Connect with us

Viraal

Zien: Winston Gerschtanowitz verstoort stel tijdens ‘stevige vrijpartij’ in Miljoenenjacht!

Gisteren kon Winston Gerschtanowitz een aanzienlijk bedrag uitdelen aan de Millions Hunt. Nadat in de studio het bekende koppelspel was gespeeld, won ook iemand thuis hetzelfde bedrag. Ergens in Nederland zal Winston aanbellen om het geld te bezorgen. Dan moet je natuurlijk wel thuis blijven. Gisteren stond Winston voor de gesloten deur van een donker huis. Winston bij het aanbellen: “Terwijl ik hier aan de telefoon ben, realiseerde ik me meteen dat het mogelijk is dat er iemand niet thuis is. Dat zou natuurlijk niet zo’n leuke verrassing zijn. Het was een donkere nacht. Dat betekent dat ik al die minuten rustig kan praten. Toch bleef Winston roepen: ‘Nou, ik sta hier tenminste met een mooie koffer. Ik kan de auto zien. Moet ik nog een keer aanbellen?

Winston Gerschtanowitz ving een koppel in een jacht van een miljoen dollar!

Wat er daarna gebeurde voor de ogen van de helft van de Nederlanders was ronduit belachelijk. Plots hing een man uit zijn slaapkamerraam: “Goedenavond. Ik ga even naar beneden. Ik denk dat we een beetje vroeg naar bed zijn gegaan. Toen zat Winston in de woonkamer met een bezwete man en wist wat er aan de hand was: “Vroeg naar bed gaan… Ja, dat betekent natuurlijk twee dingen… Laten we dat er tussen zetten.

Ik moet nu gaan schieten. Ik houd de pen vast. Kijkers wisten wat er aan de hand was: “Zweetdeeltjes zitten nog op hun hoofd, confetti zit er nog aan vast.” een ander: “Ga stilletjes macarena maken met jullie twee, Winston die op je bellen klopt.” En hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Lees verder

Viraal

Asielzoekers zijn woedend: ”Wij pikken slechte behandeling niet”

Asielzoekers die sinds vorige maand op Landgoed Velder (Boxtel) verblijven, klagen steen en been over de faciliteiten. Ze eisen overplaatsing naar een betere locatie en dreigen met protesten.

Er verblijven momenteel zo’n 120 asielzoekers, afkomstig uit Ter Apel, in 99 woonunits. In totaal kunnen er 450 nieuwe Nederlanders verblijven.

In een bericht dat rondgaat via WhatsApp, is te lezen dat de asielzoekers helemaal klaar zijn met hoe Nederland hen op dit moment behandeld. De schrijver van het bericht is woedend. Hij vindt de locatie ’te ver van de bewoonde wereld’ en voelt zicht net alsof hij ‘in de gevangenis’ zit. Ook klaagt hij dat Nederland geen vervoer regelt, zodat de asielzoekers er lekker op uit kunnen trekken.

Wc te ver
Maar daar stopt het niet. De asielzoekers zijn ook boos dat ze ‘ver moeten lopen naar de wc’, zo meldt Omroep Brabant. Bovendien zou er geen warm water zijn en is hygiëne ver te zoeken. De nieuwe Nederlanders vrezen het weer, nu het erg koud begint te worden.

Protest
Ze eisen te worden overgeplaatst naar een nieuwe locatie, waar ze het wel naar hun zin hebben. Als dat niet snel gebeurt, zullen ze gaan protesteren

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: veel chagrijniger dan Margriet gaat een date niet worden hoor

In het SBS6 programma Lang Leve de Liefde is het de bedoeling dat twee singles voor minstens 24 uur met elkaar de dag doorbrengen om elkaar beter te leren kennen.

Elkaar wat vragen stellen, samen koken en wie weet wel samen in de hottub. Maar niet voor Margriet.

Deze dame heeft zich wel opgegeven voor het programma maar heeft eigenlijk helemaal geen zin om haar date beter te leren kennen…

Lees verder

Viraal

Jongen met Gucci petje neemt Nederlandse klasgenoot te grazen omdat hij te ”stoer” doet. Jongen breekt neus.

Dit filmpje gaat als een lopend vuurtje rond. Op de beelden is te zien hoe iemand zijn excuses moet bieden omdat hij stoer gedaan zou hebben. Bekijk de beelden helemaal onderaan.

Echter laat hij het daar niet bij en neemt hij hem nog flink te grazen.

Alleen is het niet zo slim om die beelden vervolgens weer te gaan delen met je kop vol in beeld. Bekijk de beelden hieronder:

Lees verder
Advertisement

Trending