Connect with us

Viraal

Opa (80) rijdt elke dag naar werk kleindochter om haar warme lunch te brengen

man op fiets

Grootouders geven evenveel om hun kleinkinderen als om hun eigen kinderen, en soms zelfs nog meer. Deze tweede ouders doen vaak het onmogelijk voor het welzijn van hun kleinkinderen. Zo ook in dit verhaal over een 80-jarige opa en zijn kleindochter. Deze lieve man doet immers iets ongelofelijks om het leven van zijn kleindochter aangenamer te maken.

Jhoana Espinoza postte een video van het lieve gebaar van haar opa op TikTok. In de video is te zien hoe de oude man op haar werk aankomt om ervoor te zorgen dat ze een warme lunch kan eten. Omdat hij dit al enige tijd elke dag doet, besloot de vrouw om het gebaar op beeld vast te leggen. Ze had echter nooit durven dromen dat de video zoveel bijval zou krijgen.

@jhoana010396 #viral#abuelo#amor ♬ Qué Mas Puedo Pedir – En Vivo – Decreto Norte

De reacties liegen er niet om. Iemand schrijft: “Wat benijd ik je, profiteer van zijn genegenheid nu hij bij je is.” Een andere gebruiker merkt op: “Deze beelden deden me denken aan mijn grootvader, hij deed hetzelfde met mij.”

Omdat de man ondertussen zo beroemd is, vroegen volgers om hem wat beter te leren kennen. Daarom postte Jhoanna nog een video met de tekst: “Hij is 80, maar voelt zich als een jonge man van 22.”

Hopelijk hebben jullie ook iemand in je leven die zich uitslooft om jouw dagen wat aangenamer te maken. Op zich doet deze opa niets bijzonders. Hij maakt een klein gebaar om zijn kleindochter gelukkig te maken. Maar hij zou ook gewoon kunnen thuisblijven. In plaats daarvan springt hij echter elke dag op zijn fiets om zijn oogappel warme lunch te brengen.

@jhoana010396 tiene 80 años y dice que se siente de 22años aaah y dice que no coman mucha papa porque se hace tonta la gente jajaa?? #Abuelo#Amor#bendicion ♬ sonido original – Jhoana Espinoza