Connect with us

Lifestyle

Nieuw: Afwijzing in Lang Leve de Liefde neemt hele ongemakkelijke wending!

Het kan twee kanten opgaan als je je opgeeft voor een avontuur als ‘Lang Leve de Liefde’. Of je loopt het huis binnen en je wordt van je sokken geblazen door je date, of je trekt aan het kortste eind. Dat laatste is van toepassing op Maikel, die op dinsdagavond het ‘Lang Leve de Liefde’-huis betreedt. Hij is namelijk niet erg te spreken over zijn match.

“Viel het mee toen ik door die deur kwam?”

Het is altijd gevaarlijk als je de reactie van je date probeert te peilen tijdens zo’n blind date, maar Amanda gaat er vol voor. Ze is sinds 2013 single en hoopt dat de ware nu voor haar zit. Zij vindt hem namelijk hartstikke leuk. Vol spanning wacht ze af tot Maikel een loftrompet steekt, maar die blijft uit.

Na een net iets te lange en ongemakkelijke stilte zegt Maikel dat hij het ‘op zich wel met iedereen gezellig kan hebben’, wat codetaal lijkt te zijn voor ‘je bent niet mijn type’. “Viel het mee toen ik door die deur kwam, of dacht je: o, mijn God?” vraagt ze hem. “Nee, zo erg is het ook niet”, luidt het pijnlijke antwoord.

Nou, de toon is gezet. De grote vraag is nu of Maikel zijn afknapper te boven kan komen en voor de verlenging gaat met Amanda, en of zij zit te wachten op een man die nogal experimenteel in de slaapkamer blijkt. Het verlossende antwoord is te horen in de aflevering van woensdagavond. Lang Leve de Liefde wordt iedere werkdag uitgezonden om 19.00 uur op SBS6.

Lees verder

Lifestyle

47-jarige Debby Pfaff laat haar strakke lichaam zien en maakt indruk: ‘Goed bezig!’

Debby Pfaff is 47 jaar oud, maar nog steeds sterk. Zijn nieuwste foto op Instagram bewijst het. ‘Sterk’, laten we zeggen onder andere zijn volgelingen. “Goed gedaan, ga zo door.” Uiteraard was er geen gebrek aan motiverende toespraken voor Debby. Debby Pfaff (47 jaar) kiest volledig voor een strakke huid en een strak lichaam. Ze wordt daarbij geholpen door haar personal trainer Lesley Dada (37 jaar), voormalig wereldkampioen Thai boksen en ook bekend van “Expeditie Robinson”. Ze legt uitgebreid het trainings- en voedingsplan uit dat Debby volgt, en Debby vertelt ook over haar ervaring. “Na mijn veertigste werd het wat comfortabeler, maar afvallen was nooit de bedoeling.”

Debby Pfaff heeft ook veel financiële mislukkingen meegemaakt. Ze praat er openlijk over. “De keerzijde van de medaille is dat ik niets of niemand meer vertrouw”, vervolgde Debby. “Twijfel is voor mij een tweede natuur geworden. In zekere zin geef ik liever 50 euro aan een dakloze dan er bitcoin mee te kopen.

“Het enige financiële risico dat ik nu zou nemen? Het doet mee aan de loterij. Hoop natuurlijk te winnen! “, zij spreekt. Ondertussen zijn zij en haar man Nicolas aan het sparen om een ​​eigen huis te bouwen. Vanwege financiële beperkingen is dit nog niet gebeurd.

Lees verder

Lifestyle

ZIEN: Maan smoorverliefd op deze beroemde zanger

Zangeres Maan is tot achter haar oren verliefd. Ze is volop aan het daten met Karel Gerlach, een van de zangers van Goldband. “Ik ben verliefd”, geeft hij toe.

Daarmee worden de geruchten, die al langer de ronde doen, bevestigd. Karel had eerder deze maand al eens gegrapt over een relatie met Maan. Zaterdag stond de zangeres als verrassing plotseling op het podium tijdens een optreden van Goldband op Lowlands. Maan zong een stukje mee met het nummer ‘Ik Haat Je’, waarna ze weer vertrok. Er werd toen zo luid gejuicht dat ze Karel een dikke knuffel gaf.

Karel wil het wel nog geen relatie noemen. “We hebben gewoon een leuke tijd samen.” Collega Boaz Kok is alvast enthousiast. “Ze gaan trouwen en kinderen maken.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Karel (@karelgerlach)

Lees verder

Lifestyle

Grote zorgen Céline Dion: ‘Haar lichaam stopt ermee’

Mensen maken zich ernstig zorgen om Céline Dion. De zangeres moest in Las Vegas een show cancellen vanwege medische problemen.

In november stond een grote show op de agenda, maar die moest ze nu afzeggen. Het management verklaart: “Céline heeft ernstige en aanhoudende spierspasmen waardoor ze niet op haar best kan presteren. Haar medisch team blijft haar onderzoeken en behandelen.”

Zus Claudette legt uit

Zus Claudette geeft toelichting bij de situatie van de zangeres. “Céline heeft te veel van haar lichaam gevraagd afgelopen tijd. Het is altijd hetzelfde: ze eist verschrikkelijk veel van zichzelf. Haar lichaam stopte ermee.” Ook de leeftijd van Dion speelt een rol. “De hormonale veranderingen die het met zich meebrengt, helpen ook niet”, klinkt het.

Claudette stelt de fans gerust en zegt dat haar zus gewoon moet rusten. “Céline wil gewoon weer op het podium. Maar dat kan wel een paar weken of zelfs maanden duren.”

Reactie Céline Dion

Dion zelf is helemaal kapot van de afzegging. Ze schreef op haar Instagram: “Ik ben er kapot van. Mijn team en ik hebben de afgelopen acht maanden aan onze nieuwe show gewerkt, en dat ik in november niet kan openen, doet me veel verdriet.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Céline Dion (@celinedion)

Lees verder

Trending