Connect with us

Viraal

Er is iets engs en raars aan de foto van dit meisje – maar slechts een paar mensen zien wat het is

Visuele puzzels of optische illusies, zoals we ze ook noemen, zijn een spannende manier om jezelf te testen. Ze beïnvloeden onze ogen op verschillende manieren. Twee mensen kunnen bijvoorbeeld verschillende dingen zien, ook al kijken ze naar dezelfde foto.

Sinds kort is het proberen om optische illusies op te lossen heel trendy online geworden, misschien omdat het zo leuk is.

Optische illusies hebben mensen sinds de oudheid gefascineerd. Afbeeldingen die lijken te bewegen wanneer ze ernaar kijken of cirkels die in vierkanten veranderen. Het is nogal onwerkelijk om naar sommige te kijken.

Denk outside the box

Online is het op dit moment vrij populair om te concurreren met vrienden en familie die verschillende soorten puzzels en quizzen doen, vooral optische illusies. Je daagt elkaar uit om te zien wie eerst de kleine details kan vinden of het verborgen bericht in een foto ontdekt.

Het is een goede oefening voor het brein, net als het oplossen van kruiswoordraadsels of Sudoku, maar op een iets andere manier.

Dezelfde regels zijn echter van toepassing. Je moet het 100% geven en het is ook belangrijk om een ​​beetje outside the box te denken.

Kun je de fout op deze foto vinden?

Iets eraan is verontrustend, misschien omdat het een moeilijk te zien geheim verbergt.

Er klopt iets niet op de foto, maar kun je het vinden?

Heb je het gezien?

Hier is een kleine aanwijzing: er is iets met de vrouw op de foto dat niet past.

Heeft dat geholpen? Zo niet, dan komt het antwoord na de afbeelding hieronder.

Dit is het antwoord

Het meisje op de foto heeft zes vingers.

Zie je het nu? Er zijn vijf zichtbare vingers en een duim erachter. Iemand heeft daarom in een extra vinger erin bewerkt.

Moeilijk om te zien – maar niet onmogelijk!

Druk nu op de knop DELEN om te zien of je vrienden deze slimme puzzel kunnen oplossen!

Lees verder

Viraal

SBS6 onthult per ongeluk heel intiem bedgeheim van Peter Gillis en Nicol

We weten inmiddels allemaal dat er ernstige beschuldigingen naar voren gekomen tegen Peter Gillis. Eerder werd hij beschuldigd van mishandeling van zijn vriendin Nicol en een vechtpartij in een café. Onlangs werd er opnieuw aangifte gedaan tegen Peter wegens ontvoering, mishandeling en diefstal tijdens het kopen van een motor. Bovendien laat de schrijver van zijn biografie weten dat Peter mensen inhuurde om wanbetalers aan te pakken.

Peter heeft dus veel op zijn kerfstok, maar Peter moet af en toe ook ontspannen en dat doet hij eigenlijk maar op één plek.

Hatseflat Hut

Onlangs werd in een uitzending van Massa is Kassa opgemerkt dat in de slaapkamer van Peter en Nicol een bordje boven het kingsize bed hangt met de opmerkelijke tekst “Hatseflat Hut”. Dit bordje verwijst naar de populaire uitspraak van Gillis, “hatseflats”, die op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden.

Het lijkt erop dat Peter en zijn Nicol een geheime liefdesnestje hebben gecreëerd waar ze samen kunnen ontspannen. Ondanks het feit dat Peter in het openbaar niet altijd even vriendelijk is tegen Nicol, lijken ze het binnenshuis prima met elkaar te kunnen vinden in hun Hatseflats Hut.

Hieronder een foto van het bordje boven het bed voor als je het gemist hebt.

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: Jaap hangt ‘m er direct in en gaat dan lekker tukken

Het komt niet vaak voor dat twee deelnemers aan het SBS6-programma Lang Leve de Liefde elkaar zó leuk vinden dat er direct getongworsteld wordt. Voor Jaap maakt dat helemaal niets uit want hij heeft er gewoon zin in en daar sleept ‘ie zijn prooi mooi in mee.

We zullen eerlijk zijn, we hadden best wel een beetje moeite om het fragment helemaal uit te zien. Wie ook moeite had om wakker te blijven was Jaap zelf. Want vlak na zijn daad vertrekt hij lekker naar bed.

Lees verder

Viraal

Grote Ophef in tv programma: zeventigers duiken meteen tussen de lakens

Zweedse versie van Hotel Romantiek zorgde meteen voor de nodige ophef. De vonk tussen Monica (72) en Roger (70) sprong meteen over. Zelfs in die mate dat ze gelijk tussen de lakens doken. Monica sprak duidelijke taal: “Ik wilde hem al op de eerste dag.”

In het datingprogramma trekken tien 65-plussers naar een luxe hotel in de Zwitserse Alpen om de ware liefde te ontdekken. Voor zeventigers Monica en Roger was de zoektocht snel afgelopen. De twee vonden mekaar ogenblikkelijk.

Kijkers zagen hoe de tortelduifjes knuffelden, zoenden en elkaar vasthielden. Daarop namen ze een schuimbad en belandden tussen de lakens. Roger zei bij een liefdevolle zoen: “Ik denk dat we veel plezier kunnen hebben samen. Jij bent spontaan, daar hou ik van. En het lijkt erop dat jij ook van spontaniteit en gekkigheid houdt. We zouden een gevaarlijk goed koppel kunnen zijn.”

Kritiek

Er kwam heel wat kritiek op de beelden. Zweedse politicus Chris Marschall zei dat hij de beelden niet vond kunnen. “Sommige scènes balanceren op de grens van het schenden van de privacy. Waarom niet direct investeren in een livestream om seks vanuit de alpenhut te tonen? Waarom heiliger willen zijn dan de datingprogramma’s voor 30-jarigen? De camera’s staan al klaar, de kijkcijfers zullen exploderen.”

Lees verder
Advertisement

Trending