Connect with us

Viraal

Zien: EliZe van Kinderen voor Kinderen deelt jaren later gewaagde foto’s

Elise van der Horst werd bekend bij Kinderen voor Kinderen en scoorde onder haar artiestennaam EliZe verschillende top 40 hits. Nu deelt de zangeres jaren later gewaagde foto’s.

“Ik hou er ook van om mijn vrouwelijke kant te omarmen door overknees, leer en zelfs latex te dragen…”, zegt ze erbij

Het Tietenlied

De meesten zullen de zangeres kennen van het welbekende nummer ‘Het Tietenlied’ van Kinderen voor Kinderen. “Ik heb me erbij neergelegd dat ik er nooit meer vanaf kom”, zei ze er eerder over in een interview.

Stemproblemen

EliZe kon door problemen aan haar stem haar carrière niet voortzetten. Nu gaat het gelukkig weer stukken beter met haar. Haar fans kunnen haar nog steeds volgen via Instagram, want daar plaatst ze regelmatig foto’s op. Deze keer plaatst ze een wel heel gewaagde foto.

Gewaagde foto

De zangeres ziet er beeldschoon uit en verrast haar volgers met een gewaagde foto. “Ook al loop ik tegenwoordig meestal in yogabroeken en grote truien, hou ik er ook van om mijn vrouwelijke kant te omarmen”, schrijft ze erbij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elize (@elizemusic)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elize (@elizemusic)

 

Lees verder

Viraal

Asielzoekers zijn woedend: ”Wij pikken slechte behandeling niet”

Asielzoekers die sinds vorige maand op Landgoed Velder (Boxtel) verblijven, klagen steen en been over de faciliteiten. Ze eisen overplaatsing naar een betere locatie en dreigen met protesten.

Er verblijven momenteel zo’n 120 asielzoekers, afkomstig uit Ter Apel, in 99 woonunits. In totaal kunnen er 450 nieuwe Nederlanders verblijven.

In een bericht dat rondgaat via WhatsApp, is te lezen dat de asielzoekers helemaal klaar zijn met hoe Nederland hen op dit moment behandeld. De schrijver van het bericht is woedend. Hij vindt de locatie ’te ver van de bewoonde wereld’ en voelt zicht net alsof hij ‘in de gevangenis’ zit. Ook klaagt hij dat Nederland geen vervoer regelt, zodat de asielzoekers er lekker op uit kunnen trekken.

Wc te ver
Maar daar stopt het niet. De asielzoekers zijn ook boos dat ze ‘ver moeten lopen naar de wc’, zo meldt Omroep Brabant. Bovendien zou er geen warm water zijn en is hygiëne ver te zoeken. De nieuwe Nederlanders vrezen het weer, nu het erg koud begint te worden.

Protest
Ze eisen te worden overgeplaatst naar een nieuwe locatie, waar ze het wel naar hun zin hebben. Als dat niet snel gebeurt, zullen ze gaan protesteren

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Viraal

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: veel chagrijniger dan Margriet gaat een date niet worden hoor

In het SBS6 programma Lang Leve de Liefde is het de bedoeling dat twee singles voor minstens 24 uur met elkaar de dag doorbrengen om elkaar beter te leren kennen.

Elkaar wat vragen stellen, samen koken en wie weet wel samen in de hottub. Maar niet voor Margriet.

Deze dame heeft zich wel opgegeven voor het programma maar heeft eigenlijk helemaal geen zin om haar date beter te leren kennen…

Lees verder

Viraal

Jongen met Gucci petje neemt Nederlandse klasgenoot te grazen omdat hij te ”stoer” doet. Jongen breekt neus.

Dit filmpje gaat als een lopend vuurtje rond. Op de beelden is te zien hoe iemand zijn excuses moet bieden omdat hij stoer gedaan zou hebben. Bekijk de beelden helemaal onderaan.

Echter laat hij het daar niet bij en neemt hij hem nog flink te grazen.

Alleen is het niet zo slim om die beelden vervolgens weer te gaan delen met je kop vol in beeld. Bekijk de beelden hieronder:

Lees verder
Advertisement

Trending