Connect with us

BN'ers

Gelekt: Dit wordt Monique Westenberg haar trouwjurk!

verloving-hazes

Het is nog maar anderhalve week geleden dat André op zijn knieën gegaan is voor Monique. Maar dat betekent niet dat het plannen van de bruiloft niet in volle gang al is. Monique is namelijk al druk bezig met het uitzoeken van haar trouwjurk…

Op Instagram deelt Monique deze zoektocht met haar volgers. Monique heeft besloten een trouwjurk te laten ontwerpen. Ze wil namelijk dat de speciale jurk aan al haar wensen voldoet.

Op social media deelt Monique de eerste schets van de jurk. Het ontwerp is gemaakt door Alberto Axu Couture en fashion illustrator Kim en geeft al een goed beeld van de jurk waarin Monique naar het altaar zal lopen. “Een klassieke, satijnen prinsessentrouwjurk die volledig met de hand gemaakt is, met Franse kantbewerkingen, kleine 3D-bloemetjes en steentjes. Uiteraard met een lange sleep en een prachtige open rug!” zo omschrijft de trouwboetiek het romantische design.

Of dit ook écht de jurk gaat worden waar Monique het ‘Ja’ woord in gaat geven, dat weten we nog niet.

André Hazes

Al is het niet alleen Monique die al druk begonnen is met het plannen van de bruiloft. Ook André kan zijn geluk niet op en is er druk mee in de weer. In de ochtendshow van 538 vertelt hij aan Frank Dane dat hij en Monique gelukkig op één lijn liggen wat betreft de trouwplannen. “

We liggen al een paar dagen elke dag op bed Pinterest te bekijken voor ideeën voor de bruiloft. En als ik dan wat zie, dan zeg ik: ‘OMG, kijk dan!’ Ik ben helemaal niet mannelijk hierin”, lacht de zanger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALBERTO AXU Couture (@albertoaxu)

Lees verder

BN'ers

Enorm drama voor de familie Brandsteder

Het gaat niet goed met Rick Brandsteder. De 38-jarige zoon van Ron is zwaar verslaafd en is daarom met spoed opgenomen in een kliniek in de hoop dat hij afkickt.

Management bevestigt

Het management van Rick heeft het nieuws over de opname bevestigd aan Shownieuws. Of Rick zwaar verslaafd is aan alcohol, drugs of een combinatie willen zijn woordvoerders niet zeggen.

Het management geeft aan met rust gelaten te willen worden. Ze willen verder ook niet meer informatie geven. Feit is wel dat Rick door juicekanalen al een aantal keer dronken werd gespot.

Expeditie Robinson

Rick Brandsteder is momenteel samen met Nicolette Kluiver te zien als presentatoren in het huidige seizoen van Expeditie Robinson. De twee presentatoren hebben het samen héél gezellig, zó gezellig dat Nicolette en Rick elkaar zoenden.

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

Andre Hazes breekt definitief met zijn moeder Rachel

Yvonne Coldeweijer liet een paar dagen geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was geschreven door Andre Hazes en gericht aan Sarah van Soelen. Hij maakte het uit met deze brief die 7 kantjes telt. Wie deze brief gelekt heeft aan Yvonne is niet helemaal duidelijk, maar het kunnen eigenlijk maar twee mensen zijn Rachel Hazes of Sarah van Soelen zelf. In de brief krijg vooral Monique een aantal flinke uithalen van Andre.

Nu beweert Yvonne dat ze zeker weet dat Rachel Hazes haar die brief heeft gestuurd, omdat ze wil voorkomen dat Andre en Monique weer bij elkaar komen. Andre is volgens Yvonne zo boos geworden op zijn moeder dat de bom is ontploft.

Andre zou volgens Yvonne hebben gebroken met ze moeder en heftige ruzie hebben gehad. Maar wellicht brengt Andre dit ook iets goeds namelijk eindelijk deze toxic vrouw uit zijn leven.

Dit is dan het tweede kind wat geen contact wil met Rachel. Ook Roxeanne Hazes had al gebroken met haar moeder.

Lees verder

BN'ers

Groot verdriet Mattie Valk: “Rust zacht”

Mattie Valk kennen we natuurlijk allemaal van Q-Music, voor de mensen die vaak luisteren naar deze radiozender is het al opgevallen dat Mattie een tijdje niet te horen is tijdens de uitzendingen.

De manager van Mattie heeft vandaag laten weten wat er precies aan de hand is – zijn schoonvader is helaas overleden. Hij is daarom even niet meer te horen op de radio zodat hij zijn schoonfamilie en vriendin kan steunen tijdens deze heftige periode.

Zijn schoonvader was nog best jong, hij is slechts 69 jaar oud geworden wat een grote klap voor de familie is.

De managers hebben echter wel laten weten dat het onder omstandigheden wel goed gaat met Mattie. Hij gaat echter wel de komende tijd er voor zijn schoonfamilie zijn en ze steunen. Hij heeft ook laten weten dat hij hoopt dat hij snel weer bij de shows zal zijn.

Lees verder
Advertisement

Trending