Connect with us

Viraal

Mama vindt rugzak zoon en eist uitleg: ‘Ik wil naar papa in de hemel’

rugzak

Een ouder verliezen is een traumatische ervaring, maar onvermijdelijk iets waar we allemaal mee te maken krijgen. Iedereen verwerkt de pijn op een andere manier, maar op jonge leeftijd een ouder verliezen is zo mogelijk nog ondraaglijker. Kinderen zijn zich al bewust van de leegte en weten dat ze hun hele leven lang zonder de leiding van vader of moeder verder moeten. In een TikTok-video die de wereld over ging, getuigt een moeder over haar vijfjarige zoon die zijn vader veel te vroeg moest afgeven.

De kleine jongen droomde ervan om zijn papa te bezoeken in de hemel en pakte dus alvast zijn spulletjes.

Irwin, de man van Ashley, overleed op 35-jarige leeftijd in zijn slaap. Hij liet haar en hun slimme zoontje achter. De jongen, Wyatt, vroeg zijn moeder om zijn rugzak te pakken en zij vroeg hem waarvoor hij die dan nodig had. Het jongetje antwoordde kordaat: “Ik heb morgen een belangrijke reis te maken.” Ashley dacht eerst nog dat hij het had over hun bezoek aan de kerk van de dag erna.

Wyatt antwoordde gelijk dat de kerk wel even kon wachten. “God zal mij wel vergeten”, vertelde hij.

Papa bezoeken in de hemel

Zijn reis had echter een heel andere bestemming. De jongen wilde namelijk zijn vader in de hemel gaan bezoeken. Daarom had hij zijn rugzak gepakt met enkele spulletjes en vroeg zijn moeder om niet in de tas te kijken.

Ashley kon het toch niet laten om even een kijkje te nemen. Ze geeft aan dat ze hoopt dat haar zoon haar nieuwsgierigheid zou vergeven, terwijl ze filmde hoe ze de tas opende.

Wat zat er in de rugzak?

In de tas zaten enkele mantels en maskers. Ashley merkte ontroerd op: “Ik denk dat hij de wereld in de hemel aan het redden is.” Verder zaten er ook nog twee nieuwe honkbalhandschoenen, een honkbal en een fluitje in. Maar enkele spullen maakten de moeder compleet sprakeloos. In zijn schoenen had hij een parfumflesje van zijn vader gestopt, zoals hij altijd deed als hij op vakantie vertrok, en de oude portefeuille van papa in een andere schoen. Ashley kon haar tranen niet bedwingen toen ze de geur van haar man rook. Dan deed ze ook de portemonnee open. De vader van Wyatt stopte tijdens zijn leven alle belangrijke dingen in zijn portefeuille, waarvan zijn zoon vroeg om deze te bewaren.

De video ging weinig verrassend totaal viraal. Heel veel mensen vroegen zich ook af hoe het nu gaat met Wyatt. De moeder verklaart: “Voor degenen onder jullie die me vragen of het goed gaat met mijn zoon. Hij is hier buiten aan het vechten tegen de misdaad en het redden van puppy’s.”

@not_so_average_ashley #griefandloss #fatherandson #iloveyou #wemissyou #heaven #healing #hepicksmeflowers ♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic