Connect with us

BN'ers

All you need fans opgelet!

robert-ten-brink

All you need is love kerst editie zal dit jaar heftiger zijn dan ooit te voren. Zo vertelt presentator Robert ten Brink. Volgens hem komt dit door de coronacrisis…

Elk jaar wordt op kerstavond de kerstspecial van all you need is love uitgezonden. Dit jaar heeft de kerst special volgens de presentator ‘een zwaardere lading’ en dit heeft alles te maken met de coronacrisis.

“Het was ook een uitdaging om te maken”, zegt de presentator. “We wilden alle regels goed in beeld brengen en we moesten enorm oppassen dat we alles netjes zouden doen. Het is strenger, maar zo houd je juist de meest pure verhalen over.”

kerst-special

Coronatesten

De deelnemers zijn voorafgaande het programma uitvoerig getest op het virus. Maar wel op een manier waardoor ze niet door gehad hebben dat ze deelnemen aan het programma. “Mensen kregen via-via te horen dat ze zich moesten testen, of dan werd er op het werk gezegd dat er een uitbraak was zodat mensen zich moesten laten testen”, Robert.

Dit jaar draait All you need is love vooral om mensen die elkaar enorm missen, zo vertelt Robbert. . “Er waren dit jaar extra veel noodkreten om samen kerst te vieren”, vertelt hij. “Als mensen dan bij elkaar komen is het misschien wel heftiger, meer dan andere jaren.”