Connect with us

Viraal

Dochter Kelly Pfaff erg ontroerd door heftig nieuws van vader Jean-Marie Pfaff

Dat de band van de familie Pfaff bijzonder sterk is, konden we tien jaar lang aanschouwen in ‘De Pfaffs’. Aan die band is nog niets veranderd, hij is misschien zelfs sterker geworden.

De sterk band van Jean-Marie Pfaff en Carmen Pfaff met hun drie dochters is voelbaar bij een fotoshoot die ze deden voor een interview in het magazine Nina. Op Instagram Stories deelt Kelly Pfaff enkele foto’s uit die shoot.

“Mijn drie beste vriendinnen en ik”, schrijft ze bij een eerste foto met mama Carmen en zussen Lyndsey Pfaff en Debby Pfaff. “Mijn betrouwbaar team sinds 1977”, klinkt het bij een foto waarbij ook Jean-Marie aansluit. “Wij met onze eerste (gedeelde) grootste liefde”, staat dan weer bij eentje van vader en dochters.

En ook haar zussen verdienen een extra shoutout. “Gezegend ben ik met deze twee bloedmooie liefdevolle begripvolle geduldige hilarische loyale ondernemende zussen… Mijn steun en toeverlaat”, klinkt het.

Ook Jean-Marie heeft mooie woorden voor zijn drie dochters: “De drie gezichtjes die de reflectie zijn van onze liefde”, schrijft hij. “Ooo papaatje”, klinkt het bij een ontroerde Kelly Pfaff.

Lees verder

Viraal

Asielzoekers zijn woedend: ”Wij pikken slechte behandeling niet”

Asielzoekers die sinds vorige maand op Landgoed Velder (Boxtel) verblijven, klagen steen en been over de faciliteiten. Ze eisen overplaatsing naar een betere locatie en dreigen met protesten.

Er verblijven momenteel zo’n 120 asielzoekers, afkomstig uit Ter Apel, in 99 woonunits. In totaal kunnen er 450 nieuwe Nederlanders verblijven.

In een bericht dat rondgaat via WhatsApp, is te lezen dat de asielzoekers helemaal klaar zijn met hoe Nederland hen op dit moment behandeld. De schrijver van het bericht is woedend. Hij vindt de locatie ’te ver van de bewoonde wereld’ en voelt zicht net alsof hij ‘in de gevangenis’ zit. Ook klaagt hij dat Nederland geen vervoer regelt, zodat de asielzoekers er lekker op uit kunnen trekken.

Wc te ver
Maar daar stopt het niet. De asielzoekers zijn ook boos dat ze ‘ver moeten lopen naar de wc’, zo meldt Omroep Brabant. Bovendien zou er geen warm water zijn en is hygiëne ver te zoeken. De nieuwe Nederlanders vrezen het weer, nu het erg koud begint te worden.

Protest
Ze eisen te worden overgeplaatst naar een nieuwe locatie, waar ze het wel naar hun zin hebben. Als dat niet snel gebeurt, zullen ze gaan protesteren

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: veel chagrijniger dan Margriet gaat een date niet worden hoor

In het SBS6 programma Lang Leve de Liefde is het de bedoeling dat twee singles voor minstens 24 uur met elkaar de dag doorbrengen om elkaar beter te leren kennen.

Elkaar wat vragen stellen, samen koken en wie weet wel samen in de hottub. Maar niet voor Margriet.

Deze dame heeft zich wel opgegeven voor het programma maar heeft eigenlijk helemaal geen zin om haar date beter te leren kennen…

Lees verder

Viraal

Jongen met Gucci petje neemt Nederlandse klasgenoot te grazen omdat hij te ”stoer” doet. Jongen breekt neus.

Dit filmpje gaat als een lopend vuurtje rond. Op de beelden is te zien hoe iemand zijn excuses moet bieden omdat hij stoer gedaan zou hebben. Bekijk de beelden helemaal onderaan.

Echter laat hij het daar niet bij en neemt hij hem nog flink te grazen.

Alleen is het niet zo slim om die beelden vervolgens weer te gaan delen met je kop vol in beeld. Bekijk de beelden hieronder:

Lees verder
Advertisement

Trending