Connect with us

BN'ers

Gelekt: Dit wordt Monique Westenberg haar trouwjurk!

verloving-hazes

Het is nog maar anderhalve week geleden dat André op zijn knieën gegaan is voor Monique. Maar dat betekent niet dat het plannen van de bruiloft niet in volle gang al is. Monique is namelijk al druk bezig met het uitzoeken van haar trouwjurk…

Op Instagram deelt Monique deze zoektocht met haar volgers. Monique heeft besloten een trouwjurk te laten ontwerpen. Ze wil namelijk dat de speciale jurk aan al haar wensen voldoet.

Op social media deelt Monique de eerste schets van de jurk. Het ontwerp is gemaakt door Alberto Axu Couture en fashion illustrator Kim en geeft al een goed beeld van de jurk waarin Monique naar het altaar zal lopen. “Een klassieke, satijnen prinsessentrouwjurk die volledig met de hand gemaakt is, met Franse kantbewerkingen, kleine 3D-bloemetjes en steentjes. Uiteraard met een lange sleep en een prachtige open rug!” zo omschrijft de trouwboetiek het romantische design.

Of dit ook écht de jurk gaat worden waar Monique het ‘Ja’ woord in gaat geven, dat weten we nog niet.

André Hazes

Al is het niet alleen Monique die al druk begonnen is met het plannen van de bruiloft. Ook André kan zijn geluk niet op en is er druk mee in de weer. In de ochtendshow van 538 vertelt hij aan Frank Dane dat hij en Monique gelukkig op één lijn liggen wat betreft de trouwplannen. “

We liggen al een paar dagen elke dag op bed Pinterest te bekijken voor ideeën voor de bruiloft. En als ik dan wat zie, dan zeg ik: ‘OMG, kijk dan!’ Ik ben helemaal niet mannelijk hierin”, lacht de zanger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALBERTO AXU Couture (@albertoaxu)

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending