamingo is dus zo goed als zeker, volgens critici. Echter is de Joker inmiddels ook bekend bij de specialisten. Op Twitter is het losgegaan over de Joker, van Bas Smit tot Douwe Bob en van Patrick Martins tot Jan Joost van Gangelen werd verdacht. Toch kunnen we al deze namen afstrepen wanneer we naar de hints kijken.

De koffie-hint zou namelijk wijzen op de baristo-rol van Henry van Loon in de Videoland-serie Barrie Barista en het Einde der Tijden. Daarnaast passen de tatoeage- en hond-hints ook bij de cabaretier. Henry heeft namelijk een hond en tatoeages. Mensen die Henry kennen menen zijn typische en herkenbare stemgeluid in de zang van de Joker te herkennen. Over de Pinguïn wordt nog gediscussieerd: Tooske Ragas of Kim-Lian van der Meij. Ook de Olifant is nog niet zeker: Wesley Sneijder, Arjen Robben of Gertjan Verbeek.

Lees verder

Viraal

Biertje op café wordt flink duurder

Horecaondernemers kregen van Heineken te horen dat ze per 1 januari hun prijzen verhogen, gemiddeld met 10,7 procent. Deze verhoging komt er bovenop de eerdere verhogen van januari en augustus.

In een brief aan ondernemers staat te lezen: “Wereldwijd zien we de prijzen fors oplopen. Dit geldt ook voor ons als bedrijf. Of het nu gaat om transport, grondstoffen als mout en hop of verpakkingsmaterialen als karton en aluminium; de prijzen rijzen de pan uit als het gaat om het brouwen, verpakken en vervoeren van onze bieren.”

Volgens de bierbrouwer worden niet alle prijzen doorgerekend. “Heineken absorbeert een deel van die enorme kostenstijgingen. Tegelijkertijd kunnen we niet alle kosten op onze schouders nemen en ontkomen we er niet aan om een deel van die stijgingen door te berekenen in onze prijzen.”

Het is nog niet bekend of ook de prijzen van bier in de winkels en supermarkten omhoog zullen gaan.

Lees verder

Viraal

Arts waarschuwt: ‘Smeer geen Vicks VaboRub op het gebied ‘daarbeneden’

Het internet is natuurlijk een prachtige plek waar men eigenlijk wel alle informatie kan vinden waar je naar zoekt. Ook als het aankomt op handige tips, trucs en hacks kan je online natuurlijk gewoon je gram halen. Ware het niet dat sommige van deze dingen gewoon levensgevaarlijk voor je zijn.

Zo dus ook de volgende trend. Deze werd wederom verspreid via het geweldige medium TikTok en ging al snel de hele wereld over. Reden genoeg voor artsen om de noodklok te luiden, want dit geintje is levensgevaarlijk. Al lijken mensen dit nog niet voldoende in te zien.

Vicks VapoRub
Vicks VapoRub is zoiets dat in menig mens zijn medicijnkastje staat. Het spul werkt als een malle tegen verkoudheid, kriebelhoest en ga zo maar verder. Tot is er dus een toepassing waar je beter niet aan kan beginnen. Het insmeren van je ‘doos’ met dit goedje.

Trend
Geloof het of niet, maar mensen zijn er heilig van overtuigd dat dit spul je kan helpen om je s*ksleven iets boeiender te maken. Het zou daarnaast jeuk aan je vagina minder maken en ervoor zorgen dat het lekkerder gaat ruiken. Eh… Oké!?

Gevaarlijk
Gynaecologen wereldwijd maken zich onwijs veel zorgen om deze bizarre trend. Vicks is namelijk een flink agressief goedje en dit verstoort de natuurlijke pH-waarde van je vagina. Je kan hierdoor een flinke infectie ‘daarbeneden’ krijgen en laten we niet vergeten dat het branderige gevoel na het insmeren allesbehalve prettig aanvoelt.

Wat vind jij van deze bizarre trend? Deel je mening met ons in de reacties en vergeet niet: Vicks smeer je dus overal, behalve op je edele delen!

Lees verder

Viraal

Lang Leve de Liefde-deelneemster zorgt voor veel irritatie bij kijkers. “Ga lopen met dat dienblad”

Lang Leve de Liefde. Een programma om vrijgezellen aan de liefde te helpen. Althans: dat was het idee.

Uiteindelijk is het vooral een opeenstapeling van hele ongemakkelijke momenten tussen mensen die eigenlijk net niet lekker met elkaar werken.Bij sommige personen hoef je jezelf ook niet af te vragen waarom ze vrijgezel zijn. Zo hadden we de dame die compleet uit haar kanarie ging na een hele normale vraag, de man met vier kinderen bij drie vrouwen en nu ook deze griet. Die nogal, ueh… onaardig uit de hoek komt tegen haar veel te aardige date.

Dominant
De dame in kwestie is namelijk nogal dominant van karakter. Op een niet ‘al te vriendelijke’ manier vertelt ze haar date wat hij moet doen.

Toontje
Aanvankelijk stelt ze nog wel vragen, maar het toontje waarop laat nogal wat te wensen over. Zo vraagt ze “mag ik die fruit,” maar op een manier dat hij al geen nee zou durven te zeggen. Vervolgens zegt ze: “Als je dit laat vallen he, dan heb je echt een probleem. Dan ga ik gelijk naar huis.”

Rustig
De meneer in kwestie blijft er eigenlijk heel rustig onder, maar je ziet dat hij zich regelmatig verbaasd over de commanderende manier van spreken van de dame.

Lees verder

Trending