Connect with us

Viraal

Rijk Hofman sloopt Yvonne Coldeweijer met roddel: “Aan het snuiven!”

Rijk Hofman was plots hoofdpersoon in één van de roddels van Yvonne Coldeweijer. Coldeweijer heeft namelijk een nieuwe rubriek waarin mensen hun date-verhalen met een BN’er in kunnen sturen. Coldeweijer maakt er vervolgens een screenshot van en een paar seconden later weet heel Nederland wat er op die date gebeurd is. Echter lijkt het er sterk op dat er totaal niets gecheckt wordt in deze rubriek.

Coldeweijer plaatste een verhaal: “Een vriendin van mij was laatst op een afterparty met Sam en Rijk. Dat werd in plaats van een feestje meer een grote orgie met verboden middeltjes. De broes zoende ook meerdere keren met elkaar.” Coldeweijer vraag nog: “Gadver. Wat zeg jij nou…” Haar ‘spion‘: “Ja, dit is wat ik hoorde van haar dus doe er mee wat je wil!” Coldeweijer vond het wel geloofwaardig: “Whahah. Omg, eigenlijk geloof ik het wel!” En toen stond het online.

Rijk Hofman sloopt Yvonne Coldeweijer!

Wij weten natuurlijk niet wat Rijk en Sam uitspoken in hun vrije tijd. Echter had dit door iedereen kunnen verzonnen zijn. Of dat meisje op de afterparty was flink aan het hallucineren. Rijk besloot gisteren om Coldeweijer eens terug te pakken en plaatst óók een screenshot van een gesprek van een ‘spion‘: “Ik was laatst in Tsjernobyl en ik zag Lifeofyvonne. Of nouja, ik zag een blonde oude vrouw met crazy eyes dus moet haar zijn. In ieder geval, ze was d’r oma’s as aan het snuiven en d’r pa ****** d’r!” Rijk op zijn beurt: “Omg, meen je dit?” De spion weer: “Oké, was er niet zelf maar wel de buurvrouw van m’n advocaat!” Rijk vindt het genoeg: “Goed genoeg. Ik ga het verder niet checken. Pleur het gewoon online. Boeiend, lol.” Als klap op de vuurpijl: “En ze ging vreemd met Sarah van Soelen!” Links Yvonne rechts Rijk:

Lees verder

Viraal

Asielzoekers zijn woedend: ”Wij pikken slechte behandeling niet”

Asielzoekers die sinds vorige maand op Landgoed Velder (Boxtel) verblijven, klagen steen en been over de faciliteiten. Ze eisen overplaatsing naar een betere locatie en dreigen met protesten.

Er verblijven momenteel zo’n 120 asielzoekers, afkomstig uit Ter Apel, in 99 woonunits. In totaal kunnen er 450 nieuwe Nederlanders verblijven.

In een bericht dat rondgaat via WhatsApp, is te lezen dat de asielzoekers helemaal klaar zijn met hoe Nederland hen op dit moment behandeld. De schrijver van het bericht is woedend. Hij vindt de locatie ’te ver van de bewoonde wereld’ en voelt zicht net alsof hij ‘in de gevangenis’ zit. Ook klaagt hij dat Nederland geen vervoer regelt, zodat de asielzoekers er lekker op uit kunnen trekken.

Wc te ver
Maar daar stopt het niet. De asielzoekers zijn ook boos dat ze ‘ver moeten lopen naar de wc’, zo meldt Omroep Brabant. Bovendien zou er geen warm water zijn en is hygiëne ver te zoeken. De nieuwe Nederlanders vrezen het weer, nu het erg koud begint te worden.

Protest
Ze eisen te worden overgeplaatst naar een nieuwe locatie, waar ze het wel naar hun zin hebben. Als dat niet snel gebeurt, zullen ze gaan protesteren

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: veel chagrijniger dan Margriet gaat een date niet worden hoor

In het SBS6 programma Lang Leve de Liefde is het de bedoeling dat twee singles voor minstens 24 uur met elkaar de dag doorbrengen om elkaar beter te leren kennen.

Elkaar wat vragen stellen, samen koken en wie weet wel samen in de hottub. Maar niet voor Margriet.

Deze dame heeft zich wel opgegeven voor het programma maar heeft eigenlijk helemaal geen zin om haar date beter te leren kennen…

Lees verder

Viraal

Jongen met Gucci petje neemt Nederlandse klasgenoot te grazen omdat hij te ”stoer” doet. Jongen breekt neus.

Dit filmpje gaat als een lopend vuurtje rond. Op de beelden is te zien hoe iemand zijn excuses moet bieden omdat hij stoer gedaan zou hebben. Bekijk de beelden helemaal onderaan.

Echter laat hij het daar niet bij en neemt hij hem nog flink te grazen.

Alleen is het niet zo slim om die beelden vervolgens weer te gaan delen met je kop vol in beeld. Bekijk de beelden hieronder:

Lees verder
Advertisement

Trending