Connect with us

Viraal

Vrouw verlaat vriend omdat die verliefd is op haar zus, ontdekt dat moeder naar bruiloft wil

huilende vrouw

Het gezin is een plek waar iedereen zich veilig en beschermd zou moeten voelen. Een partner vinden om een leven mee op te bouwen, is een belangrijk onderdeel van opgroeien. Je familie kan je echter niet kiezen. In goede en slechte tijden krijg je een leven lang te maken met je familie. Het onderstaande verhaal is heel opmerkelijk en we wensen dit niemand toe.

Een vrouw (30) kwam te weten dat haar vriend verliefd was op haar jongere zus (28) en haar hart was gebroken. Alsof dat nog niet erg genoeg was, ontdekte ze dat haar moeder gewoon naar de bruiloft van haar ex en haar zus zou gaan. Ze had geen woorden voor de actie van haar moeder.

Hoe zou jij je voelen als je moeder het huwelijk steunt van je zus en je ex? Jennifer zag haar wereld helemaal instorten. De moeder van de twee dames vroeg op Reddit andere gebruikers om advies. De oudste dochter Jennifer stond op het punt te trouwen, maar dat ging niet door omdat Sam ondertussen een relatie had gekregen met haar jongere zus Hayleigh. We kunnen ons de littekens bij deze vrouw nog niet beginnen voor te stellen. Deze zussen zullen toch nooit meer met elkaar kunnen praten?

Nu besloten Sam en Hayleigh dat ze gingen trouwen en uiteraard wilde de moeder ook graag op de bruiloft aanwezig zijn. Dit zou de gevoelens van de oudste dochter wel zwaar kunnen kwetsen.

vrouw

Bedrog

De moeder had wel eerst een gesprek met de jongere zus. “Als Sam een ​​keer heeft bedrogen, kan hij het nog een keer doen”, vond ze. Als moeder wilde ze natuurlijk gewoon het beste voor haar beide dochters.

Hayleigh antwoordde dat ze voor elkaar voorbestemd waren en dat ze zeker was van haar stuk. De moeder legde zich neer bij het feit dat ze zou gaan trouwen met de man die het hart van haar andere dochter gebroken had. Haar vurigste wens is dat Jennifer haar zus zou kunnen vergeven, zodat de familie terug door een deur kan. Ze zou zo graag beide meiden steunen, maar de situatie is ronduit onhoudbaar geworden. Daarom legde ze de vraag voor op Reddit. De Reddit-gebruikers hadden wel een duidelijk antwoord. De meeste mensen zijn van oordeel dat de moeder ongelijk heeft om het huwelijk van haar jongste dochter te steunen. Wat vind jij hiervan?