Connect with us

Viraal

Zien: Martina wordt Australisch restaurant uitgezet vanwege iets teveel inkijk

In Nederland is het winter, zitten we in lockdown en waait het momenteel ook nog eens ontzettend hard. Hoe anders is dat momenteel in Australië? En dan specifiek op het bekendste strand van Sydney, Bondi Beach? daar wordt het vandaag gewoon lekker 26 graden en zijn de restaurants ook gewoon nog open! De Italiaanse Martina Corradi is momenteel als toeriste op bezoek in het land aan de andere kant van de wereld maar werd onlangs op een lelijke verrassing getrakteerd. Tijdens een restaurant bezoekje werd ze door een serveerster verplicht om het restaurant te verlaten. De reden? Haar outfit was te onthullend!

Weinig verhullende outfit?

Dat verhaal deelde Martina onlangs in een besloten Facebook-groep. Daarbij deelde ze ook de outfit die ze op dat moment aan had. En eerlijk is eerlijk, tijdens een zomerse dag op Bondi Beach moet dit best kunnen toch?

Lees verder

Viraal

Jongen met Gucci petje neemt Nederlandse klasgenoot te grazen omdat hij te ”stoer” doet. Jongen breekt neus.

Dit filmpje gaat als een lopend vuurtje rond. Op de beelden is te zien hoe iemand zijn excuses moet bieden omdat hij stoer gedaan zou hebben. Bekijk de beelden helemaal onderaan.

Echter laat hij het daar niet bij en neemt hij hem nog flink te grazen.

Alleen is het niet zo slim om die beelden vervolgens weer te gaan delen met je kop vol in beeld. Bekijk de beelden hieronder:

Lees verder

Viraal

Fragment van turnster Tjasa Kysselef gaat viraal en dat is zeker niet alleen vanwege turnkwaliteiten

Zelf zijn we zo lenig als een gemiddeld boomstronk maar er bestaan dus mensen die hun lichaam zo ongeveer in elk denkbare vorm kunnen buigen. Dat noemen we turners.

De Slovaakse Tjasa Kysselef deed onlangs mee aan een internationale turnwedstrijd in het Duitse München en gaat nu behoorlijk viraal.

De video is in amper een week tijd al bijna één miljoen keer bekeken en jij mag raden waarom mannen ehh mensen naar deze video opzoek zijn…

 

Lees verder

Viraal

Details gelekt over geheime afterparty Nederlands elftal met dames

Het Nederlands Elftal won maandagavond flink van Gibraltar en dat werd gevierd met een goed feestje op een after party. Volgens verschillende bronnen was dat feestje wel erg gezellig…

Een aantal voetballers van het Nederlands Elftal hadden maandag een after gehad na hun voetbalwedstrijd. Dit was bij Memphis Depay thuis en het thema was Squid Game. Er waren verschillende voetballers aanwezig, maar ook een aantal bekende influencers, volgens het roddelaccount Juice Channel.

‘Bij de ingang van het complex moesten de meiden hun telefoons en tassen inleveren zodat er geen foto’s en video’s gemaakt konden worden, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat zoiets uitlekt’, schrijft Juice Channel.

‘Frenkie de Jong, Georgino Wijnaldum en Denzel Dumfries waren aanwezig. De laatste twee zijn zelfs zoenend gespot.’

Kijk hieronder wie er volgens JuiceChannel allemaal aanwezig waren.

Het lijkt er op dat de spelers het erg naar hun zin hebben gehad op deze afterparty! Wil je nog meer weten over dit feestje?

Lees verder
Advertisement

Trending