Connect with us

Viraal

Zo blij als een kind: McDonald’s lanceert Happy Meal voor volwassenen

Hou jij ook nog zoveel van een Happy Meal? Het is natuurlijk altijd wel een beetje beschamend om er eentje te bestellen als volwassene en het is ook maar een kleine hap. Daar komt nu verandering in. McDonald’s lanceert immers een Happy Meal exclusief voor volwassenen. En er zit zelfs een speelgoedje bij.

De inhoud van de box is een beetje anders dan die voor kinderen. Je kunt kiezen uit tien McNuggets of een Big Mac, samen met een drankje en een grote friet. In iedere box zit ook een speeltje. Het gaat om de mascottes van McDonald’s, zoals Birdie, Hamburglar of Grimace. Er is ook een nieuw speelgoedje: Cactus Buddy.

Alles zit in een speciaal ontworpen box die herinnering oproept aan de oude Happy Meals. Tariq Hassan, hoofd marketing van McDonald’s USA, legt uit: “We nemen een van de meest nostalgische McDonald’s-ervaringen en verpakken het letterlijk op een nieuwe manier die hyperrelevant is voor onze volwassen fans.”

De Happy Meal voor volwassenen is het gevolg van een samenwerking met streetwearmerk Cactus Plant Flea Market. Daarom is de box voorlopig alleen te koop in de VS. Hopelijk zit er ook een Europese samenwerking aan te komen, zodat ook wij binnenkort kunnen genieten van de Happy Meal voor volwassenen.

 

Lees verder

Viraal

Asielzoekers zijn woedend: ”Wij pikken slechte behandeling niet”

Asielzoekers die sinds vorige maand op Landgoed Velder (Boxtel) verblijven, klagen steen en been over de faciliteiten. Ze eisen overplaatsing naar een betere locatie en dreigen met protesten.

Er verblijven momenteel zo’n 120 asielzoekers, afkomstig uit Ter Apel, in 99 woonunits. In totaal kunnen er 450 nieuwe Nederlanders verblijven.

In een bericht dat rondgaat via WhatsApp, is te lezen dat de asielzoekers helemaal klaar zijn met hoe Nederland hen op dit moment behandeld. De schrijver van het bericht is woedend. Hij vindt de locatie ’te ver van de bewoonde wereld’ en voelt zicht net alsof hij ‘in de gevangenis’ zit. Ook klaagt hij dat Nederland geen vervoer regelt, zodat de asielzoekers er lekker op uit kunnen trekken.

Wc te ver
Maar daar stopt het niet. De asielzoekers zijn ook boos dat ze ‘ver moeten lopen naar de wc’, zo meldt Omroep Brabant. Bovendien zou er geen warm water zijn en is hygiëne ver te zoeken. De nieuwe Nederlanders vrezen het weer, nu het erg koud begint te worden.

Protest
Ze eisen te worden overgeplaatst naar een nieuwe locatie, waar ze het wel naar hun zin hebben. Als dat niet snel gebeurt, zullen ze gaan protesteren

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: veel chagrijniger dan Margriet gaat een date niet worden hoor

In het SBS6 programma Lang Leve de Liefde is het de bedoeling dat twee singles voor minstens 24 uur met elkaar de dag doorbrengen om elkaar beter te leren kennen.

Elkaar wat vragen stellen, samen koken en wie weet wel samen in de hottub. Maar niet voor Margriet.

Deze dame heeft zich wel opgegeven voor het programma maar heeft eigenlijk helemaal geen zin om haar date beter te leren kennen…

Lees verder

Viraal

Jongen met Gucci petje neemt Nederlandse klasgenoot te grazen omdat hij te ”stoer” doet. Jongen breekt neus.

Dit filmpje gaat als een lopend vuurtje rond. Op de beelden is te zien hoe iemand zijn excuses moet bieden omdat hij stoer gedaan zou hebben. Bekijk de beelden helemaal onderaan.

Echter laat hij het daar niet bij en neemt hij hem nog flink te grazen.

Alleen is het niet zo slim om die beelden vervolgens weer te gaan delen met je kop vol in beeld. Bekijk de beelden hieronder:

Lees verder
Advertisement

Trending