Connect with us

BN'ers

Gelekt: Dit wordt Monique Westenberg haar trouwjurk!

verloving-hazes

Het is nog maar anderhalve week geleden dat André op zijn knieën gegaan is voor Monique. Maar dat betekent niet dat het plannen van de bruiloft niet in volle gang al is. Monique is namelijk al druk bezig met het uitzoeken van haar trouwjurk…

Op Instagram deelt Monique deze zoektocht met haar volgers. Monique heeft besloten een trouwjurk te laten ontwerpen. Ze wil namelijk dat de speciale jurk aan al haar wensen voldoet.

Op social media deelt Monique de eerste schets van de jurk. Het ontwerp is gemaakt door Alberto Axu Couture en fashion illustrator Kim en geeft al een goed beeld van de jurk waarin Monique naar het altaar zal lopen. “Een klassieke, satijnen prinsessentrouwjurk die volledig met de hand gemaakt is, met Franse kantbewerkingen, kleine 3D-bloemetjes en steentjes. Uiteraard met een lange sleep en een prachtige open rug!” zo omschrijft de trouwboetiek het romantische design.

Of dit ook écht de jurk gaat worden waar Monique het ‘Ja’ woord in gaat geven, dat weten we nog niet.

André Hazes

Al is het niet alleen Monique die al druk begonnen is met het plannen van de bruiloft. Ook André kan zijn geluk niet op en is er druk mee in de weer. In de ochtendshow van 538 vertelt hij aan Frank Dane dat hij en Monique gelukkig op één lijn liggen wat betreft de trouwplannen. “

We liggen al een paar dagen elke dag op bed Pinterest te bekijken voor ideeën voor de bruiloft. En als ik dan wat zie, dan zeg ik: ‘OMG, kijk dan!’ Ik ben helemaal niet mannelijk hierin”, lacht de zanger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALBERTO AXU Couture (@albertoaxu)