Connect with us

Viraal

Sterkte: Dochtertje Jan Dulles stierf in zijn armen

Donna, het dochtertje van Jan Dulles, overleed vorige maand door complicaties die voortkwamen uit een scheurtje in haar middenrif. De 3JS-zanger had zijn drie maanden oude meisje in zijn armen toen ze stierf. ,,Dit is een trauma dat nooit meer weggaat.’’

Het scheurtje werd na haar dood ontdekt. ,,Dat hebben wij nooit geweten en ook niet kunnen ontdekken dat ze daar pijn of last van had’’, vertelt Dulles aan Privé. ,,Ze mankeerde nooit wat, was juist heel gezond. Het was een sterke meid die altijd maar lachte. Blijkbaar is dat echt van het ene op het andere moment misgegaan.’’

De avond voor haar overlijden was Donna ‘een beetje slap’. Jan en zijn vrouw Caroline zagen geen reden voor paniek, dachten dat ze misschien gewoon moe was en belden niet de huisarts. Toen Donna de volgende dag op de bank een beetje wit werd nadat Jan haar in bad had gestopt, deed hij dat wel. Caroline was op dat moment net even niet thuis.

,,Ik heb hem mijn verhaal verteld en op het moment dat ik ophing, zag ik dat het helemaal misging met Donna’’, zegt Dulles. ,,Ze was totaal niet meer zichzelf. Ik pakte haar vast en hield haar vast. Op dat moment is ze overleden in mijn armen. Dit is een trauma dat nooit meer weggaat. Vreselijk, echt vreselijk.’’
Nu, een maand later, denkt de zanger vooral graag terug aan de lach van het meisje.

,,Ze was twee of drie dagen oud, toen ik Donna voor het eerst zag lachen’’, zegt hij. ,,Dat is uitzonderlijk, dat komt normaal gesproken pas veel later bij een baby. Zij had dat gelijk al. Dat was de enige communicatie die ik eigenlijk met haar had. Een moeder is veel closer met een baby. Maar als ik een paar uur weg was geweest en weer terugkwam, dan werd ik begroet met die lach. En die lach bezorgde mij lamme benen. Daar werd ik gewoon verlegen van, alsof ik verzuurd werd. Die lach zal ik nooit meer vergeten.’’

Jan en Caroline, die samen ook zoontje James (2) hebben, proberen het verlies langzaam een plek te geven. ,,Het is natuurlijk nog steeds een heel vreemd gevoel. Hoe moet je het noemen? Het is net of alles stilstaat na die dag dat het gebeurd is, maar de wereld draait weer verder, alleen voor ons niet. Het is een leeg, heel leeg gevoel.’’

Lees verder

Viraal

Alleen mensen met een hoog IQ weten dit: Hoeveel meisjes staat er de foto?

Een, twee, drie, … wacht eens even, hoeveel meisjes staan er precies op deze foto? Dat is de vraag die duizenden mensen bezighoudt sinds de foto op het internet begon te circuleren.

De Zwitserse fotografe Tiziana Vergari postte de foto op Instagram als onderdeel van een project over identiteit en ondertussen werd haar bericht massaal gedeeld en leuk gevonden.

Wijzelf zijn enkele keren van gedacht veranderd. Telkens wanneer we het denken te weten, zien we iets nieuws dat ons weer doet twijfelen.

De antwoorden variëren van twee tot 13, en sommige mensen zien tweelingen, drielingen of zelfs vierlingen op de foto. Daardoor is het moeilijk om het precieze aantal meisjes in te schatten.

Wat denk jij?

Zij die twee meisjes zien, beweren dat er naast elk meisje een spiegel staat, wat er voor zorgt dat er steeds een replica te zien is van dezelfde twee meisjes.

Zij die beweren dat er drie meisjes zijn, zeggen dat het meisje links naar zichzelf kijkt in de spiegel, terwijl de twee rechtse meisjes naar elkaar kijken.

Zij die vier meisjes zien, zeggen dat de reflectie begint vanaf de eerste vier meisjes links.

Wat denk jij? Laat van je horen in de reacties!

Lees verder

Viraal

Nog nóóit heb je iemand zó erg onder de duim zien zitten bij zijn eigen vriendin!

Weet je nog die goede oude tijd bij De Wereld Draait Door. Matthijs van Nieuwkerk liet daar altijd de meest hilarische en spraakmakende fragmenten uit de week zien. Soms waren het gewoon video’s in het kader van ‘Lachen om Home Video’s’, maar vaak ook recente fragmenten uit de Nederlandse televisie.

Dit format heette dan ‘De TV Draait Door’. Er kwam een stel voorbij uit een of ander bouwprogramma. Ze hadden een mooi nieuw huis gekocht waren even alles aan het opmeten. Zo was de jongen in kwestie begonnen met het opmeten van de oppervlakte in de woonkamer. Daar had hij een heel handige methode voor, maar zijn vriendin vond van niet. Deze jongen zit behoorlijk onder de duim kunnen we je vertellen!

Genadeloos onder de duim

Of haar houding door de vermoeidheid komt van het verhuizen of niet, ze kreeg destijds de volle laag van heel Nederland over zich heen. Die arme jongen moet misschien ook een stukje steviger in zijn schoenen staan. Maar wanneer ze aan het einde van de video hun akkefietje voor de camera nog even nabespreken zien we hoe erg het voor de beste man gesteld is. Hij probeert nog even wat tegengas te geven maar dat had hij beter niet kunnen doen:

Lees verder

Viraal

“Ik heb de grootste lippen ter wereld en kan maar niet stoppen om ze nóg te vergroten” (foto’s)

Het moet niet gekker worden: een zekere Andrea Ivanova hoopt met haar tweewekelijkse fillers eruit te zien als een Bratz-pop. Alleen waarschuwt haar dokter haar nu dat de hele procedure haar wel eens fataal kan worden…

Een vrouw die claimt dat ze de ‘grootste lippen van de wereld’ heeft probeert alweer een record te verbreken, deze keer met haar kin. Ondanks dat haar dokter haar al enkele malen probeert te behoeden voor erger, blijft de 25-jarige Andrea Ivanova volharden. Ondertussen heeft ze reeds 32 behandelingen achter de rug, goed voor zo’n 10.000 euro aan kosten. Haar doel? Een levensechte Bratz-pop worden.

Record
”Ik hou van mijn lippen en ik wil dat nieuwe record”, zo vertelt de Bulgaarse in een interview. “Het was vorige maand mijn verjaardag en die heb ik gevierd met een filler in mijn kaken. En terwijl ik mijn kaken behandel, probeer ik natuurlijk bij te benen met mijn lipbehandelingen.” Ivanova begon haar bizarre reeks aan behandelingen in 2018. Sindsdien wil ze niets liever dan de grootste lippen ter wereld hebben en binnenkort ook de grootste kin. Haar dokter waarschuwt haar dat te veel van dergelijke procedures haar fataal kunnen worden. Maar daar maalt Ivanova niet om. “Ik ben al zo ver gekomen en ik wil zelfs niet meer denken hoeveel tijd, geld en energie ik erin heb gestoken. Er zijn te veel injecties geweest, maar er komen er nog meer bij”, aldus de vrouw uit Sofia.

Lees verder
Advertisement

Trending