Connect with us

Viraal

Opnieuw verschrikkelijk nieuws Chimène van Oosterhout na overlijden

Daar stopt het niet voor Chimène van Oosterhout. Begin 2021 werd de presentatrice voor de derde keer getroffen door borstkanker. Gelukkig kreeg ze aan het einde van dit verschrikkelijke jaar goed nieuws: de tumor was weg. Maar tegelijk met dit mooie bericht komt het verdriet weer naar boven. Zijn vader werd behandeld. Deze week kreeg de presentatrice opnieuw een klap te verwerken. Haar moeder is dinsdag overleden.

Wachten op kleinzoon

`1 maand geleden was moeder/omi ziek. Chimène schreef bedroefd. Ze beloofde hier te wachten op haar kleinzoon in Spanje. Zij heeft het gemaakt. Lyam vloog de andere dag. Nauwkeurig in de tijd. Ze wacht”, aldus de presentatrice.

Energie sturen

“Ze is sinds gisteren niet meer op aarde geweest…” zei ze, verwijzend naar haar foto met een rouwboeket. ‘Fysiek gezien. De meest spirituele. Zijn leven gaat verder in ons. Ze riep ook: “Geef ons kracht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chimène Van Oosterhout (@chimenevo)

Borstkanker

Chimène heeft haar borstkanker in het verleden altijd geheim gehouden. Nu vertelt ze haar verhaal. “Ik voelde voor het eerst een knobbel in mijn linkerborst toen ik 26 jaar oud was. Je hebt het ook gezien. Het is zo groot als een hazelnoot. Maar in het ziekenhuis Antoni van Leeuwenhoek, de dokter, die toen het huis uit werd gezet , vertelde dat het niets was, en stuurde me naar huis.Toen ik 27 jaar oud was, kwam ik terug. Toen besloten ze een biopsie te doen. Wat ik vermoed is waar. Ik heb borstkanker. Chimène kreeg bestralingstherapie, maar maakte de cursus niet af. ‘Ik kon niet meer zijn. Het maakte me zieker. Achteraf gezien was dit misschien niet de beste beslissing, want op dag 34 was de tumor weer op zijn plaats.

Toekomst

Het is begrijpelijk dat Chimène eerder in het Verhaal over vrije tijd sprak. Het was haar derde keer met borstkanker. Ze werd ook gediagnosticeerd met de aandoening op de leeftijd van 27 en 34. “Mijn lichaamsvertrouwen is weg”, zei ze eerder in het Verhaal. “Maar ik ben een krijgskunstenaar.” Chimène hoopt in de toekomst mooi presentatiewerk te hebben. “ Ik wil heel graag werken. Neem die oefeningen dus mee.

Lees verder

Viraal

Asielzoekers zijn woedend: ”Wij pikken slechte behandeling niet”

Asielzoekers die sinds vorige maand op Landgoed Velder (Boxtel) verblijven, klagen steen en been over de faciliteiten. Ze eisen overplaatsing naar een betere locatie en dreigen met protesten.

Er verblijven momenteel zo’n 120 asielzoekers, afkomstig uit Ter Apel, in 99 woonunits. In totaal kunnen er 450 nieuwe Nederlanders verblijven.

In een bericht dat rondgaat via WhatsApp, is te lezen dat de asielzoekers helemaal klaar zijn met hoe Nederland hen op dit moment behandeld. De schrijver van het bericht is woedend. Hij vindt de locatie ’te ver van de bewoonde wereld’ en voelt zicht net alsof hij ‘in de gevangenis’ zit. Ook klaagt hij dat Nederland geen vervoer regelt, zodat de asielzoekers er lekker op uit kunnen trekken.

Wc te ver
Maar daar stopt het niet. De asielzoekers zijn ook boos dat ze ‘ver moeten lopen naar de wc’, zo meldt Omroep Brabant. Bovendien zou er geen warm water zijn en is hygiëne ver te zoeken. De nieuwe Nederlanders vrezen het weer, nu het erg koud begint te worden.

Protest
Ze eisen te worden overgeplaatst naar een nieuwe locatie, waar ze het wel naar hun zin hebben. Als dat niet snel gebeurt, zullen ze gaan protesteren

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: veel chagrijniger dan Margriet gaat een date niet worden hoor

In het SBS6 programma Lang Leve de Liefde is het de bedoeling dat twee singles voor minstens 24 uur met elkaar de dag doorbrengen om elkaar beter te leren kennen.

Elkaar wat vragen stellen, samen koken en wie weet wel samen in de hottub. Maar niet voor Margriet.

Deze dame heeft zich wel opgegeven voor het programma maar heeft eigenlijk helemaal geen zin om haar date beter te leren kennen…

Lees verder

Viraal

Jongen met Gucci petje neemt Nederlandse klasgenoot te grazen omdat hij te ”stoer” doet. Jongen breekt neus.

Dit filmpje gaat als een lopend vuurtje rond. Op de beelden is te zien hoe iemand zijn excuses moet bieden omdat hij stoer gedaan zou hebben. Bekijk de beelden helemaal onderaan.

Echter laat hij het daar niet bij en neemt hij hem nog flink te grazen.

Alleen is het niet zo slim om die beelden vervolgens weer te gaan delen met je kop vol in beeld. Bekijk de beelden hieronder:

Lees verder
Advertisement

Trending