Connect with us

BN'ers

Zien: Famke Louise wordt afgemaakt

Famke-Louise

Famke Louise heeft sinds kort een nieuw gezinslid erbij, een puppy! Famke nam haar hondje mee naar een hondensalon, nam het hondje mee in de auto en deelde dit alles op social media. Maar haar volgers kunnen dit niet zo waarderen.

Famke krijgt naar eigen zeggen ‘kapot veel DM’s’ over hoe ze haar hondje behandeld. Maar Famke is het daar helemaal niet mee eens en slaat hard terug. Via haar Instagram stories deelt ze het volgende bericht: “Ik ga met mijn hond om op een manier hoe ik dat wil”, reageert ze fel in haar Instagram Stories. “Jullie weten niet hoe mijn hond is. Die laat alles toe.”

Famke-Louise

Volgens Famke is haar hondje juist enorm blij en geniet hij van alle aandacht die Famke Louis hem geeft.  “Dat weet ik, want ik slaap met hem, ik zorg voor hem, ik ben elke dag met hem”, voegt ze eraan toe.

Kritiek

Overigens begrijpt Famke het kritiek zeker wel. Ze begrijpt dat het er voor de buitenwereld misschien raar uit ziet. “Maar het is mijn hond en ik weet hoe ik met mijn hond kan omgaan. En als ik dacht dat ik niet zo met mijn hond kon omgaan, dan had ik dat niet gedaan. Dus even voor de duidelijkheid: het is mijn hond. Ik snap dat jullie zo denken, maar ik weet wat ik wel en niet kan doen.” aldus Famke Louise.