Connect with us

Viraal

Man doet zijn vrouw vakantie cadeau, maar weigert op dochter te passen

vader

Onverwachte en spontane geschenken binnen een stelletje zijn altijd mooi. Er zijn ook van die cadeautjes die je doet om te zeggen: ‘Neem eens een beetje tijd voor jezelf en laat je eens goed verwennen.’ Dat is ook wat deze man leek te doen toen hij zijn vrouw een vliegtuigticket naar Italië schonk om haar oma te bezoeken en zich eens lekker te ontspannen. Maar de man had ook een kaartje gekocht voor hun vierjarige dochtertje.

De vrouw zette zich altijd hard in voor het huishouden en hun dochtertje, en had even een echte pauze gehad. Kon het meisje dan niet een paar dagen alleen bij papa blijven? Dat zag de vader blijkbaar niet zo goed zitten.

De man wendde zich tot Reddit om te vragen of zijn vrouw niet overdreef of hij degene was die zich onbeschoft had opgesteld? Hij werd echter overladen met kritiek, want mensen vonden hem een dikke egoïst.

vader en dochter

Attent geschenk

De vader had een vliegtuigticket geschonken aan zijn vrouw, een moeder van 25, om haar oma in Italië bezoeken en om een beetje te relaxen. Op het eerste zicht een heel attent cadeau. De vader ging er echter vanuit dat zijn vrouw zou vertrekken met hun vierjarige dochter en dat hij alleen thuis zou blijven.

Dat had hij verkeerd begrepen. De vrouw wilde een echte pauze van haar harde werk en zijn vrouw tikte hem op de vingers.

vrouw kijkt door raam vliegtuig

Geen zin om te babysitten

De vrouw wilde er echt even tussenuit, zonder zich zorgen te moeten maken om haar dochter op tijd naar bed te moeten brengen. Het is toch niet zo verkeerd om even een beetje alleen te kunnen genieten? De vader vond kennelijk van wel, want zelf had hij geen zin om te babysitten.

De vader verdedigt zich: “Ik heb een baan en ik heb geen tijd om de hele week op mijn dochter te passen. Ik hou zielsveel van mijn dochter, maar ik wil geen week vrij nemen om babysitter te spelen.”

Wie is er fout, de vrouw of de man? De gebruikers op Reddit zijn duidelijk. Iemand merkte streng op: “Juist, jij bent de vader, niet de babysitter. Pas je houding aan!” Een andere gebruiker merkte op: “Eigenlijk heb je gewoon een vakantie voor jezelf gekocht door je vrouw en dochter een week weg te sturen en nu ben je boos dat dit een omgekeerd effect had.” Wat vind jij hiervan?