Connect with us

Viraal

Oeps: Flamingo in ‘The Masked Singer’ nu al ontmaskerd!

‘The Masked Singer’, honderdduizenden Nederlanders zitten er iedere vrijdag weer klaar voor om te raden wie er in de uitbundige pakken verstopt zitten. Wilfred Genee heeft namelijk opzettelijk zijn mond voorbij gepraat over wie er in het Flamingo-pak verstopt zit tijdens Vandaag Inside. De presentator heeft met zijn programma een kleine overlap met het programma. Aan zijn tafel zit vaste tafelgast Hélène Hendriks die Wilfred aankondigt als “Hélène Flamingo Hendriks.” Dit is samen met de gegeven hints een makkelijk gemaakt bruggetje: ‘Kaarsen’ en ‘Presenteren’.

De hint ‘Vrouw’ maakt het voor veel kijkers al helemaal duidelijk, Hélène Hendriks zit in het Flamingo-kostuum verstopt. Een andere kandidaat voor het pak is Monica Geuze. Echter weten niet veel mensen dat Monica de eigenaresse is van het merk ‘Sophia Mae’ waar je kaarsen kunt verkopen. Aangezien Monica ook presentatrice is en een vrouw zit hier nog wat verwarring.

Wilfred Genee ontmaskert de Flamingo in The Masked Singer!

Toch is Wilfred in Vandaag Inside stellig, Hélène is de Flamingo. Op Twitter is een hoop kritiek op de uitspraken van Wilfred te lezen: “Gladde sukkel die Wilfred. Matennaaier ook! Hélène zit wat lastig met geheimhouding en hij zeikt maar door!” Toen Wilfred zijn vaste tafelgast aan het ‘exposen’ zou Hélène volgens kijkers behoorlijk ongemakkelijk zijn geworden. Een kijker meldt: “Zit Hélène zichzelf nou te verraden?” vanwege haar ongemakkelijke houding aan tafel bij Wilfred. Op Twitter regent het inmiddels verdenkingen van mensen die de presentatrice aan de Flamingo koppelen. Echter zullen we het pas zeker weten bij de ontmaskering:

 

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: Mark raakt een tikkie opgewonden van de paaldans-act van zijn date

Als deelnemer aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde moet je wel een beetje geluk hebben. Soms heb je als kijker namelijk al na 10 seconden namelijk door dat minstens één van de twee deelnemers ze niet helemaal op een rijtje heeft zitten.

Deelnemer Mark heeft daarentegen wel geluk. Hij werd gekoppeld aan een dame met behoorlijke paaldans skills. Waarschijnlijk dacht Mark al binnen 10 seconden aan verlengen.

Lees verder

Viraal

De winter begint nu echt: ”Extreme kou is onderweg”

Vandaag, op 1 december, is de meteorologische winter begonnen. Volgens Weer.nl is er een bak koude lucht onderweg naar Nederland.

Deze donderdag vallen de temperaturen nog mee Het wordt landelijk tussen de 5 en 8 graden. Morgen ziet het er al een stuk minder fraai uit. Zo zal het overdag niet warmer worden dan 4 graden. Een teken dat je nu echt je winterjas en je wanten van zolder kunt halen.

Scandinavië
De reden dat het zo koud wordt, blijkt een enorm hogedrukgebied boven Scandinavië. Afgelopen nacht heeft het op een paar plekken zelfs gevroren. In het westen was het op sommige plaatsen ook erg mistig. In de rest van het land bleven de temperaturen schommelen ronde 4 of 5 graden.

Sneeuw
Vanavond en ook vannacht wordt het flink bewolkt. Morgen hebben inwoners van het noorden van Nederland verreweg de meeste kans op zon. De rest van ons land wordt geteisterd door wolkenvelden. Het blijft op de meeste plekken droog.

In het zuidoosten kan morgenavond sneeuw vallen. De noordoostenwind is zwak tot matig en het wordt tussen 2 en 4 graden.

Weekend
Kijk jij al uit naar het weekend? Qua weer hoef je jezelf niet al te veel te verbeelden. Zaterdag en zondag overheersen de wolkenvelden, waarbij het mogelijk zelfs gaat sneeuwen. Het gaat dan echter om een piepkleine hoeveelheid, dus je kunt de slee nog niet van stal halen.

Sterker nog, de sneeuw blijft niet eens liggen. De temperaturen zullen uitkomen rond de 2 a 4 graden. Dat is dus niet zo hoog.

Begin volgende week ziet het er wat dat betreft een stuk beter uit. Maandag en dinsdag worden al minder koud. Echter wacht ons in de daaropvolgende dagen wederom dalende temperaturen, waarbij er kans op winterse neerslag is.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Viraal

Biertje op café wordt flink duurder

Horecaondernemers kregen van Heineken te horen dat ze per 1 januari hun prijzen verhogen, gemiddeld met 10,7 procent. Deze verhoging komt er bovenop de eerdere verhogen van januari en augustus.

In een brief aan ondernemers staat te lezen: “Wereldwijd zien we de prijzen fors oplopen. Dit geldt ook voor ons als bedrijf. Of het nu gaat om transport, grondstoffen als mout en hop of verpakkingsmaterialen als karton en aluminium; de prijzen rijzen de pan uit als het gaat om het brouwen, verpakken en vervoeren van onze bieren.”

Volgens de bierbrouwer worden niet alle prijzen doorgerekend. “Heineken absorbeert een deel van die enorme kostenstijgingen. Tegelijkertijd kunnen we niet alle kosten op onze schouders nemen en ontkomen we er niet aan om een deel van die stijgingen door te berekenen in onze prijzen.”

Het is nog niet bekend of ook de prijzen van bier in de winkels en supermarkten omhoog zullen gaan.

Lees verder

Trending