Connect with us

Video

Papa en twee dochters in turnpakjes voeren hilarische show op in woonkamer

Ouder zijn is niet eenvoudig. Er komt heel wat verantwoordelijkheid bij kijken en een echte handleiding bestaat er niet. Maar er zijn wel enkele dingen waar je zeker rekening mee moet houden. Maak tijd voor je kinderen, breng ze aan het lachen en geniet samen van het leven! Deze papa wordt echt aanbeden door zijn dochtertjes en als je de video ziet zal je begrijpen waarom.

Het voorbije jaar was een moeilijke oefening voor heel wat ouders en kinderen. Plotseling konden ze heel veel tijd met elkaar doorbrengen. En heel wat gezinnen hebben wellicht onvergetelijke herinneringen opgebouwd tijdens de coronapandemie. Mensen gingen aan het improviseren om de tijd te verdrijven.

De familie Haddad houdt elk jaar een wedstrijd, waarbij ze een bekend nummer kiezen en een optreden geven. Lang voor alle lockdowns en quarantaines van deze wereld, verblijdden ze de wereld met hun versie van All The Single Ladies van Beyoncé. En het was een schot in de roos!

Papa Steve en zijn twee dochters brachten, getooid in zwarte turnpakjes, een geweldige show. Om dit aan te durven moet je als vader toch wel over een gezonde dosis zelfrelativeringsvermogen beschikken. Ook hij draagt namelijk een zwarte bodysuit en danst vrolijk mee met zijn schattige dochtertjes.

De meisjes moesten wel even aandringen om hun vader te overtuigen om mee te doen. Gelukkig lukte het!

Dit leuke familiemoment is nu een echte virale sensatie. Het filmpje is al meer dan dertig miljoen keer bekeken!

Probeer maar eens niet te lachen als je dit ziet? Heb jij ook zo’n papa of ben je er zelf eentje? Laat van je horen in de reacties!