Connect with us

Viraal

Video: Rapper Lil Kleine op heterdaad betrapt: “Bewijsmateriaal voor rechtszaak?!”

Lil Kleine is veelvuldig te vinden op de verhalen van verschillende sapketens. De laatste tijd hebben mensen het bijvoorbeeld vaak over Lio’s horloge en worden zijn activiteiten nauwlettend gevolgd en gedeeld. In Nederland zien we rappers niet veel meer. Het is een logisch gevolg van het incident van afgelopen voorjaar waarbij de rapper zijn ex-vriendin mishandelde. Na de aanslag wisselde hij een plaats in de gevangenis af met een verblijf op Ibiza, waarna hij enige tijd in Thailand verbleef.

In Thailand zei hij dat hij alleen zou werken. Hij beloofde iedereen in zijn omgeving een jaar lang geen drugs of alcohol te gebruiken. Daarnaast zal hij ook getraind worden in agressie. Het was maart vorig jaar. Een nieuw uitgelekte video bewijst dat de rapper helemaal niets heeft geleerd van zijn tijd in Thailand.

Lil Kleine is weer aan de alcohol en drugs!?

Er waren toen veel twijfels over het ‘myself story’, evenals zijn oprechtheid. Als het waar is dat hij alleen werkte, dan zien we voorlopig tenminste niets.

Het lijkt erop dat de rapper teruggaat naar precies zijn oude levensstijl, maar dan naar het buitenland gaat. Daar wordt hij nog geboekt voor optredens in verschillende clubs en het kan in zijn hoofd gaan. In ieder geval tot aan zijn neus, zoals te zien is op onderstaande afbeeldingen. We zijn benieuwd of zijn ex-vriendin Jaimie Vaes deze beelden ook gaat gebruiken in de lopende rechtszaak. Yvonne Coldeweijer deelde dat de rapper bij het aanstaande proces beeldmateriaal van Jaimie’s drugsgebruik wilde aanleveren. Dit belooft een interessante sessie te worden, als je het ons vraagt! De volledige video kan worden bekeken op reality_fbi.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

Viraal

Hugo de Jonge verwelkomt nieuwe baby in zijn gezin

Hugo de Jonge is dit weekend verblijd met gezinsuitbreiding. Trots deelt de minister het nieuws op zijn Instagram-account.

Hugo schrijft: “Even voorstellen… dit is onze Bruno!” De politicus deelt een kiekje van zijn nieuwe Golden retriever puppy. De familie is maar wat blij met het hondje.

De reacties en de likes stromen dan ook uitgebreid binnen. “Gefeliciteerd met jullie nieuwe familielid” en “Wat een schatje!”, klinkt het.

Vernoemd naar Bruno Bruins?

Volgers vragen zich af of het hondje vernoemd is naar voormalig minister Bruno Bruins? Dat laat Hugo in het midden.

Lees verder

Viraal

BEELDEN: Volgers Bas Smit woedend om foute grap

Volgers van Bas Smit zijn razend. Hij dacht een grapje te maken, maar dat viel heel slecht bij heel wat fans.

Bas Smit en Nicolette van Dam genieten momenteel van een vakantie in Marbella. Toen ze gisteren op het strand zaten, keken ze raar op. In de verte lag een man doodstil op het strand. Bas schreef bij de video: “Man ligt al een uur zo. Wat heerlijk. Ben gewoon jaloers. Tenzij ‘ie dood is.” Later deelde hij nog een update. “Voor de nieuwsgierige mensen. De meneer die daar lag was inderdaad overleden. Hebben hele mooie ceremonie gedaan en zachtjes de zee in geschoven.”

Zijn volgers reageerden woedend en overlaadden zijn inbox met ongeruste berichten. “Hoop dat dit geen grap van je is! Beetje ongepast dan. Geen humor wat ik van je gewend ben”, klinkt het onder andere.

Maar Bas is niet onder de indruk en doet er nog een schepje bovenop. “Voor 95% zeker dat ‘ie overleden was. Heb nog geprobeerd te cremeren, maar lag met z’n benen in de branding die dus nat waren geworden. Zelfs met 10 aanmaakblokjes lukte het niet, dus deze manier leek mij het mooiste? Als ik het anders moet doen even snel zeggen, want hij drijft nog voor de eerste boei, dus dan haal ik ‘m terug.”

Lees verder

Viraal

Zo ziet de Turkse vrouw van PVV-leider Geert Wilders eruit

Geert Wilders is al jaren een bekend gezicht in de Nederlandse politiek. Het is niet altijd makkelijk geweest voor zijn vrouw Krisztina, met wie hij 28 jaar getrouwd is. Samen met twee katten Snoetje en Pluisje is zij zijn steunpilaar.

De vrouw van Geert Wilders, Krisztina, is een Hongaarse diplomaat van Turkse afkomst. Ze ontmoetten elkaar in een café in Den Haag. Twee jaar later trouwde het stel in Boedapest, nu 28 jaar geleden: “Ik herinner me dat het 41 graden Celsius was, sommige mensen hadden last van de hitte, maar het kon me niet warm genoeg zijn! “, hij zegt.

GEERT WILDERS OVER KRISZTINA’S HORLOGE

Al bijna dertien jaar worden wilde soorten dag en nacht beschermd. De twee zijn nooit alleen, maar volgens de politica gaat ze er goed mee om: “Ze moet enorm veel van me hebben gehouden. Anders was ze meer dan twaalf jaar geleden overleden.” Hij noemde haar ook een heel zachtaardige vrouw, maar ook heel sterk.

Bron: Libelle | Beeld: YouTube

Lees verder

Trending