Connect with us

BN'ers

WOW: ‘Prinses Amalia valt voor deze droomprins’

Vertelde haar nichtje Eloise onlangs dat ze al een leuke jongeman aan haar moeder heeft voorgesteld, Amalia zou nog single zijn. Al begeven zich in haar koninklijke omgeving wel enkele leuke prinsen, die heel goed bij de kroonprinses zouden passen.

Droomprins

Op 7 december viert kroonprinses Amalia haar zeventiende verjaardag. Daarmee breekt tevens haar laatste jaar in betrekkelijke vrijheid aan. Het laatste jaar voordat ze officieel volwassen wordt, zal ze ongetwijfeld haar vrijheid, net als iedere andere zeventienjarige, optimaal benutten. Door uit te gaan, plezier te maken met vriendinnen en wellicht de eerste stappen te zetten op liefdesgebied. In koninklijke kringen begeven zich al een aantal droomprinsen die goed bij Amalia zouden passen.

Knappe prinsen

Zoals de knappe Deense prins Felix (18), de zoon van prins Joachim en diens eerste echtgenote Alexandra, en prins Christian (15), de zoon van de Deense kroonprins Frederik en zijn vrouw Mary. Dichterbij is er nog een knappe vrijgezelle prins: Emmanuel (15), de zoon van het Belgische koningspaar Filip en Mathilde. Emmanuels oudere broer prins Gabriël (17) zou ook zomaar een goede partner kunnen zijn voor Amalia. De Belgische koninklijke broers zouden allebei een geschikte liefdespartner voor Amalia kunnen zijn, ware het niet dat een Belgische wet uit 1830 de prinsen verbiedt om met een Nederlandse prinses te trouwen. Al zouden ze die gedateerde wet links kunnen laten liggen, want inmiddels is gebleken dat ook Belgische prinsen burgerrechten hebben.

Lees verder

BN'ers

Enorm drama voor de familie Brandsteder

Het gaat niet goed met Rick Brandsteder. De 38-jarige zoon van Ron is zwaar verslaafd en is daarom met spoed opgenomen in een kliniek in de hoop dat hij afkickt.

Management bevestigt

Het management van Rick heeft het nieuws over de opname bevestigd aan Shownieuws. Of Rick zwaar verslaafd is aan alcohol, drugs of een combinatie willen zijn woordvoerders niet zeggen.

Het management geeft aan met rust gelaten te willen worden. Ze willen verder ook niet meer informatie geven. Feit is wel dat Rick door juicekanalen al een aantal keer dronken werd gespot.

Expeditie Robinson

Rick Brandsteder is momenteel samen met Nicolette Kluiver te zien als presentatoren in het huidige seizoen van Expeditie Robinson. De twee presentatoren hebben het samen héél gezellig, zó gezellig dat Nicolette en Rick elkaar zoenden.

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

Andre Hazes breekt definitief met zijn moeder Rachel

Yvonne Coldeweijer liet een paar dagen geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was geschreven door Andre Hazes en gericht aan Sarah van Soelen. Hij maakte het uit met deze brief die 7 kantjes telt. Wie deze brief gelekt heeft aan Yvonne is niet helemaal duidelijk, maar het kunnen eigenlijk maar twee mensen zijn Rachel Hazes of Sarah van Soelen zelf. In de brief krijg vooral Monique een aantal flinke uithalen van Andre.

Nu beweert Yvonne dat ze zeker weet dat Rachel Hazes haar die brief heeft gestuurd, omdat ze wil voorkomen dat Andre en Monique weer bij elkaar komen. Andre is volgens Yvonne zo boos geworden op zijn moeder dat de bom is ontploft.

Andre zou volgens Yvonne hebben gebroken met ze moeder en heftige ruzie hebben gehad. Maar wellicht brengt Andre dit ook iets goeds namelijk eindelijk deze toxic vrouw uit zijn leven.

Dit is dan het tweede kind wat geen contact wil met Rachel. Ook Roxeanne Hazes had al gebroken met haar moeder.

Lees verder

BN'ers

Groot verdriet Mattie Valk: “Rust zacht”

Mattie Valk kennen we natuurlijk allemaal van Q-Music, voor de mensen die vaak luisteren naar deze radiozender is het al opgevallen dat Mattie een tijdje niet te horen is tijdens de uitzendingen.

De manager van Mattie heeft vandaag laten weten wat er precies aan de hand is – zijn schoonvader is helaas overleden. Hij is daarom even niet meer te horen op de radio zodat hij zijn schoonfamilie en vriendin kan steunen tijdens deze heftige periode.

Zijn schoonvader was nog best jong, hij is slechts 69 jaar oud geworden wat een grote klap voor de familie is.

De managers hebben echter wel laten weten dat het onder omstandigheden wel goed gaat met Mattie. Hij gaat echter wel de komende tijd er voor zijn schoonfamilie zijn en ze steunen. Hij heeft ook laten weten dat hij hoopt dat hij snel weer bij de shows zal zijn.

Lees verder
Advertisement

Trending