Connect with us

Viraal

Ophef: Gaby Blaaser en Geraldine Kemper gaan dus volledig uit de kleren

Gaby Blaaser en Geraldine Kemper zijn te zien op de cover van LINDA-magazine. Voor het blad gaan ze volledig uit de kleren. Maar helaas levert de shoot niet de gewenste reacties op.

Volledig uit de kleren

Linda besloot om groots uit te pakken met hun cover. In deze editie stonden de b*rsten in de spotlight. Geraldine, Gaby Blaaser en Romy Monteiro gingen volledig uit de kleren voor de cover. Zo zijn ze topless in de keuken te zien.

Het blad wilde een statement maken met deze shoot. Zo vindt de LINDA dat de preutsheid rondom blote borsten moet ophouden.

Vrouwen worden namelijk ook gebanned van Instagram als er een stukje t*pel te zien is. Terwijl mannen met een ontblo*t lijf wel toegestaan zijn.

Maar dit statement is bij verschillende mensen niet goed aangekomen. Dit komt omdat er niet genoeg vrouwen opstaan in verschillende maten.

“Goed onderwerp. Jammer dat er alleen slanke dames met kleine borsten op de cover staan. Was een mooi moment geweest om verschillende typen lichamen neer te zetten.”, is een reactie van een lezer. Maar ook Tatjana Almuli liet zich er ook over uit: “Includeer bijvoorbeeld ook dikke vrouwen, of vrouwen met grote b*rsten, saggy bo*bs en vrouwen met een geamputeerde b*rst.”

Geraldine heeft inmiddels ook gereageerd: “Ik had hier een blinde vek voor (..). Normaal let ik heel veel op dit thema. De cover is voor elke vrouw bedoeld”, laat de presentatrice weten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda)

Lees verder

Viraal

Hugo de Jonge verwelkomt nieuwe baby in zijn gezin

Hugo de Jonge is dit weekend verblijd met gezinsuitbreiding. Trots deelt de minister het nieuws op zijn Instagram-account.

Hugo schrijft: “Even voorstellen… dit is onze Bruno!” De politicus deelt een kiekje van zijn nieuwe Golden retriever puppy. De familie is maar wat blij met het hondje.

De reacties en de likes stromen dan ook uitgebreid binnen. “Gefeliciteerd met jullie nieuwe familielid” en “Wat een schatje!”, klinkt het.

Vernoemd naar Bruno Bruins?

Volgers vragen zich af of het hondje vernoemd is naar voormalig minister Bruno Bruins? Dat laat Hugo in het midden.

Lees verder

Viraal

BEELDEN: Volgers Bas Smit woedend om foute grap

Volgers van Bas Smit zijn razend. Hij dacht een grapje te maken, maar dat viel heel slecht bij heel wat fans.

Bas Smit en Nicolette van Dam genieten momenteel van een vakantie in Marbella. Toen ze gisteren op het strand zaten, keken ze raar op. In de verte lag een man doodstil op het strand. Bas schreef bij de video: “Man ligt al een uur zo. Wat heerlijk. Ben gewoon jaloers. Tenzij ‘ie dood is.” Later deelde hij nog een update. “Voor de nieuwsgierige mensen. De meneer die daar lag was inderdaad overleden. Hebben hele mooie ceremonie gedaan en zachtjes de zee in geschoven.”

Zijn volgers reageerden woedend en overlaadden zijn inbox met ongeruste berichten. “Hoop dat dit geen grap van je is! Beetje ongepast dan. Geen humor wat ik van je gewend ben”, klinkt het onder andere.

Maar Bas is niet onder de indruk en doet er nog een schepje bovenop. “Voor 95% zeker dat ‘ie overleden was. Heb nog geprobeerd te cremeren, maar lag met z’n benen in de branding die dus nat waren geworden. Zelfs met 10 aanmaakblokjes lukte het niet, dus deze manier leek mij het mooiste? Als ik het anders moet doen even snel zeggen, want hij drijft nog voor de eerste boei, dus dan haal ik ‘m terug.”

Lees verder

Viraal

Zo ziet de Turkse vrouw van PVV-leider Geert Wilders eruit

Geert Wilders is al jaren een bekend gezicht in de Nederlandse politiek. Het is niet altijd makkelijk geweest voor zijn vrouw Krisztina, met wie hij 28 jaar getrouwd is. Samen met twee katten Snoetje en Pluisje is zij zijn steunpilaar.

De vrouw van Geert Wilders, Krisztina, is een Hongaarse diplomaat van Turkse afkomst. Ze ontmoetten elkaar in een café in Den Haag. Twee jaar later trouwde het stel in Boedapest, nu 28 jaar geleden: “Ik herinner me dat het 41 graden Celsius was, sommige mensen hadden last van de hitte, maar het kon me niet warm genoeg zijn! “, hij zegt.

GEERT WILDERS OVER KRISZTINA’S HORLOGE

Al bijna dertien jaar worden wilde soorten dag en nacht beschermd. De twee zijn nooit alleen, maar volgens de politica gaat ze er goed mee om: “Ze moet enorm veel van me hebben gehouden. Anders was ze meer dan twaalf jaar geleden overleden.” Hij noemde haar ook een heel zachtaardige vrouw, maar ook heel sterk.

Bron: Libelle | Beeld: YouTube

Lees verder

Trending