Connect with us

BN'ers

Zien: Rogier deelt bijzonder moment met zijn Frank: ‘We said yes!’

Het huwelijk van Frank (74) en Rogier (46) stond op springen de afgelopen tijd. Toch lijken de heren weer wat te vieren te hebben, zo deelt Smit op Instagram.

Zowel Frank als Rogier heeft een glimlach van oor tot oor en te lezen is: ‘W E – S A i D … Y E S s s.. ❤️❤️.’ Aangezien de mannen al getrouwd zijn, gaat het hierbij niet om een huwelijk.

Wat dan wel?

Maar wat dan wel, vragen fans zich af. ‘Vervolgcontract voor de tv waarschijnlijk’, is de grootste gok. Een ander moedigt hen ook aan: ‘En dan nu weer leuke tv programma’s gaan maken.❤️’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 💎 TV personality (@rogiersmit)

Scheiding

Toch zijn er ook wat grappenmakers in de reacties. ‘Denk Yes op een scheiding’, is te lezen. Volgers zijn in ieder geval blij om Frank en Rogier weer samen te zien. ‘Wat fijn jullie weer samen ❤️ samen zijn jullie toch het leukste’ en ‘Fijn om jullie weer samen tezien Gefeliciteerd 💕’, wordt onder meer geschreven onder de post.

Verwarring

Het is sowieso vrij onduidelijk of de twee nu nog samen zijn. Eerder werd gemeld dat de scheiding in gang zou zijn gezet, maar daar is volgens hen niks van waar. ‘Het is je reinste lariekoek’, aldus Frank destijds. Ook Rogier sloot zich daarbij aan: ‘Spreken is zilver, zwijgen is goud.’

Bron: Shownieuws, Story | Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

BN'ers

‘Doodzieke Rob de Nijs (79) kan geen stap meer zetten: is dit het einde’

Rob de Nijs is aan zijn rolstoel gekluisterd. De 79-jarige zanger vertelt in een interview met weekblad Privé, dat met hem mee op vakantie naar Curaçao ging, dat hij niet meer kan lopen.

“Ik kan nu geen stap meer zetten”, zegt De Nijs die de ziekte van Parkinson heeft, maar het naar eigen zeggen goed maakt. “Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan.”

Zo kon de zanger dus nog wel met zijn geliefden op vakantie naar Curaçao, een reis die al twee jaar op de planning stond maar vanwege corona steeds moest worden verplaatst. “Maar het is ervan gekomen… en het was geweldig.”

Afgelopen zomer nam De Nijs afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. Op nieuwjaarsdag wordt dit concert bij Omroep MAX uitgezonden. Het was ook echt de laatste keer dat de zanger zijn beroep heeft uitgeoefend. “Ik heb daarna niet meer gezongen, nee. Maar het zwarte gat waar iedereen zo bang voor was, is uitgebleven. Niet voor niets heet m’n laatste album: het is mooi geweest.”

Lees verder

BN'ers

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Lees verder

BN'ers

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

 

Lees verder
Advertisement

Trending