Connect with us

Viraal

Zien: Jessie Jazz Vuijk post bikinifoto’s met moeder: ‘Wat een gezellige mama’

Jessie Jazz Vuijk (27) houdt er wel van om bikinifoto’s te delen op Instagram. Nu blijkt dat de voormalige Miss Nederland dat niet van een vreemde heeft. Jessie plaatst een foto in bikini, gevolgd door een foto van haar halfnaakte moeder.

Gezellige mama

‘Ik heb het van mijn moeder, schrijft Jessie dan ook bij de Instagrampost. ‘Wat een gezellige mama 😍❤️’, schrijft model Kim Feenstra. Ook bekend jurylid Dan Karaty reageert: ‘🙌🙌Hoe geweldig 🙌🙌’. Daarnaast reageren veel andere volgers van Jessie. ‘Dit is zo leuk!! 💛🤸‍♀️ (en jullie zo mooi!)’ schrijft iemand.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Kaj Gorgels

Jessie Jazz Vuijk is de vriendin van grappenmaker en presentator Kaj Gorgels (31). Samen wonen zij sinds 2021 op het Spaanse eiland Ibiza.

Lees verder

Viraal

BEELDEN: Volgers Bas Smit woedend om foute grap

Volgers van Bas Smit zijn razend. Hij dacht een grapje te maken, maar dat viel heel slecht bij heel wat fans.

Bas Smit en Nicolette van Dam genieten momenteel van een vakantie in Marbella. Toen ze gisteren op het strand zaten, keken ze raar op. In de verte lag een man doodstil op het strand. Bas schreef bij de video: “Man ligt al een uur zo. Wat heerlijk. Ben gewoon jaloers. Tenzij ‘ie dood is.” Later deelde hij nog een update. “Voor de nieuwsgierige mensen. De meneer die daar lag was inderdaad overleden. Hebben hele mooie ceremonie gedaan en zachtjes de zee in geschoven.”

Zijn volgers reageerden woedend en overlaadden zijn inbox met ongeruste berichten. “Hoop dat dit geen grap van je is! Beetje ongepast dan. Geen humor wat ik van je gewend ben”, klinkt het onder andere.

Maar Bas is niet onder de indruk en doet er nog een schepje bovenop. “Voor 95% zeker dat ‘ie overleden was. Heb nog geprobeerd te cremeren, maar lag met z’n benen in de branding die dus nat waren geworden. Zelfs met 10 aanmaakblokjes lukte het niet, dus deze manier leek mij het mooiste? Als ik het anders moet doen even snel zeggen, want hij drijft nog voor de eerste boei, dus dan haal ik ‘m terug.”

Lees verder

Viraal

Zo ziet de Turkse vrouw van PVV-leider Geert Wilders eruit

Geert Wilders is al jaren een bekend gezicht in de Nederlandse politiek. Het is niet altijd makkelijk geweest voor zijn vrouw Krisztina, met wie hij 28 jaar getrouwd is. Samen met twee katten Snoetje en Pluisje is zij zijn steunpilaar.

De vrouw van Geert Wilders, Krisztina, is een Hongaarse diplomaat van Turkse afkomst. Ze ontmoetten elkaar in een café in Den Haag. Twee jaar later trouwde het stel in Boedapest, nu 28 jaar geleden: “Ik herinner me dat het 41 graden Celsius was, sommige mensen hadden last van de hitte, maar het kon me niet warm genoeg zijn! “, hij zegt.

GEERT WILDERS OVER KRISZTINA’S HORLOGE

Al bijna dertien jaar worden wilde soorten dag en nacht beschermd. De twee zijn nooit alleen, maar volgens de politica gaat ze er goed mee om: “Ze moet enorm veel van me hebben gehouden. Anders was ze meer dan twaalf jaar geleden overleden.” Hij noemde haar ook een heel zachtaardige vrouw, maar ook heel sterk.

Bron: Libelle | Beeld: YouTube

Lees verder

Viraal

Gast in Lang Leve de Liefde verpest in één harde klap zijn kans op een onenightstand!

Wanneer je Long Live Love bijwoont, mag je als deelnemer veel verwachten. Natuurlijk zijn de programmamakers op zoek naar de perfecte match voor jou, zodat jij jouw perfecte match kunt vinden tijdens het daten. Showmakers willen echter uitgesproken types in hun shows om het aantal kijkers hoog te houden. De kans om iets geschikts te vinden in LLDL is niet erg groot. Eveline Stallaart onderzoekt het succespercentage van shows op RTL Boulevard. Voorafgaand aan het huidige seizoen zijn ongeveer 250 afleveringen gefilmd, waarvan 42 nog steeds koppels. Het slagingspercentage is dus ongeveer 7-8%. Als je kijkt naar Bauer sucht Frau, zijn er tot nu toe 103 boeren betrokken en zijn er al 90 relaties gegenereerd. In de BZV zijn zelfs al 90 kinderen geboren. Met tot nu toe 730 dates is het slagingspercentage 0,68% en de eerste date is nog erger.

Geen actie in Lang leve de liefde!

Dus LLDL is niet zo slecht in vergelijking met andere datumprogramma’s. Volgens veel kijkers haalt het volgende paar het einde niet. Kijkend naar de reacties op de sociale media, heeft meneer een behoorlijk ego. “Ik heb het allemaal gedaan. Ik heb meer dingen geprobeerd dan nodig is. Op de een of andere manier…” blijkt niet zo goed te werken op eerste dates. Ook: “Ik zie de voordelen niet echt.

Ik heb ook een vriend waarmee ik kan ‘slapen’…” lijkt minder vertrouwen te geven in de toekomstige relatie. Gevraagd naar de voordelen lijkt de vrouw in kwestie meer Geïnteresseerd. Volgens haar is een one night stand “als naar de Efteling gaan en het enige wat je hoeft te doen is plezier hebben…”

Lees verder

Trending