Connect with us

Viraal

Gast in Lang Leve de Liefde verpest in één harde klap zijn kans op een onenightstand!

Wanneer je Long Live Love bijwoont, mag je als deelnemer veel verwachten. Natuurlijk zijn de programmamakers op zoek naar de perfecte match voor jou, zodat jij jouw perfecte match kunt vinden tijdens het daten. Showmakers willen echter uitgesproken types in hun shows om het aantal kijkers hoog te houden. De kans om iets geschikts te vinden in LLDL is niet erg groot. Eveline Stallaart onderzoekt het succespercentage van shows op RTL Boulevard. Voorafgaand aan het huidige seizoen zijn ongeveer 250 afleveringen gefilmd, waarvan 42 nog steeds koppels. Het slagingspercentage is dus ongeveer 7-8%. Als je kijkt naar Bauer sucht Frau, zijn er tot nu toe 103 boeren betrokken en zijn er al 90 relaties gegenereerd. In de BZV zijn zelfs al 90 kinderen geboren. Met tot nu toe 730 dates is het slagingspercentage 0,68% en de eerste date is nog erger.

Geen actie in Lang leve de liefde!

Dus LLDL is niet zo slecht in vergelijking met andere datumprogramma’s. Volgens veel kijkers haalt het volgende paar het einde niet. Kijkend naar de reacties op de sociale media, heeft meneer een behoorlijk ego. “Ik heb het allemaal gedaan. Ik heb meer dingen geprobeerd dan nodig is. Op de een of andere manier…” blijkt niet zo goed te werken op eerste dates. Ook: “Ik zie de voordelen niet echt.

Ik heb ook een vriend waarmee ik kan ‘slapen’…” lijkt minder vertrouwen te geven in de toekomstige relatie. Gevraagd naar de voordelen lijkt de vrouw in kwestie meer Geïnteresseerd. Volgens haar is een one night stand “als naar de Efteling gaan en het enige wat je hoeft te doen is plezier hebben…”

Lees verder

Viraal

Asielzoekers zijn woedend: ”Wij pikken slechte behandeling niet”

Asielzoekers die sinds vorige maand op Landgoed Velder (Boxtel) verblijven, klagen steen en been over de faciliteiten. Ze eisen overplaatsing naar een betere locatie en dreigen met protesten.

Er verblijven momenteel zo’n 120 asielzoekers, afkomstig uit Ter Apel, in 99 woonunits. In totaal kunnen er 450 nieuwe Nederlanders verblijven.

In een bericht dat rondgaat via WhatsApp, is te lezen dat de asielzoekers helemaal klaar zijn met hoe Nederland hen op dit moment behandeld. De schrijver van het bericht is woedend. Hij vindt de locatie ’te ver van de bewoonde wereld’ en voelt zicht net alsof hij ‘in de gevangenis’ zit. Ook klaagt hij dat Nederland geen vervoer regelt, zodat de asielzoekers er lekker op uit kunnen trekken.

Wc te ver
Maar daar stopt het niet. De asielzoekers zijn ook boos dat ze ‘ver moeten lopen naar de wc’, zo meldt Omroep Brabant. Bovendien zou er geen warm water zijn en is hygiëne ver te zoeken. De nieuwe Nederlanders vrezen het weer, nu het erg koud begint te worden.

Protest
Ze eisen te worden overgeplaatst naar een nieuwe locatie, waar ze het wel naar hun zin hebben. Als dat niet snel gebeurt, zullen ze gaan protesteren

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: veel chagrijniger dan Margriet gaat een date niet worden hoor

In het SBS6 programma Lang Leve de Liefde is het de bedoeling dat twee singles voor minstens 24 uur met elkaar de dag doorbrengen om elkaar beter te leren kennen.

Elkaar wat vragen stellen, samen koken en wie weet wel samen in de hottub. Maar niet voor Margriet.

Deze dame heeft zich wel opgegeven voor het programma maar heeft eigenlijk helemaal geen zin om haar date beter te leren kennen…

Lees verder

Viraal

Jongen met Gucci petje neemt Nederlandse klasgenoot te grazen omdat hij te ”stoer” doet. Jongen breekt neus.

Dit filmpje gaat als een lopend vuurtje rond. Op de beelden is te zien hoe iemand zijn excuses moet bieden omdat hij stoer gedaan zou hebben. Bekijk de beelden helemaal onderaan.

Echter laat hij het daar niet bij en neemt hij hem nog flink te grazen.

Alleen is het niet zo slim om die beelden vervolgens weer te gaan delen met je kop vol in beeld. Bekijk de beelden hieronder:

Lees verder
Advertisement

Trending