Connect with us

Lifestyle

Insider: Dit ging er mis tussen Sergio Herman en Ellemieke Vermolen!

Sergio Herman (50) en Ellemieke Vermolen (44) zetten onlangs een punt achter hun huwelijk van twaalf jaar. Wat ging er mis tussen het bekende koppel? Insiders klappen uit de school…

Nog maar een half jaar geleden vertelde Ellemieke liefdevol over hoe de lockdown haar en haar man dichter bij elkaar had gebracht. Maar toch sloeg het noodlot toe: het stel is uit elkaar en de gezamenlijke foto’s verdwenen als sneeuw voor de zon van de social mediakanalen…

‘Moederen’

De vraag blijft: waar is het misgegaan tussen Sergio en Ellemieke? Eerder werden de contrasten tussen het stel duidelijk: Ellemieke als ‘huismoeder’ en Sergio als bijna overwerkte chef.

,,Sergio wordt graag vertroeteld en gepamperd, hij is blij als het wasje en plasje tegen het einde van de dag voor hém gedaan is”, vertelde Ellemieke eerder in Humo.

,,Ik ben een rustige factor in zijn leven. Hij weet dat het thuis allemaal in orde is en dat vindt hij fijn”, aldus het voormalige model.

Werk

Ook werd duidelijk dat Sergio er de laatste jaren een ‘tweede huwelijk’ op nahield: dat met zijn werk.

,,De laatste jaren heb ik alleen maar gewerkt, achttien, negentien uur per dag. Daar word je niet de gezelligste van”, onthulde de check in Sergio Herman: fucking perfect. In deze documentaire vroeg Herman zich openlijk af of hij wel de beste vader en echtgenoot was die hij kon zijn. Hij beschreef zijn leven als ‘een beestenleven’.

Door de coronacrisis werden de kaarten opnieuw geschud en zat Sergio opeens dagenlang thuis. Hij had duidelijk moeite met zijn nieuwe leven. ,,Ik wist niet hoe ik me thuis moest gedragen, want daar was ik nooit”.

Maar Ellemieke deed er alles aan om ervoor te zorgen dat het gezellig werd thuis. ,,Ik leer hem te genieten van de kleine dingen, zoals een spelletje met het gezin of een mooie wandeling. Om die momenten thuis draait het toch?”

Lasten

Maar Sergio bleef niet stilzitten en vluchtte weer naar zijn werk. De kok opende een nieuwe zaak in het modecentrum van Antwerpen, lanceerde kookboeken en werd het vaste gezicht van ‘Mijn keuken Mijn Restaurant’.

De gezellige spelletjesavonden met het gezin die Ellemieke voor ogen had zaten er dus niet meer in. Het stel groeide uit elkaar en zette er een streep onder.

Insiders weten aan Privé te vertellen dat Ellemieke ‘wel de lusten en niet de lasten’ zou willen. Zo zou Ellemieke volgens het weekblad van hem eisen zijn imperium groot te houden, terwijl de kok aangegeven zou hebben het niet meer te trekken om zo veel aan het werk te zijn.

Lees verder

Lifestyle

‘Huwelijk Thijs Römer voorbij’

De drie aangiftes wegens s&ksueel grensoverschrijdend gedrag tegen acteur Thijs Römer (44) lijken als een raket te zijn ingeslagen in zijn huwelijk met de beeldschone ballerina in ruste Igone de Jongh (43). In de omgeving van het koppel wijst alles erop dat ze zich in een serieuze huwelijkscrisis bevinden. Ze reageren zelf in Story!

Het huwelijk van Thijs Römer en Igone de Jongh zou in zwaar weer verkeren. Er wordt in hun omgeving zelfs al gefluisterd dat een scheiding onafwendbaar is. Nadat begin vorige maand bekend werd dat acteur Thijs Römer een rustperiode in zijn leven zou inlassen en afzag van zijn rol in een film, gonsde het van de geruchten.Niet veel later kwam naar buiten dat drie vrouwen aangifte tegen Thijs hadden gedaan wegens s&ksueel grensoverschrijdend gedrag. Eerder werd al bekend dat Nena Kruizenga (20) aangifte tegen de acteur had gedaan wegens s&ksueel grensoverschrijdend gedrag.

Extreme druk

In eerste instantie hield Thijs’ echtgenote Igone hem de hand boven het hoofd. In een online vraaggesprek op Instagram reageerde Igone in augustus op de vraag hoe ze is omgegaan met de beschuldigingen aan het adres van Thijs: ‘Dicht bij elkaar blijven, heel goed de kinderen beschermen.’ Intussen zijn er drie aangiftes tegen Thijs gedaan en heeft het er alle schijn van dat Thijs’ huwelijk met Igone onder extreme druk staat. Thijs en Igone zouden zelfs al niet meer samenwonen in hun Noord-Hollandse woning nabij het Markermeer.

Geen ontkenning

Een bron uit hun omgeving vertelt Story: ‘Thijs slaapt ergens anders, maar wordt nog wel geregeld bij de woning gesignaleerd. Vorige week was Igone in Parijs en zat Thijs in hun huis. Thijs haalde Igone’s zoon Hugo vorige week op van het busstation, deed met hem wat boodschappen en reed toen terug naar de woning. Toen Igone weer terug was uit Parijs, sliep Thijs ergens anders.’ Als Igone door Story gevraagd wordt of het klopt dat ze niet langer met Thijs onder een dak woont, ontkent ze dat niet. ‘Ik ga hier helemaal niets over zeggen,’ is haar afgemeten maar heldere reactie. Ook Igone’s manager Sanne Kiwitz ontkent de geruchten niet. ‘Daar kunnen we niets over zeggen,’ vertelt Sanne aan Story. Waarom niet? ‘Omdat ik daar zelf het fijne nog niet van weet.’ Thijs’ manager Robin Goudsmit wenst niet inhoudelijk op de status van het huwelijk van Thijs in te gaan. ‘Ik reageer nooit op dat soort vragen.’

Lees verder

Lifestyle

Betrapt: Rose Bertram en Thijs Boermans intiem op Expeditie Robinson

De 27-jarige Rose Bertram en de 26-jarige Thijs Boermans zijn twee van de eenentwintig deelnemers van Expeditie Robinson 2022. Thijs werd bekend door zijn rollen in Flikken Maastricht en De held. Naast acteur is hij ook model. Rose is een Belgisch model. Haar populariteit groeide toen ze een relatie kreeg met Gregory van der Wiel. Rose was laatst te zien in het online programma Open Kaart van Robbert Rodenburg, de vorige winnaar van Robinson. De expeditie steekt dit jaar een tikkeltje anders in elkaar dan gewoonlijk met wat nieuw toegevoegde spelregels.

Veel kijkers vinden de vernieuwingen een verfrissing voor het programma. De deelnemers lijken ook weer wat beter uitgekozen dan een aantal vorige edities waar bekende Nederlanders na een paar dagen al opgaven. Waarom we het over Rose en Thijs willen hebben is vanwege verschillende roddels die over hen rondgaan. Er zou namelijk iets opgebloeid zijn tussen Thijs en Rose.

Rose Bertram en Thijs Boermans intiem op Expeditie Robinson!

Er zijn in vorige edities ook verhalen rondgegaan over het leven tussen de lakens op de eilanden. Dit keer zijn de expeditieleden al aan de tand gevoeld betreft hun ‘drive’ tijdens het verblijf op het eiland, die was er volgens sommige gewoonweg niet. Echter zijn Rose en Thijs niet ondervraagt. De geruchten hebben gisteren echter nog wat meet vorm gekregen tijdens een podcast van Niels Oosthoek en Iliass Ojja samen met Thijs. Er werd geproken over de andere leden waar ze warme en dierbare herinneringen aan hebben. Toen de naam van Rose viel werd het behoorlijk lollig. Geruchten gaan dat het intiem geworden is en dat Rose dit niet uitgezonden wil hebben. Hiervoor zou Rose zelfs het programma vroegtijdig hebben verlaten. We zullen het gauw genoeg meemaken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Niels Oosthoek (@nielsoosthoek)

Lees verder

Lifestyle

47-jarige Debby Pfaff laat haar strakke lichaam zien en maakt indruk: ‘Goed bezig!’

Debby Pfaff is 47 jaar oud, maar nog steeds sterk. Zijn nieuwste foto op Instagram bewijst het. ‘Sterk’, laten we zeggen onder andere zijn volgelingen. “Goed gedaan, ga zo door.” Uiteraard was er geen gebrek aan motiverende toespraken voor Debby. Debby Pfaff (47 jaar) kiest volledig voor een strakke huid en een strak lichaam. Ze wordt daarbij geholpen door haar personal trainer Lesley Dada (37 jaar), voormalig wereldkampioen Thai boksen en ook bekend van “Expeditie Robinson”. Ze legt uitgebreid het trainings- en voedingsplan uit dat Debby volgt, en Debby vertelt ook over haar ervaring. “Na mijn veertigste werd het wat comfortabeler, maar afvallen was nooit de bedoeling.”

Debby Pfaff heeft ook veel financiële mislukkingen meegemaakt. Ze praat er openlijk over. “De keerzijde van de medaille is dat ik niets of niemand meer vertrouw”, vervolgde Debby. “Twijfel is voor mij een tweede natuur geworden. In zekere zin geef ik liever 50 euro aan een dakloze dan er bitcoin mee te kopen.

“Het enige financiële risico dat ik nu zou nemen? Het doet mee aan de loterij. Hoop natuurlijk te winnen! “, zij spreekt. Ondertussen zijn zij en haar man Nicolas aan het sparen om een ​​eigen huis te bouwen. Vanwege financiële beperkingen is dit nog niet gebeurd.

Lees verder
Advertisement

Trending